10 diciembre 2023 3:32
Hubo un problema con el ascensor, la señora que atendió el teléfono fue muy poco profesional e impaciente, se veía indiferente como si le debiera dinero y careciera de cortesía
28 junio 2023 19:41
Servei nefast truqués perque l'ascensor va uns sorolls forts, venen ho "arreglen" i al cap de 4 dies l'ascensor es queda clavat. Avisen de nou i ohh la peça s'ha trencat.i més sorpreses, no tenim recanvis, fins dilluns no arribarà. Total el cap de setmana sense ascensor i tan tranquils. No hi ha estrelles negatives?
Els en donaria 5.
23 abril 2023 15:47
Fa molts anys que treballem junts i de moment cap problema, manteniment sempre a punt i quan hem necessitat per urgències sempre ens han atès molt bé.
30 marzo 2023 3:29
El servei d'urgencies 24h no serveix el tècnic no ha volgut venir a solucionar-ho el ser les 9 del vespre i
si toques el timbre de l'ascensor tampoc funciona! El servei molt malament estan millor a casa que venir ajudar a la gent així si que es guanyen bé la jornada de nits i sense fer el seu servei oleeee
15 septiembre 2022 4:43
Servei d, urgències pèssim. Tancat dins un ascensor serra de fa més de 25 anys a les 9 del vespre i la trucada d, emergència que a mes la, empresa la cobra (quina barra) serveix per dir que el tècnic no el localitzen i que fins demà no vindràn.
Sort dels veïns que m, han pogut treure de dins marejat i mig desmaiat.
Vergonyós.
Espero almenys unes disculpes i que no li passi a ningú més aquest impresentable servei.
14 julio 2022 3:27
Hem treballat amb ells des de fa més de 30 anys, però fa més d'un parell que el servei de manteniment és pèssim, el d'urgències és correcte. Teòricament han de venir cada mes, però darrerement, no ho fan, i quant venen en 10 minuts o menys tenen la feina enllestida, però sense fer gaire res, la última vegada se li va dir que hi havia alguna cosa que rescava, encara està igual, per això hem pres la decisió de canviar d'empresa, ja que ens hem queixat vàries vegades però no han fet res.
13 julio 2022 18:04
Avui mateix, 1h tancat a Puigcerda, l'interfono espatllat, la sra em sentia però jo a ella no, finalment man obert la municipal, Ascensors Serra desapareguts. Aixo si les revisions pasades, tot molt crispant.
13 diciembre 2021 17:00
Inexpicable que durant dues hores el centre de emergències no t´agafin el telèfon. Vergonyós!
20 noviembre 2021 9:05
No volvería a instalar un ascensor de esta empresa, mal servicio y la atención personalizada nefasta
23 diciembre 2019 4:56
Mi experiencia con esta empresa es Nefasta,
Incompetencia llevada al maximo
Si te das de baja, te bloquean el ascensor, sin tu saberlo, es una practica habitual en ellos

Escribe una reseña



Calificación general: