30 mayo 2023 0:29
Gracies a Judith Fajula i Lluis Bielsa i tot l’equip de AST assessors per la vostre feina i professionalitat, sempre una paraula entenedora i comprensiva, mentre no ha arribat l’esperat BEPI de la segona oportinitat
Confieu amb ells, si hi ha una possibilitat ells la trobaran.
28 mayo 2023 1:31
Al nostre agraïment a la professionalitat i bonhomia de tot l’equip de AST Assessors, especialment a Judith Fajula i Lluis Bielsa.
Si, s’ha fet llarg pro en tot moment han estat lluitant i acompanyant-nos amb empatia, finalment el dia 1, la trucada esperada, s’ha tancat el tercer expedient, ara si tenim una “segona oportunitat”, per viure com jubilats, gaudint del que ha quedat i sense por al passat.
Des de el primer contacte a Barcelona i la seva visita a Granollers la comunicació ha sigut àgil i eficaç.
Els tenien clar el camí i passes a recorre i nosaltres hem confiat en ells i no podem estar mes contens i agraïts a la seva professionalitat i tarannà proper i humà.
29 mayo 2022 16:38
Són molt professionals, un tracte proper i fantàstic. La visita se'm va fer molt curta.
28 mayo 2022 1:57
Sents incredulitat davant la possibilitat que aquesta llei sigui capaç d'alliberar-te del pes que durant tants anys portes a sobre (i especialment quan es tracta d'un deute amb les administracions), però et dius "cal intentar-ho, no hi tens ja res més a perdre". Hem depositat la nostra confiança a AST Assessors, que ens han permès el pagament fraccionat del honoraris. Doncs després d'aproximadament un any i mig, avui ens han comunicat que hem aconseguit el que no ens pensàvem que pogués passar: som lliures i podem tornar a entrar al sistema!
Moltes gràcies a tot l'equip de AST Assessors per haver-ho fet possible. No us podeu imaginar fins a quin punt ens heu canviat la vida!
31 marzo 2022 18:51
Un equipo de gran expetiencia profesional y actualizado que te atiende con empatía, escuchandote y proponiendo la mejor solución.
16 febrero 2022 23:20
Despues de mi experiencia, los mejores profesionales de la zona, serios, eficientes y comprometidos con los problemas que tratan. Recomendable 100%. Siempre estan cuando los necesitas
23 enero 2022 1:25
Després d’ anys de buscar uns professionals experts en la Llei de Segona Oportunitat, vaig contactar amb ells i en un any he obtingut la resolució amb un resultat d’exoneració total dels meus deutes. Per tant, plena satisfacció amb la tasca realitzada i totalment recomanable. A més va ser molt important poder arribar a un acord de pagament fraccionat dels seus honoraris.
20 enero 2022 12:11
Per encarar la llei de la segona oportunitat, s'agraeix molt poder comptar amb professionals com ells, eficients, compromesos i amb un tracte humà excel·lent. Molt recomanables, donades les circumstàncies
19 enero 2022 20:14
Felicitar a tot l'equip AST, des de advocats fins a gestors, per la seva professionalitat, per el seu tracte, per fer la feina ben feta, serveixi el meu comentari per animar a la gent a ser assessorat per ells, ja que la clau d 'èxit esta assegurada.moltes gracies per la vostre feina!
18 marzo 2020 14:07
Ofereixen serveis d'assessorament sobre com acollir-se a la Llei de la Segona Oportunitat. El tracte professional i humà és immillorable.

Qualsevol persona que tingui deutes que no pot assumir es pot acollir a aquesta llei. Aquest despatx d'advocats ofereix la primera consulta de manera gratuïta.

No formen part de cap franquícia i estan al centre de Girona

Escribe una reseña



Calificación general: