21 diciembre 2022 4:01
Tracte inmillorable per part de tot el personal. Experiencia RS fantàstica. Recomanat totalment.
09 noviembre 2022 20:25
Molt bona cara quant compres un vehicle. Però per altres gestions són un desastre i una atenció nefasta
06 octubre 2022 23:25
No m'havia trobat mai amb un tracte tant dolent per part del cap de taller o això sembla, en Joan C. El cotxe no funciona com ho hauria de fer, està en garantia i no em va donar una còpia de l'informe de la casa on teòricament diu que és normal, cosa que no és. Segons diu l'informe és confidencial i no em poden donar cap còpia. Per cobrar i vendre ràpid ja ho fan, per estar amb una reparació tenint el cotxe en garantia no. D'aquí 10 mesos que s' acabarà la garantia després em diran: és el canvi i son "X" diners. Horrorós però no em quedaré de braços plegats.
20 septiembre 2022 19:15
Fatal trato recibido de Ricard, el cap de taller.
Me hace una reparación de codificar y por culpa de un fallo de ellos tengo que volver a traer el vehículo y me quieren volver a cobrar las horas! Una vergüenza por parte del sr. Ricard.
No vuelvo a pisar ese concesionario.
Encima para colmo el vehículo es un audi A7 y ahora cuando arranco el vehículo sale un audi A6 en la pantalla del navegador y me dicen que si lo quiero arreglar hay que volver a pagar…desastroso.
06 junio 2022 17:21
Una experiència lamentable, un tracte al client bastant deixat. Primer de tot vaig demanar hora i no vaig obtenir resposta per cap mitja, segon vaig portar el meu Audi Q2 a arreglar uns desperfectes a la pintura de molts cantons del cotxe i a les llantes i quan el vaig anar a buscar les llantes encara més ratllades del canvi de neumàtics, grans a la pintura i no es van dignar ni a collar bé el paracops de davant ni omplir el líquid de natejavidres. Després passen de tot el torno a portar i quan el vaig a recollir la pintura encara més malament amb grans i gotes de pintura, els hi dic el meu disgust i encara van de sobrats es treuen les culpes. No ho recomano no són dignes de portar la marca Audi i el cap de taller un mal educat a part que la recepció millorable.
11 marzo 2022 22:01
Molt contents. El comercial en Manel ens va atendre com mai, molt atent, ens va deixar provar el vehicle i immillorables condicions econòmiques. Truqueu abans per demanar cita perquè us puguin atendre com toca. Ara el més difícil, toca esperar que arribi el cotxe.
07 marzo 2022 1:27
Ja hem comprat 4 cotxes aquí. Ens van deixar provar tota la Gama RS. Un somni de dia, no m'ho hagués imaginat mai. Moltes gràcies Sarsa.
19 abril 2020 15:45
La elecció d’un vehícle mai es fàcil quan no domines el tema. Però professionals com en Gerard fan que tot sigui menys complicat. Tornarem per trobar el millor vehícle per la nostra familia. Gràcies.
28 noviembre 2019 2:01
Precios muy competitivos, atención al cliente perfecta, el comercial Jaume muy atento, destacar que me tuvo que esperar 4 horas después de cerrar el concesionario un sábado por la tarde porque el vuelo se retrasó y en ningún momento puso ninguna pega.
18 noviembre 2019 20:54
Autèntic desastre. No existeix cap tipus de servei postvenda. Ningu et vol atendre a la recepció i tracte de despreci al client, impossible concertar cita al taller telefonicament, et donen llargues i tampoc tornen les trucades. Pels comentaris veig que aquesta pràctica és habitual.canvi de marca!
05 septiembre 2018 7:03
Consecionari de cotxes com tots. Bona atenció amb zona d'espera i esbarjo. Van endarrerir l'entrega del vehicle perquè no havien finalitzat els treballs que sel's van encarregar.
18 junio 2018 2:11
Fatal, abans d pagar el cotxe fantàstic, una vegada pegat molestes! Jo no penso posar un peu a dins mai mes
14 febrero 2018 9:27
Atención inmejorable, rápida y amable. Recomendado para comprar y también por el servicio taller.
28 noviembre 2017 3:18
Un desastre de taller. Te sale una cinta que te explica todos los horarios comerciales, etc.cuando por fin consigues hablar con alguien te intentan pasar y SIEMPRE comunican, te dicen que te llaman y no llaman.
Me cambiaron el cristal trasero y se olvidaron todos los cristales dentro de la puerta o sea que cada vez que abro, cierro o pillo un bache voy oyendo todos los cristales. Y todo esto despues de esperar semanas ya que estaba el chapista y pintor de vacaciones.
Ayer a primera hora les llame de nuevo porque se me averio de nuevo el coche y como siempre OCUPADOS, ya le llamaran y por la tarde opte por cambiar definitivamente de concesionario. Desesperante!
25 noviembre 2017 17:34
Lamentable. Una atencion al cliente pesima. Tienes que llamar 10 veces para lograr hablar con alguien que raramente es la persona adecuada. El servicio de taxi de Ida y vuelta al taller tampoco funciona. He estado mas de media hora esperando el taxi por error de coordinacion del taller. És increïble lo pesimo del servicio. No volvere nunca. Y por el propio bien del taller, seria bueno que perdieran muchos clientes a ver si asi reaccionant. Lamentable
12 noviembre 2017 14:01
Lugar sosegado el vendedor amable
Correcto para conprar vehiculo nuevo
Y husados recanbios taller y tasacion
Husados si es vehiculo de anos lo
Conpran los conpra venta foto inclu.

Escribe una reseña



Calificación general: