14 noviembre 2021 14:52
Un sitio genial para aprender y disfrutar de muchos tipos de actividades artísticas: ballet, bailes latinos, jazz, funky, fotografía, música, idiomas. Además ahora también hacen exposiciones. El lugar es perfecto y el precio de todo super económico y recomendable. Los profesores/as son muy profesionales.
12 abril 2021 10:15
Tuve classes allí con Agnes Fuster, y me encantan! Ella está la mejor! Si quieres aprender bailar (no se importa que, ella sé todo) pregunta a ella:)
25 marzo 2021 8:10
Un lugar impecable. Personas muy educadas, cálidas y respetuosas. Cuidan seguir el protocolo para evitar la difusión de la COVID19, además tienen una buena oferta de disciplinas de baile y terapias relacionadas con el cuerpo y el arte con precios bastante asequibles.
14 febrero 2021 16:18
Artesants és una escola que es troba en un carrer petitó, però té varies sales grans per fer la pràctica de les seves activitats, ballet, repertori o jazz.
A les classes de ballet, així com a l'entrada es respecta l'ús de mascareta i gel hidroalcoholic, i distància de seguretat.
Totes les aules es troben en bones condicions, capacitades amb el material adequat.
Les profesores i la recepció són professionals i agradables.
03 septiembre 2020 5:25
Aún no he empezado clases; estoy esperando si tienen horarios de tarde. Así que no puedo opinar
10 junio 2019 6:32
Vaig a aprendre Ballet Clàssic per a adults amb en David. Magnífic professional i professor. Interès i paciència infinits per ensenyar des de zero a persones madures. La meva ment i el meu cos estan agraïts a les seves classes. El personal de l'espai és molt amable i les instal·lacions són netes.

Escribe una reseña



Calificación general: