11 octubre 2023 18:24
Molt bona escola amb molt bons professionals, súper agraïda a tots per l'ajuda preparant les PAU25.
12 julio 2023 19:54
Han sido una gran ayuda para mi, ya que llevaba años sin estudiar y online jamás. El profesorado siempre está ahí para cualquier consulta o dudas sobre ejercicios que puedas tener, así como la chica que contesta al teléfono, siempre te contesta amablemente y te ayuda con todo lo que esté en su mano.
Para mi un 10
03 julio 2023 15:44
Vaig encertar de ple l'elecció de l'acadèmia Aurea7. En el meu cas recomano el curs online per la PAU25. Sempre m'he sentit acompanyada per les professores i per l'administració del centre i estic més que satisfeta amb el resultat de la prova (8,4), que no hagués sigut possible sense elles i la meva perseverança. Tots podem assolir-ho si ens ho proposem, i l'Aurea7 és un bon mitjà de suport per avançar amb més seguretat.
20 junio 2023 14:34
Excel.lent professionalitat, molt bona tasca la que porten a terme, empatitzant amb els alumnes, Excel.lents mestres!
12 junio 2023 3:55
Gracias a todo el equipo por ayudar a mi hija en este trayecto ya que necesitaba una ayuda para sacar el bachillerato y a frontar la selectividad.
28 julio 2022 16:57
Si voleu estudiar i voleu professorat amb estima i un suport enorme, no ho dubteu!
Vaig preparar-me per les PAUM25, i tot i haver hagut de parar durant uns mesos per problemes personals, a les darreres setmanes abans dels exàmens finals, vaig rebre totes les eines, ajuda i suport per part dels professors i estic aprovada!
16 julio 2022 8:55
Encantada no, ENCANTADÍSIMA! Muy profesionales, responsables, eficientes, el trato con el alumno es exelente, súper rápidos en gestión, resolviendo dudas, los tutores y las clases virtuales espectaculares, campus virtual muy completo y fácil de navegar. Cualquier pago realizado envían factura al momento. Si queréis estudiar, no lo dudéis, acedlo en Aurea7! 200% recomendado! Nota prueba de acceso 7,93! Gracias por ayudarme a conseguir esta nota!
13 julio 2022 6:28
Vaig contractar el curs online d'accés a grau mitjà sense professors, per recordar les matèries al meu ritme. El tracte, el seguiment i l'orientació rebuts han estat excel.lents. Totalment recomanat.
09 julio 2022 18:03
Molt contenta desde el principi, d'haver cursat l'accès amb Aurea7, la tutora molt atenta i qualsevol dubte te'l resolt al moment.
Se'ns dubte recomanaré aquest centre.
Molte gràcies per tot i per ajudar-me a aconseguir els meus objectius,
07 julio 2022 4:53
Estic molt contenta i agraïda per l'ajuda que tingut, sense el vostre suport no ho hagués aconseguit. Moltes gràcies a tot l'equip.
Ara podré fer farmàcia, recomanable al 100%
16 junio 2022 13:09
M'he preparat els exàmens d'accés a la universitat per a majors de 25 amb Aurea7 i ha estat una experiència molt enriquidora. Tracte excel·lent des del primer moment per part de tot el personal i les tutores, resolució de dubtes molt ràpid, temari al teu ritme i classes molt amenes. Que et donin la possibilitat de fer-ho online és un encert absolut, ja que m'ha facilitat moltíssim poder compaginar la preparació de les proves amb el treball, sentint que podia seguir el temari en tot moment, però sabent que tenia la facilitat d'adequar-lo al màxim a les meves necessitats. He aconseguit resultats molt satisfactoris a la prova, així que no puc fer una altra cosa que recomanar moltíssim Aurea7 a tots aquells que estigueu pensant en preparar-vos les proves:)
13 junio 2022 8:05
La meva filla ha fet el curs online per les proves d'accés a grau mitg, les ha aprovat. Puc dir que l'escola, administració i professors són un 10. Recomano l'escola 100%. Moltes gràcies.
15 mayo 2022 4:48
Estoy cursando las PAP y alguna asignatura de las PAU online y de verdad que ESTOY MUY CONTENTA con el trato, tanto del centro, como de las profesoras. Está todo muy bien organizado, los temarios muy bien explicados y los materiales que facilitan son muy buenos para poder trabajarlos en casa. He tenido una muy buena experiencia con este centro. LO RECOMIENDO 100%
30 agosto 2020 14:00
Muy buena experiencia, profesores excelentes, horarios perfectos para combinar con trabajo o estudios.
15 mayo 2017 7:31
El curs passat vaig fer classes per la prova d'accés a grau superior amb Aurea7, i vaig aconseguir aprovar.

Aquest any he començat un grau superior de la branca d'informàtica, i també vaig a fer classes de Reforç de programació a Aurea7.

De moment estic molt content amb les classes que em fan, ja que m'ajuden a entendre el que a classe no comprenc.
11 mayo 2017 16:36
Engañan a la gente,
primero te lo ponen muy muy bien te dicen un precio, cuando vas alli siempre salen gastos extras, en este caso lo barato sale muy muy caro. No os lo aconsejo para nada,
También comentar que el tal Isaac es un creido, es un profe despota, se cree que lo sabe todo. Victora es más, dulce, pero tampoco me gusta como da la clase
11 mayo 2017 11:13
Desde que faig classes de mates a aurea7 els meus coneixements sobre les mates son molt superiors!
10 mayo 2017 21:01
Personalment m'han parlat molt bé d'aquesta acadèmia i pel que se, hi destinen un munt d'hores a oferir el millor servei possible i estan molt a sobre de l'alumnat per tal d'aconseguir els seus objectius. Ofereixen una gran varietat de serveis relacionats amb l'aprenentatge i amb uns preus molt ajustats. Fa uns mesos la meva empresa (gestoria) es va adherir al conveni de formació per a empreses que ofereixen, i gràcies a aquest conveni podem gaudir dels seus cursos per a empleats (ofimatica, idiomes,) pràcticament sense cost real ja que ens ho abonen del cost de seguretat social dels treballadors! Crec que a dia d'avui és de les millors opcions a Manresa per a fer classes de repàs. Els recomano!
08 mayo 2017 5:52
Jo vaig a aquesta acadèmia a resoldre els meus dubtes en les matemàtiques socials de segon de batxillerat, i m'està anant molt bé. He assistit a altres acadèmies i per mi aquesta ha estat la millor amb diferència.
28 abril 2017 11:58
Hola! La meva experiencia es molt bona ja que jo mi vaig apuntar per prepararme en la prova d'accés de majors de 25, em va agradar molt el profesorat ja que durant la hora i mitja de classe tenia el professor dedicat a mi, van estar molt pendents durant els mesos de preparació i podia consultar dubtes en tot moment, molt contenta per poder aconseguir el meu objectiu que va ser la prova d'accés, i desde aqui agrair a las mevas profesores Victoria en matematiques i Emma en llenges, sobretot per la gran paciencia que van tenir. Animo a nens i no tant nens com jo en confiar en Aurea7. Salutacions!

Escribe una reseña



Calificación general: