28 marzo 2022 4:12
Lugar tranquilo, yo voy a un curso a la asociación de vecinos, pero es un curso del soc que se hace en ese lugar y todo bien
23 octubre 2021 6:19
Súper atentos y agradables. Admiro su afán por todos los que deciden acudir a ellos.
16 enero 2021 1:02
Es una associacio amb poca gent q fa moltes coses.
Tots som voluntaris, tenim una bibliotca autogestionada per voluntaris del barri, i els llibres q hi ha tb han estat donats per la gent del barri. Dins del projecte de Biblioteca hi caben molts altres: conte contes, q ara en diem confinats, projecte Lecxit q hem engegat aquest any amb 6 nens/es de l'escola Planes i Casals, visites escolars, lectura en catala d'adults.alguns d'aquests projectes ara no es poden fer degut a la pandemia.
Hi ha grups q s'encarreguen de q pugui sortir la revista del barri, un altre grup d'urbanisme, per millorar desperfectes de carrers, grup de fotografia i altres activitats q ara no es poden fer.s'organitzen jornades de la dona, de concienciacio sobre les mlaties mentals.
Tambe s'han reivindicat mancances del barri, com ara el del servei de pediatria q es volia treure per part del CAT SALUT, parcs amb altres Associacions com el del Torrent de la Font, llyitem amb les plataformes per tenir un habitatde digne.
I moltes altres coses en les q hi participem activament.per aixo, penseu q tots/totes hauriem d'estar lluitant per millorar els nostres barris i ciutats.es la manera d'empenyer els ajuntaments.
18 enero 2019 5:20
Bufalà és un dels barris amb més població de Badalona.
La seva AVV disposa d'un bon local, cedit per l'Ajuntament. Té un Punt Omnia (Generalitat) per aprendre a fer servir els ordinadors i té una incipient biblioteca, fruit decoracions dels veïns.
Aquest barri disposa de Llar Infants Pública, Col.legi de Primària, Instituts, CAP, Camp de Futbol i Poliesportiu.tot i que li falta un equipament sociocultural, que ja ha projectat/reservat per l'Ajuntament, gràcies al moviment dels veïns.
14 agosto 2017 16:29
Asociación vecinal poco representativa y politizada cuya gestión deficiente a hecho que marchen la mayoría de socios
01 agosto 2017 6:25
Asociación de vecinos participativa, abierta y proactiva. Se preocupan por la resolución de los problemas del barrio y ofrecen multitud de actividades. En su sede cuenta con una pequeña biblioteca abierta a todos los vecinos.

Escribe una reseña



Calificación general: