19 marzo 2023 2:25
Fa dos anys, des de que visc a La Garriga, que em porten la declaració de la renta, d’altres bursàtils, i n’estic encantada.
El primer any, em quedaven pocs dies per la finalització del termini de presentació de la Renta, potser n’éren tres només, i tot i el gran volum de feina que tenen, van ser molt àgils i efectius en tenir-la apunt, tenint en compte que per temes bursàtils, no era pas senzilla ni curta la meva declaració. Requeria molta feina i hores.
Qualsevol pas endavant que feien d’aquesta, m’informaven al respecte per al meu coneixement i vist-i-plau. Un gran servei el que ofereixen.
Molt bon tracte rebut des del primer dia.
L’Isaac, el propietari, és un bon professional, molt amable, atent i amigable, i sempre ha estat disposat a ajudar-me i a facilitar-me tota l’informació que he necessitat, estigui vinculada o no a les declaracions, que és l’únic servei que he requerit fins la data.
Si he tingut algun dubte, relacionat amb altres temes, com pot ser amb la venta del meu pis, he trucat per telèfon a l’assessoria i sempre m’ha atès ell amb inmediatesa. Llargues converses per telèfon solventant tots els meus dubtes i, a més, facilitant-me informació extra que sempre ha estat de gran interès per a mi.
Visc a La Garriga des de fa 3 anys i tinc clar que quan marxi a viure a un altre poble, que no sé si serà en breu o en un any, doncs és “temporal” l’estada aquí, acabi visquent on sigui, no hi ha cap dubte en que seguiré sent clienta seva.
04 marzo 2023 21:00
Asesoramiento muy profesional y fácil de entender! Gracias a los que me lo recomendaron. Será nuestra asesoría a partir de ahora.
23 octubre 2022 3:29
Des de fa més de vint-i-cinc anys he estat clienta de la gestoria. Primer a nivell professional i després com a particular atenent-me en tota mena d'assumptes. He de destacar la capacitat, per part de tot l'equip, d'escoltar i empatitzar amb les diverses situacions que calia resoldre. Al llarg de tots aquests anys he pogut comprovar la qualitat humana del seu tracte, que valoro moltíssim i la seva professionalitat. Per a tot això n' estic infinitament agraïda.
18 octubre 2022 2:14
Grans professionals, amb un tracte distès i planer. Celeritat en respondre consultes. Facilitats en resoldre problemes i un gran sentit comú per donar confiança i tranquil·litat.
Simplement un 10.
06 septiembre 2022 3:58
Undeniably, the worst ever accountant. Unprofessionalism due to their inability to perform successfully an urgent matter. They will do OK ONLY IF you give them indefinite time.
14 marzo 2022 12:06
He contactat mitjançant el formulari web per fer una consulta i m'han respost de seguida. Tracte molt proper i alhora molt professional. Molt contenta.
23 enero 2022 15:30
Vaig contactar mitjançant el formulari de la seva web i em van trucar de seguida. Molt professionals. Recomanable 100%
16 diciembre 2021 10:03
Tres vegades he anat a Berruezo cercant ajuda (desesperada) en afers que sabia per avançat que no me´ls podien resoldre ells directament i, malgrat això, les tres vegades m'han escoltat, guiat i assessorat amb una gran professionalitat per que aconseguis trobar la solució.
09 diciembre 2021 15:29
Fa molts anys que estem amb ells i no canviaria per res. Saben de tot i tenen un tracte molt proper. Sense cap dubte, són de confiança.
01 octubre 2021 18:38
Atenció professional i de confiança, tracte proper.
Poto anys com a client i valoro molt la seva implicació.
Gestió i resolució ràpida de dubtes, tràmits administratius, declaracions de la renda, etc.
23 agosto 2021 13:33
Fa més de dos anys que tinc aquesta empresa com assessoria i puc dir que n'estic encantada. I més avui, quan des de fa cosa d'un mes que l'assessoria també ha passat a gestionar la comunitat de veïns on visc. Abans del tancament pel covid, fa més d'un any, vaig reportar un problema amb unes humitats a l'habitació principal del meu pis, a l'assessoria que ens gestionava la comunitat. Aquesta, a dia d'avui encara és hora que em doni una resposta que no fos un mail de resposta automàtica. Divendres dia 16/07/2021 vaig reportar aquest mateix problema a l'assessoria Barruezo i avui, dilluns 19/07/2021 el perit ja s'ha posat en contacte amb mi.
D'altra banda, com a autònoma també puc dir grandiloqüències d'ells perquè em gestionen i m'assessoren molt professionalment, amb un nivell de resposta molt elevat i un tracte molt humà.
Gràcies per la gran tasca professional que feu!
09 agosto 2021 13:30
Tracte i serveis totalment professionals. Treballo amb Berruezo-Tenas des de el inici del nostre negoci i agraeixo la seva implicació i serietat, ens van acompanyar en tot per crear l'empresa i durant tots aquests anys ens han solucionat tots els dubtes i problemes que hem tingut. Confio plenament en ells tant en lo professional com en lo personal.
08 agosto 2021 4:06
He treballat amb varies gestories i haig de dir que aquesta sense dubte és la millor. Sento plena confiança en ells, mostren un grau d'implicació que és com si es prenguéssin el meu negoci com seu. Per mi poder comptar amb ells ha sigut un abans i un després, a part dels tràmits i gestions fiscals s'encarreguen de tot el tema d'assegurances i t'assesoren moltíssim.

Moltes gràcies a tot l'equip de la gestoria per la bona feina i sinceritat amb la que ho feu!
23 mayo 2021 6:43
Baixa qualitat i molta passivitat per portar una comunitat de veïns. Poc transparent. Fàcilment es treu els problemes de sobre. Critica a altres veïns, culpa a uns altres. Un gestor que no gestiona. Econòmic sempre és sinònim de mala atenció.

Escribe una reseña



Calificación general: