14 noviembre 2023 23:17
Per aquells que busquen una atenció audiològica de primera amb un professional altament qualificat, AUDITIO Centre Auditiu Reus és una elecció excepcional. La seva reputació i la seva professionalitat són testimonis del compromís amb l'excel·lència en l'atenció auditiva. Gràcies Francesc Català, molt bon professional.!
05 noviembre 2023 7:03
Màxima professionalitat, acompanyant amb totes les explicacions necessaries i la més avançada tecnologia. Jo he tractat amb el Francesc, molt proper. El recomanano al 100%
24 septiembre 2023 11:56
Un lloc de tracte proper i serveis molt professionals, van realitzar un Scanner 3D d'oïda per poder fer uns audifons a mida, amb un tamany molt reduit, no he trobat cap centre per la província amb aquest servei. Molt contents. 100% recomanable
15 agosto 2023 0:53
Gràcies a Auditio la meva nena pot fer natació quan el metge deia un any sense banyar-se. Gran professionalitat i bons consells per part del Francesc. Avui en dia hi han moltíssims centres auditius a la ciutat però amb la infrastructura d'instal·lacions i experiència diría que els fa únics.
També puc opinar de diferents persones que han vingut a Auditio per tema d'audifons amb problemes greus i que provenien d'altres centres i no els havien pogut ajudar a solucionar els seus problemes auditius.
S'agraeix molt quan algú fa que la teva qualitat de vida canvii tant.
29 julio 2023 19:00
Gran professional, estem molt contents amb el seu servei. La nostra mare feia temps q no podía seguir una conversa amb normalitat. Ha millorat moltíssim i a més el tracte ha sigut exquisit.
Totalment recomanable
10 julio 2023 15:05
Cuando tienes una perdida auditiva significativa y ves que va afectando a tu calidad de vida, acudes a uno o varios centros auditivos.
En todos recibes un trato amable y cordial, pero da la sensación que lo importante es que te vayas con unos audífonos.
En AUDITIO no es así, la profesionalidad de Francesc, el instrumental tecnológico que dispone y sobre todo el interés en solucionar tu problema auditivo, te da confianza y sales muy satisfecho.
Gracias a todo el equipo.
100% recomendable.
13 junio 2023 6:05
Els audiòfons m'han canviat la vida, vivia al món del silenci i la meva vida social era mul·la perquè no em podia comunicar ni escoltar, fins que vaig decidir acabar amb el problema que tenia, per una d'aquestes casualitats de la vida vaig anar a parar a "auditio" (centre d'audició) grans professionals i molt bon seguiment, estic millorant molt, torno a sentir i puc portar una conversa i sentir a la gent que em parla. Estic molt agraïda pel servei i el tracte i el més important torno a estar al món dels sons
11 junio 2023 19:58
Estamos muy contentos por recibir una atención inmejorable. Se nota que son unos grandes profesionales
05 junio 2023 16:26
Quiero especialmente resaltar la atención que he recibido en el cuidado de mi audición en Auditio de Reus. No solamente por la preparación de las personas que te atienden, sino también por sus conocimientos y trato humano recibido. Todo ello comporta mi actitud personal de decir esto en público para que todo el que lo necesite se beneficie de mi misma experiencia.
06 febrero 2023 7:08
Filla de Josep Benavent:
Vam anar a auditio sense referències de ningú, però des del primer moment ens van atendre molt bé.
Jo tenia acufens a les dues orelles degut haver passat el cóvid ​​molt fort i amb els audiòfons a la meva mida se m'han tret totalment.
Després vaig passant revisions periòdicament perquè me'ls vagi ajustant segons les meves necessitats auditives.

En general, molt contents amb el tracte i la dedicació rebuda.
13 enero 2023 22:41
Gràcies Francesc.estem molt contents per la teva professionalitat i el tracte sempre exquisit que has dispensat a la meva senyora (Montserrat Torres)
16 diciembre 2022 22:29
El Francesc Català fa possible l'impossible. No pensàvem pas que el meu pare pogués sentir. I voilà! És vocacional i dedica tot el temps del món als pacients. Recomanable 100%.
15 diciembre 2022 0:25
Ara ja fa tres anys que tinc els meus primers audífons, el canvi ha estat importat i agraeixo la professionalitat i ajuda del vostre equip. Recomanaria Auditio a tothom que valori un tracte individualitzat i molt proper, amb l'últim en tecnologia capdavantera, on en Francesc es nota que li agrada el que fa, portant les últimes novetats i actualitzant els softwares dels aparells.
Un plaer!
Salutacions
04 septiembre 2022 12:07
En els meus 30 anys d'experiència en portador d'audifons, he de reconèixer que son bons professionals tant pel seu coneixement com pel seu servei.
27 julio 2022 3:15
Aparte de ser un gran profesional, Francesc Catala es una gran persona que se toma todo el tiempo necesario para aclarar cualquier duda y/o pregunta y buscar soluciones. Gracias a sus conocimientos científicos, me ayudó a entender los diversos aspectos que pueden tener una relación directa con el daño orgánico del oído y el desarrollo de acufenos que a su vez necesitan tratamientos psicológicos. Fui sólo a una consulta y salí convencida que la persona que necesita un tratamiento estará en las mejores manos. Mil gracias, Francesc!
12 julio 2022 13:18
A quien pueda interesar quiero recomendar Auditio centro auditivo Reus, están muy preparados, a la ultima, se adaptan a todas las necesidades y el trato es muy bueno. La verdad, estoy muy satisfecho.
21 abril 2022 11:44
Nueva revisión llevada a cabo y como siempre durante estos años la profesionalidad, el buen trabajo, el buen hacer el trato tan próximo hacen que este y me sienta tan a gusto y orgulloso.
Enhorabuena Francés y Aurora es y será un placer ahora y siempre.
27 marzo 2022 21:59
Estoy muy satisfecho con el cambio experimentado desde que llevo los audífonos que me recomendaron, no solo por su calidad, sino sobre todo por el seguimiento que me hacen y la adaptación a mis situaciones concretas.
24 febrero 2022 23:27
Gràcies Francesc per la teva alta professionalitat i per l'empatia rebuda. El teu saber fer i els teus coneixements d'alt nivell són un acompanyament imprescindible. De nou, gràcies!
18 febrero 2022 12:50
Fa dos anys que tinc uns audiòfons d'ells i he de dir que sempre que he tingut algún problema amb els aparells me l'han sol.lucionat inmediatament. Són uns grans profesionals.
17 enero 2022 19:39
No puc passar sense ells. S han tornat imprescindibles com les ulleres. Això vol dir que m hi sento molt còmode i els porto 14 hores o més i sense pensar hi. Estic molt contenta.
En molt poques situacions he de graduar volum amb el mòbil, però això no significa cap problema, al contrari, és una eina addicional molt efectiva per trobar la màxima comoditat. Moltes gràcies.
07 julio 2021 11:20
Gran professionalitat, tracte excel.lent de tot el personal. Ens van fer sentir molt bé i ens van donar resposta ràpida i eficient. Recomano el centre amb el convenciment de que quedareu totalment satisfets.
27 mayo 2021 7:40
Grandes profesionales. Muy recomendable tanto por el trato que hemos recibido y la solución al motivo de nuestra asistencia al Centro. Mi marido tenía un problema bastante avanzado de pérdida de audición, lleva unos días con los audífonos y la mejoría es increíblemente satisfactoria.
Gracias al Dr. Francesc Català y a todo su equipo.
17 mayo 2021 4:03
Muy buen profesional y yo contento por la atención y explicaciones recibidas. Soy de Barcelona y me desplazo lo que haga falta, buenos productos, total muy satisfecho, gracias Francesc, por toda tu paciencia
15 mayo 2021 22:38
Acudí a este centro porque mi pérdida auditiva era bastante importante. Pero gracias a la alta profesionalidad del personal y la tecnología que disponen, disfruto de una mejor calidad de vida y un "descanso" para los que me rodean. Debo destacar el trato recibido de todo el personal.
04 mayo 2021 6:07
Molt be, fa mols anys que me atenen, igual el profesional comb la receptora un 10. Son humanitaris, atesos, simpatics i grans profesionals
01 mayo 2021 21:42
En Francesc m'ha sabut aconsellar de la millor manera, donant-me explicacions coherents i valorant amb les proves pertinents els meus problemes d'audició. Ho recomano 100%, tracte amable, proper i sincer.
21 abril 2021 3:05
Estuve en uno de sus centros y tengo que decir que son muy profesionales, recibí una atención excelente mientras me realizaban una revisión auditiva muy completa respetando en todo momento las normas de seguridad por el covid. Muchas gracias por vuestro trato, nos vemos en la próxima visita. Los recomiendo 100%
19 abril 2021 12:52
Gracias Francesc, nos recorrimos muchos centros auditivos en la provincia de Tarragona, pero ninguno comparable al tuyo, en todos me han tratado bien, pero tu transmites al paciente cinfianza, siempre en estos cinco años me has demostrado que tu interés hacia el paciente ha sido mejorar su calidad de vida, eres muy cercano y un gran profesional, demuestra pasión por lo que haces.
Saludos
17 abril 2021 11:23
Tras problemas de audición con ya 51 años, que no se me supieron resolver en centros auditivos de Barcelona, me recomendaron este centro en Reus y decidí ir, a pesar de la distancia. Me ha sorprendido la profesionalidad y trato que he recibido en el Centro Auditivo. He ganado en calidad y sobre todo en cómo han adaptado mis necesidades en estos audífonos. Increíble como una cosa tan discreta puede simular el oído. Estoy encantado y sobre todo he recuperado esa calidad auditiva de una manera natural. No me doy cuenta que lo llevo. Gracias por conoceros. Recomendable 100%!
07 abril 2021 10:00
Excelente trato profesional y personal, te informan muy bien sobre tu audición y te asesoran de lo que necesitas para una correcta audición, lo recomiendo
31 marzo 2021 2:50
Hace años que padezco de acufenos, a todos los médicos que había ido siempre me decían lo mismo que me acostumbre a vivir con ello y que lo llevase lo mejor posible, en Auditio me realizaron todas las pruebas auditivas y me supieron dar una solución a mi pérdida auditiva y he empezado una terapia de reeducación del acufeno, mi día a día a cambiado radicalmente, un centro con mucha profesionalidad que saben de lo que hablan lo recomiendo 100%.
30 marzo 2021 14:27
Un trato muy profesional a pesar de la complejidad del tema auditivo.
Se recomienda a personas con problemas de audición.
22 marzo 2021 12:40
Mi experiencia ha sido muy satisfactoria, he caído en manos de un profesional que sabe muy bien lo que hace, después de un exhaustivo examen he conseguido por fin pude bien con los dos oídos. Trato cercano, entendieron muy bien mi problema y me he sentido en todo momento muy bien asesorada, venía de un periplo de visitas en otros centros con muy malas experiencias.
21 marzo 2021 1:37
Gran profesionalidad y trato inmejorable. Llevaba tiempo con el problema y lo han solventado perfectamente. Muy recomendable.
16 marzo 2021 23:20
Estoy encantada con mis audífonos, soy de Barcelona y me desplacé hasta Reus xq mi sobrino q es fotógrafo trabajó para su consulta y me informó q los comentarios eran buenos. Pues no se equivoca, Francesc te da confianza, te aconseja sin ningún interés. Y la verdad es q tiene productos espectaculares y actuales, su zona de trabajo es increíble y con muy buena tecnología, el trato es muy bueno y amistoso, realmente no me cuesta desplazarme hasta Reus, y siempre q tengo cualquier consulta, se pone en contacto para darme solución, enfin, q estoy muy contenta, gracies Francesc x toda tu ayuda
12 marzo 2021 16:34
Excelent atenció. Un tracte personalitzat amb molta professionalitat. Ho recomano sense cap dubte.
27 febrero 2021 7:27
Després de visites a otorrinos per problemes d acufens i dir-me que ja m'hi puc acostumar, que es problema per sempre, un familiar m aconsella anar a veure al Francesc, hi vaig sense gaires esperances.
Es la primera persona que m explica detalladament i tècnicament el problema, em fa varies proves per detectar nivell audició, intensitat dels acufens.i m aconsella quina es la millor opció pel meu cas i com deixar de sentir-los.
Molts metges haurien d aprendre a tractar els pacients com ho feu vosaltres. Gracies
25 febrero 2021 8:30
La meva experiencia en aquest centre auditiu ha estat molt positiva! Us ho asseguro que em va canviar la vida. Fa anys que rebo tractament adequat a les meves necessitats.amb un tracte molt afable. Molt agraïda Francesc.
02 febrero 2021 8:37
Soc una clienta que fa molts anys que m'atenen.
Estic molt contenta amb les atencions que he rebut per part d'aquesta empresa.
30 enero 2021 8:23
Fa més de 30 anys que porto audiòfons i Auditio disposa dels millors del mercat.
Estic molt satisfet amb la feina del Francesc, el millor audiòleg que he conegut; s’ha implicat sempre en cercar l’aparell que s’ajustés a la meva pèrdua auditiva severa i durant tot aquest temps s’ha preocupat per solucionar el meu dèficit d’audició amb la millor tecnologia i el millor tracte.
Ja saps Francesc que per a mi ets el millor professional. Només vull donar-te les Gràcies!
25 enero 2021 17:41
Desde que els vaix conèixer i ja fa uns anys, per els meus problemes de oïda, vaix trobar la solució, per mi son indispensables.
Grasies Francesc
13 enero 2021 2:41
Molt agraïda pel servei i tracte rebut des del primer moment. Prèviament havia anat a altres centres auditius però els audiòfons que em van vendre no em van anar mai bé. Quan pensava que ja no tenia solució, em van recomanar Auditio. Tant el Francesc com l’Aurora són dos professionals que miren pel bé del pacient. Tinc plena confiança amb ells, sempre m’han aconsellat bé i han estat sincers. Bon servei, productes de qualitat i tecnologia punta. Els recomano sense cap dubte.
23 diciembre 2020 17:34
Tenir uns audiòfons bons pot ser important, però que els sàpiguen ajustar a al teu dèficit auditiu es essencial, aquí es on el Francesc destaca, revisions que permeten treure tot el suc dels audiòfons, fer que la teva veu la tornis a sentir teva, disminuir els acúfens escoltar el teu entorn i els teus.en definitiva fer-te oblidar la sordera. Gràcies.
21 diciembre 2020 4:37
Molt content tant pel tracte dispensat i l’atenció personalitzada, així com pel seguiment del procés d’adaptació i reeducació auditiva del meu cas (una pèrdua severa de l’oïda esquerra i una diferencia en el balanceig entre ambdues oïdes degut als anys sense portar ajudes auditives).

Fa molts anys que no escolto bé i els audifons venuts m’han canviat la vida. Ara puc entendre i escoltar tant la meva dona com els meus amics i familiars com fa temps no escoltava.
Sincerament sento que ha estat una gran millora a nivell personal en la meva vida.
El Francesc es un gran professional amb una gran experiència que es fa entendre d’una manera molt entenedora i que mostra una gran empatia per entendre les necesitats del pacient, així com de l’atenció i amabilitat de l’Aurora que m’està ajudant en el procés acomodat ou dels nous audifons.
Els recomano al 100%.
01 noviembre 2019 4:56
Excel.lent tracte huma i molt professional i lo mes important els audifons per a una persona de 89 anys finalment diu que funcionen perfectament, despres de portar diversos models esta molt satisfeta

Escribe una reseña



Calificación general: