14 agosto 2023 22:38
Pensába que los abogados respondían por sus clientes.no por sus propios beneficios.
No me ah gustado para nada sus servicios.
Decepcionada de ir con ellos.
27 septiembre 2021 14:16
Recomenat per un bon client del Sr. Botey, l, any passat hem va tramitar la gestió de la meva jubilació amb rapidesa i professionalitat.
El passat dia 4 de Juliol li vaig enviar enviar un mail per una consulta. El mail a dia d, avui no ha estat contestat. Abans d, ahir vaig passar per el seu despatx amb la intenció de que em rebés per que m, aclaris el dubte.
Bé no sols no hem va rebre, perque hi era, sinó que el sistema va esser que la noia de recepció em preguntava de que anava i ella anava al seu despatx i tornava amb la resposta. Camí que va fer dues o tres vegades devant de les meves questions. No hagués estat més lògic que m, hagés atés directament, que només van ser 5 minuts, que amb la forma que es va fer? En fí ja avisaré al meu amic, bon client seu, perque no l.atengui igual.
14 abril 2021 15:00
Excelentes profesionales en lo jurídico y laboral con una dilatada trayectoria, eficacia en la gestión con atención y trato personalizado. Muy recomendable.
10 noviembre 2020 2:56
He anat per tramitar la meva jubilació degut al colapse del covid 19 i he de dir que surto més que satisfet. Servei molt professional i amb una gran cordialitat i amabilitat. Espero continuar amb els seus serveis d'ara en endavant. Totalment recomanable
28 octubre 2020 6:48
Es una empresa muy profesional sobre todo a la hora de asesoramiento laboral y muy seria pero a la vez con unos expertos muy cordiales.

Escribe una reseña



Calificación general: