14 agosto 2023 13:23
La meva filla ha fet el campus d'estiu i ha sigut impressionant. L'he vist disfrutar i involucrar-se en la feina des del primer dia. La Carla i la Júlia són unes professionals i han transmet al grup la passió pel teatre musical però també altres qualitats com el respecte, l'amistat, el treball en equip, etc etc etc. Moltes moltes gràcies a Aules i en especial a la Júlia i la Carla.
05 abril 2021 8:39
Cap queixa de la capacitació del professorat ni del tracte d'aquests cap als alumnes. Lamentable i insultant el tracte de la direcció cap als famílies i els alumnes, són uns peseteros!
04 enero 2021 10:14
Excelsa,
la formación qué reciben los niños, sin duda la mejor para impartir
el aprendizaje en artes escénicas, interpretación, danza y canto.
Grandes profesionales especializados en casa una de las disciplinas.
Gran trato hhacia los niños y adolescentes.
Gracias Aules
21 julio 2020 12:38
AULES es de las escuelas con la propuesta formativa más completa en Teatro Musical que hay ahora mismo en el país. Ofrece una formación completa, variada y de calidad. Cuentan con una plantilla de profesionales muy amplia y con invitados internacionales del sector todos los años. El trato es cercano y personalizado, siguen de cerca el progreso de todos sus alumnos.
19 julio 2020 21:50
Una escola on et pots sentir acollit tant pels teus companys com per tots els professors i l'equip de l'escola! Aules és una família molt gran de gent que disfruta i comparteix el mateix!
13 julio 2020 4:29
Aules és exigent en la seva formació, i humana en el tracte. Compromesos amb els seus alumnes i la seva formació, acompanyen als alumnes en el procés. Eduquen i escolten, exigeixen mentre acompanyen. A Aules he crescut com a professional però, sobretot, com a persona. M'han ensenyat a treballar, a persistir, a superar-me cada dia. El procés és preciós però molt dur, l'exigència és molt alta.però ells sempre estan allà per ajudar-te i recolzar-te. Són una gran família.la meva altra família.
04 julio 2020 4:35
De todas las escuelas por las que mi hijo ha pasado, tengo que dar gracias por haberme cruzado con la escuela AULES. Gracias a ellos, mi hijo de 12 años ha evitado una operación de cuerdas vocales y le han despertado la pasión por el canto. Lo que empezó como una reeducación de la voz ha dado un giro total y mi hijo ahora canta porque le encanta, porque lo siente y lo más importante es lo acompañado que se siente en su aprendizaje. Todo ello lo acompaña con clases de piano y hip hop! Es una escuela con grandes profesionales y lo que más les caracteriza es esa empatía y ese amor que demuestran con todos sus alumnos. Además es una escuela que te brinda la opción de tocar varios campos, como ha sido nuestro caso.
28 junio 2020 16:06
Quería agradecer aquí a toda la gente que hace posible que Aules sea como es: un lugar para soñar y formarse, no sólo como profesional sino también como persona.un lugar totalmente recomendable y único! Y no lo digo yo sólo.no hay más que ver a los grandes artistas que han conseguido trabajo tras su formación en esta escuela.así que.persigue tu sueño!
24 junio 2020 15:59
Aules és una segona casa i tot l'equip et fa sentir en família. És una escola que es dedica a cada alumne i ens dona oportunitats infinites. Porto 8 anys a l'escola i en seguiria molts més
20 junio 2020 17:26
Aules és casa.
Un lloc on formar-se i créixer artística i personalment.
Us la recomano al 100%!
19 junio 2020 9:06
Nuestra experiencia en Aules es mucho más que satisfactoria. No solo en el ámbito musical profesional, donde mi hijo entró en la academia para hacer clases de canto y en la actualidad también hace piano y baile (hiphop). Pero en el ambito personal también ha dado un cambio, es más abierto con la gente, más participativo y lo vemos más feliz consigo mismo. Aules es algo más que un escuela y damos gracias por ello. 100% felices por confiar en el crecimiento de nuestro hijo en Aules.
14 junio 2020 20:47
És una fantàstica escola que recomano 100%. Jo actualment hi estic estudiant i el tracte al alumne és genial, juntament a la qualitat del ensenyament que proporcionen. Per descomptat penso que és dels millors llocs de tot el pais on formar-te amb tota mena de professionals del sector que a més a més estan en actiu. 5/5!
12 junio 2020 11:52
Encantat amb aquesta escola. Des del primer dia et fan sentir com a casa, com si et coneguessin de tota la vida. La docència és molt professional i surts ple de coneixements. Tornaria a triar Aules una i mil vegades més.
11 junio 2020 14:53
La verdad es que es de las mejores escuelas en su genero que puedes llevar a tus hijos, llevo 6 años llevando a mi hija y sigue contenta y aprendiendo mucho de lo que le gusta hacer.
10 junio 2020 11:26
Fa molts anys que portem als nostres fills i estem encantats, aquest any el meu marit sha animat a fer també guitarra que era un dels seus somnis! Gràcies Alues per el treball, l’esforç, el tracte tan familiar. I gràcies per estar tan a prop en aquest confinament, ens esteu ajudant molt a passar millor aquests dies.
Totalment recomenable!
05 junio 2020 6:19
Meravellosa escola on he après a ser una professional. Hi ha una gran comunicació entre alumnes i professorat i cada any milloren la seva oferta de classes i cursos. A part, hi ha un ambient molt familiar i agradable i tothom es coneix entre tothom. La portareu al cor per tota la vida.
01 junio 2020 21:27
Aules siempre ha sido una escuela ejemplar en la formación de profesionales de Teatro Musical, priorizando el trato personalizado del alumno y incentivando su crecimiento personal y profesional. Volver a tomar clases de canto años después de haberme formado en ella ha sido una gran decisión.
26 mayo 2020 21:50
Doncs, la millor escola que un pugui tenir! Formen una gran família, creixes com a persona i com a artista! Jo si ho hagués de rocomanar a algú diria: AULES!
23 mayo 2020 9:41
El meu fill està fent el RFP a Aules Escola. Sens dubte, per nosaltres, la millor escola del sector amb
un seguiment personal de l'alumne que acaba adquirint bons coneixements en les 3 branques (cant, dansa i interpretació)
21 febrero 2020 12:58
Mi valoracions es negativis-sima, no la recomiendo! Desde hache 3 años ha ido empeorando, la calidad de las enseñazas ha ido bajando muchissimos y los precios aumentando.i por ultimo el trato con la familias inexistente, lo que le importa es solo cobrar!
15 septiembre 2019 6:40
Escola de música i teatre musical amb un personal fantàstic, molt qualificat. Ofereix un ampli ventall d’activitats: tallers d’estiu, seminaris, preparació de càstings, etc. Permet seguir el programa de l’ABRSM i obtenir-ne el títol. Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: