01 febrero 2024 18:29
Los mejores bombones que he probado. Cada vez que puedo se los encargo a mi hijo. No encuentro la página web para pedir.
18 mayo 2023 8:44
Me encantan estos chocolates.el chocolate con leche con caramelo está delicioso, las tazas de capuchino y las castañas mmmmmm y a un precio muy razonable.
14 mayo 2023 5:05
Si quieres degustar un buen bombón no hay mejor sitio que "auténtics bombons belgues" en cuanto a calidad y variedad no hay nada mejor en figueres. Totalmente recomendado probar.
12 mayo 2023 2:21
Los mejores de los mejores chocolates y mira que yo no soy de comer chocolate. Desde primera vez que he probado aquí, me di cuenta que no tenía ni idea de lo que es el verdadero placer por esto, sobre todo el chocolate negro Felicidades por todo el trabajo que estáis haciendo y por ofrecernos placeres cuando necesitamos Gracias
08 mayo 2023 11:02
Riquísimos los chocolates, unos artesanos, un placer tener un taller de chocolates así en Figueres
07 mayo 2023 8:42
Bombons exquisits! Varietat, qualitat, xocolata negra, amb llet i xocolata blanca!
Roques trufes.bufff amables i molt bon servei!
02 mayo 2023 0:24
Plaer absolut. Fan meravelles i val la pena gaudir de cada un dels xocolates. Absolutament addicta
04 abril 2023 9:51
Volia comprar un regal pels meus sogres i veien les bones ressenyes que tenia el local, vaig optar per aquesta botiga. El primer dia que hi vaig anar estava tancat, tot i que l'horari de obertura posava obert, per sort els meus avís són de Figueres i no hi vaig anar expressament, perquè venia de lluny i pel que he vist a les ressenyes no sóc la única a qui li passa. El segon dia si que estava obert i per sorpresa meva els propietaris parlaven molt malament a les dependentes tot hi haver-hi clients al davant, els hi deien que anaven lents i que feien malament la seva feina. També els bombons lo únic de belga que tenen és el preu, pel que són el és excesiu i la qualitat no es tan bona. Els de xocolata negre no es poden menjar.
02 abril 2023 4:34
Com ha treballadora puntual, ha estat un plaer treballar amb aquesta família que és tot l'equip. Jo com clienta des dels inicis de l'empresa, puc dir que la complicitat i el tracte amb els responsables, és immillorable. Tornaria treballar amb ells? Sense cap dubte. I en quan a la xocolata negre, si no entens de sabors, dir que el cacau de 95,80 i 60% és tot una experiència i una ttoballa. Felicitats By Alyona
30 marzo 2023 8:11
Per nadal vaig anar a comprar sis capses de Bombons per regalar i quatre barres de torrons de diferents gustos que també fan per aquestes senyalades dates. A tothom els van agradar molt els Bombons fins al punt de dir-me que ja podia tornar a repetir l'obsequi en noves ocasions.
A casa no són gaire llaminers, però els torrons també varen tenir molt d'èxit. Altres anys els torrons de xocolata duraven fins més enllà de la Candelera. Enguany per Cap d'Any ja no en quedaven.
Conclusió: repetirem, segur!
15 marzo 2023 2:49
Com ha treballadora puntual, ha estat un plaer compartir temps amb aquesta família, que és "tot l'equip". Jo com clienta des dels inicis de l'empresa, puc dir que la complicitat i el tracte amb els responsables, és immillorable. Tornaria treballar amb ells? Sense cap dubte. I en quan a la xocolata negre, si no hi entens de sabors, dir que el cacau de 95,80 i 60% és tot una experiència i una troballa. Felicitats By Alyona
26 diciembre 2022 15:05
Los mejores bombones con el mejor chocolate belga.
Elaboracion diaria de bombones. La maestra chocolatera Alyona elabora a mano, uno a uno los mejores bombones con el mejor cacao Belga Callebaut.
26 agosto 2022 8:49
Todo estupendo, pero en la web pone que están abiertos, y darse el viaje desde Olot hasta acá, esperando conseguir unas cajas de los mejores bombones y ver que en la puerta hay un cartelito minúsculo diciendo que cerrado hasta septiembre, no se, estaría bien que actualizaran los horarios. Que las vacaciones perfecto, pero no cuesta ponerlo claro en la web
07 junio 2022 12:52
Quelle belle découverte! Chocolats excellents fais par ce couple d’artisans… Nous sommes conquis et chanceux d’avoir croisés leur route… Les artisans parlent français, on les remercie pour nos Échanges et leurs très bons sens du commerce … allez-y les yeux fermés et déguster
27 febrero 2022 19:20
Autèntics artesans del bombó. Elegància i exquisidesa. Bombons KM 0, artesanals, fets a mà, amb un disseny molt original i sobretot boníssims. Tenen una gran varietat de bombons de diversos gustos. No es tracta d’una pastisseria, sinó que únicament elaboren bombons, això mostra com de bons els han de fer per viure només d’això. Ideal per a fer un regal. Tenen caixes de diverses mides, petites, de 20 unitats, de 35 unitats.amb una presentació molt bonica. A la part interior de la caixa hi la carta en codi QR de manera que la persona que rep el regal pot consultar en tot moment la composició i gust de cada bombó. El preu no és barat, 1€ per cada bombó, però ben mirat la relació qualitat preu és barata, ja que si compres un bombons de pastisseria per quedar bé no tenen ni punt de comparació amb aquests.
Totalment recomanable!
07 octubre 2021 8:51
He quedat embadalida just entrar a la botiga. Realment els bombons criden l'atenció dels clients amb les seves formes i colors tant originals.
He rebut un tracte exquisit per part del dependent i puc opinar que el bombó que he tastat, de xocolata negra amb xixona, m'ha deixat un gust molt agradable a la boca.
Sens dubte es poden convertir en un regal molt original o en un plaer gratificant per els amants de la xocolata.
20 julio 2021 19:31
Els millors bombons que es poden trobar, elaboració artesanal i molta varietat.
El tracte dels propietaris, tant per part de l Alyona com el Teo es exquisit.
Molt recomanable.
18 julio 2021 1:41
Diseny original, personalmente els de chocolata blanca amb fruita son molt gustosos, pero els negres la cholata es tant forta que no trovo si tenen gust a algo. Es chocolate de calitat.
Una mica decepcionada, esparava mes. No Hi tornare. O sento.
12 agosto 2020 9:13
Quelle découverte! Quel plaisir! Et ils parlent le français! Ils sont passionnés par le chocolat et par leur métier, je les recommande vivement!
01 agosto 2020 18:51
Bonissims i a un preu molt competitiu. Sempre q passo per Figueres intento parar-hi. El q em sap greu que varies vegades que he passat en horari d'obertura el local estava tancat. I vinguent de gieona sap molt de greu ; (
08 julio 2020 9:11
Tenen un producte de primera qualitat, i els bombons son fora de serie, realment bonissims i diferents, no us deixeu de degustar el bombo de crema catalana.apart son una gent molt agradable.
Molt recomenable.

Escribe una reseña



Calificación general: