22 junio 2023 17:26
Sinceramente, me habían recomendado Aszende, pero aunque la oferta era buena, me lo pensé bastante. Al final me decidí a probar y la verdad ya llevamos mi comunidad con ellos cuatro años. No nos arrepentimos. Estamos muy contentos con todo el equipo la Srta. Belén siempre resuelve cualquier duda és una profesional de trato muy agradable. En cuanto a los técnicos siempre muy eficaces. Como dato especial, quedó un vecino encerrado dentro del ascensor y la respuesta fue tan rápida que no tuvo tiempo a ponerse nervioso. La telefonista (hay telefonía dentro de cabina) atendió la llamada y lo tranquilizó. Bueno que el personal tanto técnicos como la oficina de Manresa han tenido siempre un trato cordial, amable y muy profesional. Seguid así y seremos clientes muchos años.
25 mayo 2023 12:36
Servei i tracte excelent des del primer dia. Han complert amb les dates establertes. Recomanariem aquesta empresa a qualsevol altre comunitat de propietaris.
22 mayo 2023 8:04
Muy contentos con el trabajo realizado, dieron solución a nuestras necesidades de la mejor manera que era posible. Rápidos y resolutivos. Totalmente recomendables.
11 mayo 2023 5:12
Super contenta con el servicio, gente muy amables, cercana, rápidos y súper profesionales, en especial la Belén.
Recomendable 100%.
08 mayo 2023 19:44
Em consta que esta format per un molt bon equip, i en especial la Belén, que ens ha demostrat la seva professionalitat i excelent persona, propera i amb molta experiència.
12 abril 2023 6:51
Muy buen trato profesional, la Comercial encargada de la zona de Manresa, un trato muy positivo y soluciona los problemas lo antes posible, con un trato muy directo, buena empresa.
07 abril 2023 10:47
Trato con el comercial excelente, profesional y atento. Ha resuelto todas nuestras dudas y nos ha dado un muy buen presupuesto. No sé si acabará siendo el elegido, pero absolutamente recomendables.
29 marzo 2023 13:37
Molta imatge de cotxes rotulats, molt bones paraules abans de començar, tot flors i violes, doncs ens vàrem pensar que eren prou professionals i seriosos, i els vàrem contractar, vàrem signar el desembre del 2021 però.
Ara estem vivint la crua realitat.
A día d'avui 23/1/2023, no tenim res acabat, i el que es pitxor, les plantes on ha de fer parada l'ascensor, foradades per on ens entra tot el fred d'aquest hivern.
Escric aquesta ressenya per si algú d'aquesta empresa pren cartes en l'assumpte, perquè ja estem farts de queixar-nos a un suposat encarregat d'obra, que de tant en tant fa venir 2 treballadors una setmana si una setmana no, o un mes no, que si ara encara estan fabricant l'ascensor, tot plegat excuses, però això no avança.
Potser el nostre error va ser no demanar data d'entrega final.
Ja explicaré com acaba tot plegat, si es que acaba i els he de millorar la qualificació.
20 marzo 2023 17:48
La nostra comunitat va contractar Aszende per instal·lar l’ascensor i desde que van començar les obres, al juliol estem visquent un desastre absolut! Quan cam decidir-nos per aquesta empresa i abans de fer el contracte es van comprometre de paraula a acabar les obres en tres mesos, i de seguida que van començar ja vam començar a veure coses que ens van sorprendre molt, el ritme de treball en tots aquests mesos és realment lent, i la mitjana de dies treballats és d’un o dos dies a la setmana, sovint amb parades de setmanes senceres, sense cap explicació ni justificació…La manca de comunicació amb els responsables de l’obra és nul·la, només reprenen els treballs o ens donen explicacions quan ens queixem i els ho demanem per mitjà de la gestoria, que és qui manté el contacte amb Aszende, si no diem res, ells no ens informen de res.
Aquest desordre en les execucions provoquen moltes molèsties i perjudicis per la comunitat, les excuses que ens donen són poc creïbles i estàn lluny de tranquilitzar-nos i confiar amb ells, només cal veure el temps que portem veient com de lents són els avenços, segons ells a l’octubre estaria tot instal·lat, som a finals de gener i no tenim ni idea de quan acabaran ni del que queda per fer…

La situació és un desastre absolut, i els veïns no donem crèdit, el pitjor és que a la comunitat tenim veïns amb discapacitats serioses i urgents que ells coneixen i que fa que tot plegat sigui un malson.
06 marzo 2023 15:14
No se si acabaremos contratando la instalación, pero la rapidez de respuesta y visit ha sido espectacular. Esperamos propuesta.
27 febrero 2023 0:30
Els valoro amb una estrella pq estic obligada, sinó no en posaria cap. Al principi tot són promeses però un cop començades les obres (i a cobrar) són molt informals. Portem mesos amb les obres començades. Venen els paletes (només dos) s'estan tres o quatre dies i marxen i així portem desde l'estiu i encara no han acabat. Amb el fred que fa i tot obert l'escala és com una nevera cosa que repercuteix en la temperatura dels pisos. No puc valorar l'ascensor perquè encara no el tenim tot i que portem un any pagant, espero que sigui millor que la instalació.
18 febrero 2023 10:51
Nada recomendable en lo que se refiere a la obra civil de instalación del ascensor. Llevamos 7 meses de obras y todavía no han finalizado unas obras que deberían haberse acometido en 3 meses. Absoluta falta de planificación, comunicación y transparencia por parte del Jefe de Obra Civil de la zona del Bages. Un desastre absoluto.

Escribe una reseña



Calificación general: