08 enero 2024 4:10
L’Associació d’Alzheimer i Altres Trastorns Neurocognitius de Reus i Baix Camp s'ha convertit en un pilar essencial per a aquells que s'enfronten als reptes de la malaltia d'Alzheimer.
Des de la seva creació, ja fa 25 anys, aquesta associació ha demostrat un gran compromís i suport moral a les families, creant un entorn de comprensió, solidaritat i assistència.

La missió de l'associació (extret de la seva web) és:
• Desenvolupar activitats dirigides als efectes i conseqüències de l’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius.
• Informar i sensibilitzar a la ciutadania arran la malaltia d’Alzheimer i altres trastorns neurocognitius.
• Recolzar moral i legalment als familiars.
• Donar suport psicològic als familiars.
• Realitzar activitats adreçades a l’atenció integral del malalt i del cuidador familiar.
• Queda exclòs tot ànim de lucre.

Amb una comprensió profunda de les càrregues emocionals que comporta la malaltia d'Alzheimer, l'associació ofereix suport psicològic que va més enllà del simple acompanyament. Professionals especialitzats treballen de la mà dels familiars per ajudar-los a gestionar l'angoixa, l'estrès i altres emocions que poden sorgir durant el procés.

L'associació entén que l'atenció integral no només és crucial per als pacients, sinó també per als cuidadors familiars. Amb aquesta visió, ofereix un ventall d'activitats adreçades a tots els membres afectats. Des de tallers d'estimulació cognitiva fins a grups de suport, l'associació treballa per assegurar-se que tots rebin l'atenció que necessiten.

Els resultats de l'associació es reflecteixen en el benestar de les famílies que, malauradament els ha tocat viure de prop la malaltia. Amb un enfocament centrat en les persones, ha aconseguit crear una xarxa de suport que va més enllà del tractament convencional de la malaltia.

En definitiva, l'associació ha emergit com un referent en el territori en la lluita contra l'Alzheimer, proporcionant suport moral i psicològic als familiars. El seu impacte positiu en la comunitat la converteixen en un far d'esperança per a aquells que conviuen amb aquesta malaltia.
08 octubre 2023 4:27
Gràcies per existir, per la vostre dedicació i tasca encomiable. Per la qualitat humana i el projecte tan esperançador.
28 septiembre 2023 20:21
La seva tasca social i professional és destacable. La seva projecció, enfoc i accions per tractar i tenir cura de les persones amb Alzheimer o altres trastorns neurocognitius i a les seves famílies són d'una qualitat humana i professional extraordinària.
23 septiembre 2023 10:43
Associació sense anim de lucre, amb un tracte i atenció a les persones i acompanyants, mai es prou per agrair la seva tasca. Moltes gracies
23 septiembre 2023 7:38
L'Associació Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Camp de Tarragona realitza una tasca encomiable. Estem davant d'una organització que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones afectades per un trastorn neuro-cognitiu i la dels seus familiars cuidadors. I ho fa amb professionalitat, perseverança i estima; sempre amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de la persona afectada i els seus familiars. Cal destacar la lloable tasca de tot el personal de l'associació, sigui quina sigui la feina que desenvolupa.
22 septiembre 2023 17:52
La Asociación Alzheimer i altres transtorn neurocognitius de Reus, es una bendición para las personas que han sufrido un accidente vascular y pueden asistir al centro para recuperar el máximo de funcionalidad, la unidad de memoria, en donde se recuperan personas con deterioramiento cognitivo leve o moderado, en una parte del centro en donde la profesionalidad de sus especialistas van mucho mas allá y su calidad humana es extraordinaria, la delicadeza y cariño del que hacen gala con los pacientes es altamente encomiable, fácilmente puedes ver como en el resto de unidades todo el personal trabaja de la misma manera. Las instalaciones son magnificas y expresamente pensadas y diseñadas para atender a personas con este tipo de patologías. Centro muy recomendable, muchas gracias por vuestra labor.
14 septiembre 2023 13:56
Gran tasca que realitza l' associació per aquesta malaltia, hem de ser conscients de la dedicació que es necessita per aquestes persones. Tot el grup humà de l' associació es desviu per que el malats tinguin el millor tracte tant mèdic, psicològic, com de amor. Ressalta les instal·lacions que estan adaptades per els diferents nivell de la malaltia.
12 septiembre 2023 6:07
Organització sense ànim de lucre, amb vint-i-cinc anys d’experiència, pioners en la Implantació de l’Estimulació Cognitiva a persones amb Alzheimer i Altres Demències a Reus i Baix Camp, que presta serveis de detecció i atenció terapèutica directa.
Servei indispensable i atès per grans professionals
22 agosto 2023 4:28
Tuve la suerte de conocer la asociación, hace años, la profesionalidad, el saber hacer y EL CALOR HUMANO, es lo que se necesita ante esta enfermedad; esta semana he ido a conocer el nuevo centro y es impresionante la GRAN LABOR que están haciendo ánimo que TODO el equipo es maravilloso.
25 marzo 2023 19:31
Desde el primer momento, con cualquiera de sus indicaciones y consejos te demuestran la profesionalidad y el amor con que tratan a tus seres queridos. Mi tranquilidad reside en su buen hacer y su experiencia
23 marzo 2023 0:17
Una gran asociación y muy necesaria para las personas enfermas de Alzheimer. Muy buena labor y trato muy humano. Un familiar es usuaria y está muy feliz, se siente muy acogida. Enhorabuena y a seguir así!
19 marzo 2023 22:47
Una labor excelente y trato inmejorable. El centro es super bonito con entorno perfecto para enfermos. Un 10
18 marzo 2023 16:09
Para mi madre fue un renacer. Se sintió querida, cuidada y felíz. Para nosotros, un alivio. La veíamos cambiada. Dejó de estar tan ausente. Nuestras vidas fueron más bonitas.
El personal, puro amor y ellos lo notan.

Mi madre ya falleció. Mi experiencia con la Asociación es una de las mejores cosas que nos pasó cuando ella vivía.

Recomiendo a todas las familias con personas como mi madre que no lo duden. Es el mayor apoyo para la familia y el mejor cuidado para nuestras personas queridas.

Gracias Gracias Gracias
13 marzo 2023 14:39
Mi marido empezó en el edificio de la cruz roja, después paso a la carretera de Castellvell i después al edificio nuevo. Por desgracia murió y tanto la dirección y todo el personal se han preocupado y me han ayudado a pasar el duelo, no solo se ocupan de los enfermos sino también de los familiares.
¡¡Un aplauso por ellos!
11 marzo 2023 19:52
Un 10 para la asociación!
El trato humano, el cariño a este colectivo está en cada acción
GRACIAS x cuidar con tanto amor a mi mami

Escribe una reseña



Calificación general: