27 septiembre 2023 8:21
Buenos profesores, y una atención muy personalizada con el alumno que marca la diferencia con otras escuelas más grandes.
24 septiembre 2023 8:54
Mis dos hijos van encantados a l’aula musical sagrera. Ya es el tercer año que disfrutan de sus clases y siempre es un gusto ver su evolución y lo bien acompañados que se encuentran en ella. Sin duda la recomendamos siempre!
15 septiembre 2023 5:04
Nos ha gustado mucho nuestra niña esta aprendiendo a tocar instrumentos y no solo eso si no que esta muy contenta con los profesores y su integración para nosotros es estupenda.muchas gracias por esta hermosa labor de enseñar.
05 septiembre 2023 21:33
Vocación por la musica y por la enseñanza. Trato profesional y al tiempo familiar. Para mi, es la escuela de música de referencia en La Sagrera.
19 febrero 2022 9:54
El millor lloc, amb diferència per a pendre a tocar un instrument, en el meu cas el piano. Molt bones dinàmiques didàctiques, excel·lents eines que t'ajuden avançar i sobretot un fantàstic equip de professorat, en particular la Susana, un crack absoluta, tant en persona com a profe. Classes adaptades a qualsevol nivell i edat, ambient seriós, familiar, professional i molt divertit. Súper content dels meus progressos, ja que de fer-me por o sentir-me incapaç de poder tocar un instrument, partia des de cero, en un any i mig, vaig dominant el piano poc a poc i comprovant que vaig aconseguint fites que eren impensables. No tinguis cap dubte, si tens ganes de vindre ni t'ho pensis, val molt la pena, demostrat a tu mateix del que ets capaç, gràcies a l'ajuda i direcció de l'escola. És electritzant aconseguir tocar per tu mateix, i saber que dia a dia, vas pujant de nivell, un camí d'auto-reafirmació, felicitat i orgull, digne de ser experimentat. Si no tens ni idea però és el teu desig, i no t'atreveixes a donar el pas, per por, timidesa, vergonya o altres impediments per no fer-ho, fer només el primer pas ja és un fet de sentir-se orgullós, dona igual que tinguis 7 anys que més de 50, jo tinc 47, mai es tard ni mai es d'hora, vinga animat, engrescat i vine! Fliparàs del que ets capaç i al·lucinaràs del que el instrument et regala, felicitat total. Vols saber tocar música, aquesta és la teva escola, no tinguis cap dubte. Vens?
18 febrero 2022 9:48
Hemos tenido la suerte de encontrar a la mejor profesora de piano para nuestro hijo, Susana es un encanto y una gran profesional. Recomendamos su escuela al 100%
12 febrero 2022 6:38
Gràcies per transmetre-ns els vostres coneixements de violí i piano, Els dimarts s'han convertit en el nostre dia preferit de la setmana! ️
11 febrero 2022 12:15
Buenos días, quisiera información sobre curso de piano para adultos, horarios y precio
Gracias
Adela
04 febrero 2022 18:56
Voy a calses de guitarra y mi profesor, Jordi, es la leche, se pasa el tiempo volando y se aprende mucho.
Trato de 10, instalaciones de 10, profesorado de 10. He estado en otras escuelas de música y la verdad es que esta es una autentica maravilla. Absolutamente recomendable. Desde la primera persona que me atendió, Susana, te hacen sentirte complice con el proyecto.
14 enero 2022 4:11
Llevaré como dos años yendo a clase de piano y Susana es la mejor profe que he tenido nunca. Simpatiquísima y muy cercana. Recomendadísimo!
21 diciembre 2021 15:07
És una bona escola musical.
A la meva filla de 4 anys li encanta anar a classe i això que els seus amics es quedem jugant al carrer del costat
10 octubre 2020 5:08
Fui a informarme y rápidamente me dieron varias opciones, incluso pude hacer una clase de prueba gratis.
La profe muy agradable y profesional

Escribe una reseña



Calificación general: