13 febrero 2022 16:19
Nosaltres vam comprar un sofà: tenen molts models, a un preu molt competitiu, i la atenció al client en persona va ser excel·lent.
També es va entregar el sofà dintre dels plaços previstos.
No obstant, el servei d'entrega i post-venda van ser molt insatisfactoris: durant l'entrega es va golpejar un marc de la nostra porta, fent un forat, tot i que el van arreglar al moment.
També, un cop muntat el sofà, es va revisar tot i van dir que estava bé. No obstant, al cap d'un dia i mig vam donar-nos compte que van muntar malament la guia d'un mòdul. Fins aquí cap problema (pot passar), però al anar a treure les cremalleres del coixí ja que no volíem fer malbé cap part, vam veure que hi havia una dent de la cremallera sota del coixí, i tots els coixins estaven oberts amb la cremallera mal muntada. Dos d'ells es van poder posar de nou bé, però el que presentava la dent trencada també tenia un capçal de la cremallera mal enganxat.
Al contactar de nou amb ells, la seva única postura és que a l'entrega estava tot perfecte, i era culpa nostra per haver forçat el sofà. La única solució proposada és que ells el recullen i el porten a fàbrica, sense donar cap informació fins a la hora de la recollida, per el qual no sabem ni quin preu ni termini tindria la reparació.

Quedem molt insatisfets amb tot el servei d'entrega i post-venda, i si qualsevol vol comprar algún article de la seva tenda, recomanem MIRAR TOTES LES PARTS POSSIBLES, ja que no assumiràn cap responsabilitat.

A les imatges es pot veure l'estat de la cremallera ABANS d'obrir-la, i el que ens vam trobar un cop oberta.
24 julio 2021 15:33
Una web del donde puedes encontrar todo lo que buscas. Si no lo tienen te ayudan a buscarlo y te asesoran. Los precios están muy bien y tienen tiendas colaboradoras en toda España. Ya les he comprado varias veces, los recomiendo sin ninguna duda.
08 junio 2019 13:21
Mi tienda de muebles de confianza. Elías es un crack dibujando. Muy buen género y servicio.

Escribe una reseña



Calificación general: