26 diciembre 2023 4:06
Són super amables! Vaig anar a fer una entrevista per la part pràctica del meu TdR i de veritat que les respostes que em van donar em van ajudar molt!

Moltíssimes gràcies per l'hospitalitat!
15 noviembre 2023 20:33
¡Mi dosis semanal de felicidad! ¡El lugar está lleno de energía positiva, es divertido y colorido, y Estella y Gerard son profesores fantásticos y buenos compañeros! Mi español está lejos de ser fluido y, sin embargo, estoy aprendiendo sobre costura y confección de ropa, ¡además de alguna palabra ocasional en español!
06 noviembre 2023 12:53
Es un lugar donde se detiene el tiempo y puedes dar rienda suelta a tu creatividad bajo la atenta mirada y ayuda de la incomparable Estela!
05 noviembre 2023 22:59
Meravelles! Mágico, si tienes algún sueño, si deseas con telas crear, tienes proyectos, es el lugar! Y te acompañan a cada pasito… tus sueños son sus sueños.
04 noviembre 2023 22:55
LA MEJOR PROFESORA Y PERSONA. SOY FELIZ DE HABERLA ENCONTRADO Y RECIBIR SUS ENSEÑANZAS. NO HAY MAS PALABRAS QUE AGRADECIMIENTO Y AMOR
25 octubre 2023 16:53
Libertad creativa y buena onda:) un lugar para pasarla bien y romantizar la realidad <3
23 octubre 2023 9:30
Des del primer moment en que poses un peu a l'atelier de l'Estela i d'en Gerard t'empapes de creativitat i d'imaginació. És com caure pel forat per on va caure Alícia, sí sí, la del País de les Meravelles, perquè aquest atelier és meravella. A tot color, t'invita a endinsar-te en l'aventura de crear la teva pròpia roba, al teu gust i estil, sempre acompanyat de l'Estela i d'en Gerard amb el seu optimisme i el seu carinyo. Satisfacció màxima de poder crear la teva pròpia roba! Màgia pura!
30 junio 2023 12:15
Excelente experiencia, el taller es maravilloso, puedes crear tus prendas desde cero, sales del curso con tu propia ropa hecha. Estela y Gerard te explican cada detalle y te ayudan en cada momento, una experiencia que sin duda volvería a repetir.
04 enero 2023 22:14
Me regalaron un taller para mi cumple y una pasada. El lugar es increíble, se respira muy buen rollo y Estela es un 10. Sin duda volvería a repetir la experiencia.
08 diciembre 2022 3:05
És impressionat quan arribas per primer cop i obren la porta i et rep una noia rosa amb ulls brillants que que és pura energia! I t'endinsa en el seu món. És una experiencia incleible i molt recomenable.
12 noviembre 2022 22:25
Estoy haciendo la tesina de moda y no puedo estar más contenta. El sitio tiene un encanto y una energía especial… te sientes como en casa! Estela es un amor que siempre está allí para enseñarte y ayudarte. Lo recomiendo al 100%!
06 noviembre 2022 18:23
És un lloc màgic on m'hi agradaria tornar.
Allà aprens creant i divertint-te i et sents com a casa.
Molt recomanable!
28 octubre 2022 13:35
Es una passada, son totes les emocions de la vida dins un atelier màgic, es un regal que et canvia la vida. Gràcies
11 octubre 2022 20:11
Simplemente estupendo. Estela tiene una fuerza que nadie puede imaginarse. Iros. Iros a disfrutar de la vida, Estela os acompañará.
Gracias por todo!
06 octubre 2022 4:30
Aquí nace la magia: Estela te ayuda a descubrir tu creatividad y el vestir como tú segunda piel. Maravilla de experiencia que no te puedes perder
01 octubre 2022 9:51
L'únic, l'inconfusible, l'immillorable, l'indefinible. El favoulós ATELIER DE LES MERAVELLEEEEESSSSS! WEEEE! On tot és possible! On l'alegria, la bona energia i el compromís brollen de les bobines de fils que es desfilen a 'palabra por puntada'! Ulls que s'il.luminen, somriures esbojarrats, cossos que es desperten i ments que s'enlairen de la mà de la meravellosa Estela, la persona que fa possible tota aquesta màgia cada dia! Amb l'incansable ajuda i suport del grumet, que navega que navegaràs, sempre guia el projecte cap a noves aventures, en Gerard!
Arrels en l'aire i veles al vent! Bufa bufa i colors s'escampen! Over-loquis a tota pastilla i amb un obrir i tancar d'ulls ja ho portes posat! I et veus. I penses, ho he fet jo això! Que fort! La meva primera prenda sense etiquetes! Em queda tant bé!
Una experiència única! Tothom hi haurà de passar com a mínim un cop a la vida, pero no podreu! Us quedareu segur!
26 septiembre 2022 23:26
Una verdadera maravilla, valga la redundancia hah, tanto el atelier en si como la gente que lo hace posible! Recomiendo 100 a todo el mundo! ️
25 septiembre 2022 19:52
Gracias a Atellier Meravelles, he aprendido mucho sobre ma confección y he podido empezar mi gran sueño, hacer camisas infantiles. Muchísimas gracias por el trato y espero veros pronto con otra súper tesina.
17 septiembre 2022 13:29
En el Atelier Meravelles hice la tesina de moda y puedo decir que es un lugar mágico, no solo donde aprender a hacer tu propia ropa o iniciar un proyecto textil, sino también para empoderarse, impulsar la creatividad que todos llevamos dentro y dar un salto para cumplir tus sueños.
12 septiembre 2022 2:21
Amazing place! Let your imagination go wild and be free! Estella and Gerard will always make your day special in this magical studio of dreams x
03 septiembre 2022 9:33
¡Un lugar mágico! Ha sido amor a primera vista y desde que les conocí, desde hace seis años, siempre vuelvo. Cualquier comentario será poco. Estela es una persona increíble, diseñadora, mentora, educadora, encantadora. Junto con su hermano Gerard, son un equipo maravilloso. Si quieres hacer tu propia ropa es el mejor lugar para aprenderlo. No solo aprendes a crear sino a confiar en ti y atreverte a experimentar siempre con la ayuda de Estela que te guiará en todos los pasos. Energía full y creatividad a tope!
29 agosto 2022 20:11
Atelier Meravelles, és un espai a on et pots perdre, hi pots trobar tantes coses, que quedaràs fascinada, tot és màgic, alegries, creativitat, amabilitat, simpatia, comoditat, relaxament, teràpia constructiva, música, fantasia, colors, formes, amics i molta ilusió, aixó fa que al entrar sempre Trobes coses bones i no cal buscar-les, perquè sempre és millor trobar que buscar això ho deia Picasso, home amb molts coneixements de vida, no deixeu passar aquesta oportunitat i uneix-te al projecte que tots podeu trobar coses que no podia ni imaginar-ho, la felicitat amb una gran potència.
Una abraçada per aquest gran equip!
30 julio 2022 4:20
Lo recomiendo 100%! Un lugar supeeerrr mágico! Donde aprendes sin darte cuenta! Para todas las edades! Son magníficos!
20 julio 2022 10:34
Incluso en los dias de lluvia, los colores, los modelitos y las sonrisas de Estela te levantan el animo.

Kiwi aprooved
10 julio 2022 9:54
Un lugar lleno de creatividad y buen rollo! Estela, Gerard y Margaret son sin duda los mejores!
28 junio 2022 7:47
El millor atelier del món! Una experiència per a grans i petits.

L'Estela i el Gerard són la canya i uns experts en el món de la costura?

Si busqueu un lloc on viure una experiència complerta no dubteu en anar-hi.

Meravella en estat pur! Revolució!
19 junio 2022 23:22
Un espai únic a Barcelona on aprendre a cosir i fer moda, un espai on t'ensenyen a ser un artista i amb molt bon ambient i ple d'alegria! Gràcies Estela!
05 junio 2022 7:01
El millor lloc del món, un espai de creativitat lliure i a on aprendre moltíssim de moda i de confecció i costura, moltes gràcies Estela per tot el que m'has fet veure i entendre, ha suposat un abans i un després a la meva carrera. De nou G R À C I E S!
29 mayo 2022 18:02
Aprender diseño de moda, patronaje y confección es muy fácil con su sistema, a parte de ser un lugar absolutelly mágico y avantguardista. ¡¡Muchas gracias chicos! Superpower!
24 noviembre 2021 16:12
El millor lloc on aprendre a confeccionar, patronar i cosir. Un autèntic paradís del fashion art!

Escribe una reseña



Calificación general: