19 septiembre 2023 12:53
Molts anys ben atès, però tot arriba a la seva fi. Cal anar molt amb compte. Un error quan et fan la declaració de la renda pot ser catastròfic per a la teva economia. No volen assumir cap responsabilitat però tampoc tenen el detall de tornar allò que han cobrat per fer malament la seva feina. En el meu cas la comunicació i predisposició per intentar trobar una solució ha estat nefasta. De cap manera puc recomanar hom que tracta així el seu client després de tants anys. Desconec si la meva sincera i constructiva opinió tindrà algun efecte sobre els responsables de la gestoria, però ho dubto. Sempre em quedarà emprendre diverses accions com posar els fets en coneixement del seu col.legi professional per allò que al meu entendre es pot considerar una mala praxis; cometre una errada greu en la confecció de la declaració de la renda, cobrar íntegrament el servei i evitar haver de donar alguna solució per fidelitzar el client i assumir responsabilitats.

Bé, sigui com sigui i avui per avui, no puc recomanar els serveis d'aquesta gestoria. Si volen un canvi d'opinió per part meva, al millor que es pot fer és no optar per la indiferència i la desconsideració.

Salutacions i fins a sempre.
21 julio 2021 15:56
Molt car! M’han cobrat 40 euros per 1/2 hora de repetir-me el mateix i el que preguntava no ho sabien i m’han derivat al Consell Comarcal. No penso tornar-hi. M’he sentit estafada.

Escribe una reseña



Calificación general: