27 marzo 2023 10:30
Lugar super acogedor en el corazón de Gracia. Buen ambiente, personal muy amable y atento, y buenos materiales:) además, ahora han ampliado horarios!
01 junio 2022 12:08
Curso de iniciación al torno muy agradable para empezar a aprender algunas cositas sobre la cerámica en torno. Fueron 3h sábado y domingo (11-14h) con la profesora Ana que hizo buenas explicaciones y durante la práctica estuvo muy atenta. Lo recomiendo mucho!
11 junio 2021 5:17
Muy buen curso de torno, la profe explicaba super bien, trato muy amable y buenas instalaciones
15 marzo 2021 20:51
El lloc en sí està molt bé, les noies que hi treballen són molt maques i hi ha bon ambient. Problema: roben peces. Després de pagar les hores per estar al taller, i d'haver-te dedicat a fer les teves peces, et trobes que les vas a recollir i, o bé algú se les ha emportat, o bé te les trobes esmaltades. Ja conec dues persones més que els ha passat. I des del taller no t'ofereixen cap compensació, cosa que em fa pensar que tampoc els hi preocupa massa. De veritat, el lloc és magnífic, però s'ha de millorar el tema de seguretat. No pot ser que entri qualsevol persona i s'emporti peces, o es posi a treballar amb peces amb les que has dedicat tan temps i diners, i que des del taller et diguin que no s'hi pot fer res. Pel demés, el taller està genial. Afegeixo que la meva peça estava signada;de totes maneres, gràcies per prendre nota del comentari.
11 mayo 2019 11:17
A great premise but there are too many students per teacher. You can go if you already know what to do and need no direction. If you are a novice, you’re pretty much on your own.
20 abril 2019 13:08
Ambiente tranquilo y familiar. Les chicas que lo llevan son muy agradables. Allí cada alumno se siente a la vez libre en sus creaciones y acompañado por las profes en todo momento. Excelente sitio para empeza, experimentar, crear y desconectar del día día. Y en cima, tienen una tarifa más que asequible. Un diez!
19 abril 2019 6:09
Very budget pottery studio. They teach you a method briefly and then you just go and create. Very friendly and helpful staff, but only speak very limited English in my experience. It's quite a fun hobby and a great way to learn about some pottery techniques without spending a large amount of money.
21 octubre 2018 17:55
Un sitio maravilloso. Las chicas que te enseñan son la bomba y muy atentas pero sin imponerse. El ambiente es genial y evoca mucha tranquilidad.
19 enero 2018 12:38
M'encanta venir a Atuell, vas al teu ritme, fas les peces que tu vols i les noies són molt amables, et guien en tot el que necessites. Molt bon ambient i desconnexió total!

Escribe una reseña



Calificación general: