29 marzo 2020 16:25
Encantats de la vida amb el càtering d'Art en Buff al nostre casament. Impecable, deliciós, divertit, cambrers atents, presentació molt bonica. No va faltar de res als 100 convidats. Molts d'ells ens confirmen que el càtering va ser de molta qualitat. El Jaume va saber adaptar la proposta inicial a les nostres necessitats. Ell i l'Eulàlia van ser molt amables en tot moment durant els mesos de preparació, també aclarint les nostres inquietuts en els nervis de la recta final dels preparatius i acomodant-les. Absolutament recomanables. Neus i David.
19 marzo 2020 10:19
Excel·lent en tots els sentits! Us ho recomano 100%. La meva festa de 40 aniversari va ser un èxit absolut gràcies al càtering d'Art en Buff. Tracte i dedicació excel·lents. L'oferta gastronòmica que t'ofereixen és increíble, tot boníssim tant els plats freds com els calents. Tots els convidats em van felicitar de lo boníssim que estava tot. El meu record d'aquell dia tant especial en part va ser gràcies a ells! Felicitats al Jaume i l'Eulàlia!
01 marzo 2020 20:00
Vam escollir Art en Buff com a càtering de la nostra boda el 2019 i va ser un gran encert! Volíem una cosa diferent, un food market, i ells ens ho van oferir i adaptar de seguida en format casetes de fusta que va marcar la diferència. Tots els convidats estaven encantats amb el menjar, la seva qualitat, productes de proximitat i nosaltres també! A més a més per l'estètica que hi van donar a l'espai, el tracte meravellós dels cambrers i des del primer dia a l'últim amb el Jaume i l'Eulàlia excel·lent.
25 febrero 2020 20:22
Durant tot el procés el tracte va ser proper i agradable, donant-nos consells pel què fa a menjar i organització del casament i ajudant-nos en el que calgués.
El dia del casament vam arribar abans del que haviem previst al pica-pica i els vam fer córrer una mica però tot va anar sobre rodes.
Potser vam trobar que d'alguns plats de pica-pica n'havia sortit poca quantitat però la gent va acabar tipa i contenta que és el que compta.
24 diciembre 2019 7:32
Vam escollir Art en Buff per fer el càtering del nostre casament i va ser una de les millors decisions que vam prendre.

Des d’un primer moment tot l’equip ens va semblar molt professional, però hem de fer especial menció a l’Eulàlia que va prendre nota de cada detall per tal d’aconseguir que el dia del casamanet tot sortís rodó i poguéssim fer realitat allò que havíem somiat.

Nosaltres, principalment, els vam tirar per la seva experiència gastronòmica de la qual han sàpigut fer-ne us per aconseguir una proposta de cobert de qualitat, variada, original i amb una bona relació qualitat-preu. Però, finalment, va resultar una experiència gratificant tot plegat.

Molt recomanable, repetiríem amb ells sense dubte!
24 noviembre 2019 14:03
Va ser un casament espectacular! Art &buff amb tot el seu equip van fer una feina de 10. Quan els deixes treballar i confies plenament amb ells, són sorprenents! Nosaltres, i tots els convidats van quedat encantats! Encara ens recorden el bufet de sobrassades.molt bona feina, i un tracte molt proper i familiar durant tot el procés que va durar un any.ara els trobem a faltar! Moltes gràcies Jaume, Eulalia i equip. Nuria i Jorge.
13 octubre 2019 4:29
Sin duda los volvería a escoger una y otra vez. La sensación de estar en buenas manos, en confianza, es algo fundamental en un día especial. Cercanos, exigentes, apasionados por su trabajo, amantes de la buena comida y los buenos alimentos. Un 10 para estos artistas que nos regalaron un día mágico, eso no hay dinero que lo pague.
07 septiembre 2019 4:29
Contratamos a Art en Buff para el día de nuestra boda y no podríamos estar más agradecidos. La comida fue espectacular, y todos nuestros invitados nos felicitaron por las opciones en el aperitivo, (buffets, vermut, barbacoa, y más). Todo el equipo trabajó con gran profesionalidad y amabilidad. Nuestra mesa de postres también nos dejó encantados. La atención por parte de Art en Buff siempre fue profesional, cálida, y cercana. Gracias por su gran trabajo!

Eulalia, wedding planner de Art en Buff, nos ayudó desde el primer encuentro a planificar nuestro gran día. El día de la boda estuvo muy pendiente de cada detalle, de los invitados y gestionó los tiempos para que todo fluyera como teníamos planeado.

La prueba del menú también nos gustó mucho y disfrutamos de cada bocado:)

Nuestra boda fue un éxito y Art en Buff es uno de los motivos. Los recomiendo totalmente.

Foto por: Witek Photography
18 mayo 2019 12:50
El catering de la boda de mi hija lo organizó Art en Buff y fue una vergüenza. El evento en si repleto de errores, algunos inexplicables, pero lo peor fue después, cuando quiso reclamarle y literalmente Jaume se rió en su cara. Una vergüenza, lamentablemente.
Este hombre es un hacha vendiendo motos pero que no os engañe. A la hora de la verdad no cumple con su palabra y no responde ante ninguna reclamación.
26 abril 2019 2:18
Un autèntic desastre. Per sort parlo com a invitat i no com a nuvi de la boda.
Com és posible que un cambrer fagi les funcions d un cuiner al brunch de planxa? Un servidor és cuiner i tot curiós vaig anar a preguntar a la persona que s encarregava del buffet calent davant client com era que anava tant de bòlid i no tingués ajuda dels companys.la resposta va ser"i a més, jo no sóc cuiner, sóc cambre! "
L apertiu em va semblar escuet i nefast. Tres dels aperitius que apareixien a la minuta, ni van sortir i per acabar ho d adobar, el plat principal a taula (garrí) era fet del matí i deixat a un aparell que es diu "armari calent"que la seva funció és mantenir plats calents per una estona però no efectiu pel cas que parlem.el garrí va sortir fred i ressec.
Un autèntic desastre
09 abril 2019 14:15
Se supone que el día de tu boda debe ser uno de los más felices de tu vida, pues gracias a la mala organización y al mal servicio de Art en Buff, guardo un mal recuerdo de lo que fue el banquete de mi boda. Encima cuando quisimos reclamar, el trato por parte de Jaume fue realmente pésimo. No os lo recomiendo para nada.
09 febrero 2019 6:06
La meva mare sempre ha dit, músic pagat no fa bona música.
M'entristeix molt afirmar que el meu convit de noces el va organitzar el càtering Art en Buff a Ca'l Iborra i va ser força desastrós. Molts clars obscurs. Algun aperitiu amb una qualitat pèssima que va aparèixer que no estava acordat, un bufet d'ostres per el que havíem pagat 500 eur on s'hi servien ostres congelades, bufets arrassats i literalment abandonats sense servei, plats dels bons que apareixien a les 2 hores i pico d'haver començat l'apat, quan la gent ja era tipa, mentre que molts dels aperitius no els vam ni veure. Hi ha més coses a criticar, creieu-me, però penso que ja n'hi ha prou. Us en podeu fer el càrrec.
Pensava que mai em podria emprenyar amb ells, molt ràpid vaig tenir una gran connexió amb en Jaume, em donaven molta confiança. Pensava que seria tot perfecte, l'aperitiu era l'estrella de la celebració i en canvi va resultar ser-ne el pitjor.
Ens van obligar pagar el 100% del convit per avançat, s'hi van tancar en banda, sigui com sigui no els ho permeteu. Jo m'he sentit literalment estafat. Et deixes el sou d'un any i molts preparatius perquè sigui el dia més feliç de la teva vida i en acabat et fan passar un mal tràngol en el dia del teu casament. Em van prometre que si res sortia malament no patís que ho podríem arreglar. Passat el casament vam pactar una quantitat amb en Jaume a mode de compensació per tot el que va sortir malament, van haver d'admetre el que era obvi, però més de mig any després tot són excuses lamentables i no hem vist un duro. Una vergonya. Jo no hi confiaria ni la comunió dels nens però, feu el que feu, no pagueu el 100% per avançat com vam fer nosaltres. Músic pagat no fa bona música.
01 enero 2019 20:45
La millor elecció de càtering pel dia del nostre casament sense cap mena de dubte!
Producte de proximitat i de molta qualitat. Cuiden molt la presentació i tota mena de detalls. El dia del casament el servei va ser excel·lent.
La relació amb ells durant els mesos previs va ser molt fluida i ens van saber aconsellar molt bé, en especial en Jaume amb tracte molt familiar. Els convidats encara ens recorden com van gaudir amb el menjar.
24 diciembre 2018 0:56
El peor catering que conozco. Organizaron el catering de mi boda y fue lamentable:
- las raciones fueron escasísimas. Todos pasamos hambre. Nunca había ido a una boda con tan poca comida.
- los camareros no sabían qué tenían que hacer. La maitre era nueva y se generó un caos importante. Había 100 invitados y tardaron más de 1 hora en servir el plato principal a todas las mesas.
- los cafés los sirvieron fríos y solo a la mitad de los invitados.
- en el aperitivo se quedaron sin copas y pedían a la gente que trajera la copa usada para ponerle más bebida.
- las cervezas se acabaron y no trajeron más.
Si bien expresamos nuestro malestar el día de la boda y reclamamos a la semana siguiente, la respuesta todavía fue menos profesional.
En definiva, fue una gran decepción. Habíamos hecho 3 catas y la comida no tenía nada que ver con la que nos sirvieron.
Además, pagamos un precio elevadísimo a cambio de un servicio pésimo y escasa comida.
23 diciembre 2018 14:58
Todo perfecto desde el primer día. Buen trato, magnífica organización y catering de alta calidad. 100% recomendable, unos grandes profesionales.
09 diciembre 2018 5:13
Todo el proceso fue fácil y muy abierto. Tanto Eulalia como Jaume estuvieron muy implicados y pendientes de nosotros hasta el final. Todas sus recomendaciones fueron muy acertadas. Calidad y servicio excelentes y muy superior a lo ofertado. Originales y autenticos. Repetiriamos con ellos sin dudar. Esta misma opinión nos la trasladaron los más de 150 invitados! Tuvimos mucha suerte de contar con ellos
04 diciembre 2018 16:42
No podria estar més contenta del resultat de tota la feina que van fer Art en buff amb nosaltres, el casament, la ajuda i tot plegat, impressionant la feina i professionalitat.
Tornaria a comptar amb ells sempre, sense cap dubte!
Persones meravelloses i treball excepcional!
Mil gràcies Art en buff!

Escribe una reseña



Calificación general: