24 agosto 2023 6:11
Quiero agradecerle a todos por su ayuda para obtener mi carnet, primero empiezo dando las gracias a Dolors por su paciencia a la hora de darnos el teórico gracias a sus explicaciones y paciencia con tanta pregunta aprove mi examen teórico y en segundo gracias a Mark y a Jusep padre por la paciencia q tuvieron conmigo a la hora de enseñarme pensé q no iva a poder superar la fobia q le tenía a conducir y gracias a los dos hoy puedo manejar mi coche se los agradezco.
20 junio 2023 1:18
Un acompanyamen personalitzat: adequació de les hores, pràctiques clares, professionals i properes per millorar les mancances pròpies. Gràcies
29 mayo 2023 17:52
Des del primer moment m'he sentit molt ben acollida i tractada per tot l'equip de Font Torrent. Em vaig sentir molt còmode i vaig aprendre molt durant les classes pràctiques (a diferència del RACC). Sempre m'han animat i motivat molt, recomano Font Torrent per treure´s el carnet de cotxe.
23 mayo 2023 15:19
Muy contenta con la atención de esta autoescuela son muy profesional y de verdad se preocupan para que el estudiante pueda aprobar, les recomiendo porque fue un proceso largo pero con mucho provecho
06 marzo 2023 7:41
La millor autoescola, les practiques rapides i eficientes, en Marc estic segura que es el millor professor d'olot i rodalies, te paciencia i ensenya super bé! Si no fos per a ells no tindria el carnet ancara! Portaba 1 any amb una altre autoescola i a Font torrent en 2 mesos ja el tenia
01 marzo 2023 17:18
Sóc el company de la Gemma, en primer lloc, poso aquesta resenya per advertir a les persones que es vulguin apuntar per treure's el carnet de conduïr a aquesta autoescola, que s'ho treguin del cap, es molt mala idea, i us diré perquè, la meva parella em va trucar a principis de gener per dir-me que des de el centre es negaven a deixar que pujés a examen de la DGT, ella anava a resoldre els conflictes que havia tingut díes abans amb la Dolors, la meva sorpresa va ser que al entrar a la botiga aquesta empleada feia cara de pomes agres, i li va dir amb un to sec i amb una falta de respecte que els assuptes que volia tractar ho tenia que fer amb gerència.
Previament la Gemma m'havia dit que al arribar a l'autoescola, la Dolors amb un to irrespoectuós, sec i alt, que s'asegués i que es poses a fer test, a lo que ella li va contestar que no, que volia arreglar les coses de la setmana pasada.
A pesar de que en un principi l'empresa es negava a deixar que pujés a examen, amb la nostra presencia i fent pressió, el propietari va accedir que sota la responsabilitat de la Gemma fes l'examen de la DGT.
La conclusió es que vaig preguntar a la Dolors si ells feien seguiment de la Gemma, la seva resposta va ser afirmativa, llavors com es pot explicar que durant 4 mesos la progressió va ser bona i el dia que volien testar l'alumne amb soroll i mal ambient va cometre 14 errades, jo mateix vaig fer les mateixes errades i al dia següent vaig aprobar l'examen, no fan cap seguiment, la desvergonya va venir quan la Dolors li va dir a la Gemma que perquè no es presentava per lliure, cosa que trobo molt poc professional i carent d'ètica, a pesar de totes les males maneres de procedir d'aquesta gent, la Gemma va aprobar i la Dolors li va dir que havia tingut sort, la sort afavoreix a les persones preparades. Mai aconsellaria a ningú que s'apuntes a una academia de conduir que tracten amb aquesta falta de respecte i demostren ser uns incompetents.
20 febrero 2023 23:32
No he pogut estar millor atesa.
M’han fent sentir com a casa, gent professional i sobre tot amb molta calitat humana.
Volia explicar la meva experiència personal, i es que em va costar una mica aprovar el circuit del carnet A2.
Però sort del meu professor, el Marc, que mai ha deixat d’animar-me (juntament als altres que algun cop he coincidit) i de La Dolors, que a part de ser bona professional és una grandissima persona i de la qual em porto grans consells.
Repetiria totes les vegades amb ells.
19 febrero 2023 6:19
Para empezar es la mejor autoescuela que visto en mi vida y como
tratan a personas sobre todo la Dolors que es un amor de verdad que quiero dicer no visto en mi vida como
esta mujer de verdad, y Marc este es el
mejor de los mejores prefesores que te puede tocar en tu vida llevo un año y medio ententando sacar carnet en otro sitio y cuando me fue a olot a (FONT TORRENT) gracias a ellos lo tengo ahora y estoy muuuuy contenta, Gracias a ellos
12 febrero 2023 2:05
Por fin he conseguido sacar el carnet y todo gracias a equipo Font Torrent!
Nos han cogido después que el RACC cerrado autoescuela en Olot (sin palabras).
Son increibles, muy atentos, amables y profesionales.
Dolors siempre con buena energía, trataba a cada uno como faltaba, es como psicóloga)
Josep (mayor) como un padre cuida y da mucho fuerza para adelantar tu sueño, es el professor con mucha experiencia, puntual, se organiza las prácticas tan bien que no pierdas ni un minuto, te puede recoger a donde te va bien, te enseña trampas que pueden salir en examen.
Su hijo Josep siempre por tu lado, cualquier cosa se puede solucionar, todo bien programado, avisado con tiempo de las prácticas que no puedes olvidar) Marc es profesor que te lleva a examen, con mucha paciencia gran professional que sufre mucho si no has probado y lucha por cada alumno con examinadores, trabaja con tus errores hasta que desaparecen.
Muchas gracias a todos, os quiero mucho
02 febrero 2023 1:34
Una experiència de 10. La meva autoescola anterior va tancar sobtadament i em vaig apuntar a la Font Torrent sense saber què em trobaria. La sorpresa va arribar quan em vaig trobar un equip de docents amb moltíssima experiència i moltes ganes d'ajudar-te a aconseguir allò que necessitis. L'ambient i la comunicació amb ells ha estat excel·lent i es respira un aire amistós i familiar, les errades no són problemes sinó raons per seguir millorant! Pel que fa a la flexibilitat a l'hora de fer pràctiques, mai he tingut cap problema amb ells i s'han adaptat a mi i els meus horaris en tot moment. Agraeixo molt tot el que ha fet l'equip, especialment a en Josep i en Marc per tenir paciència amb mi en tot moment! Marxo amb la L i un bon record d'aquesta etapa!
09 diciembre 2022 22:06
MOLT RECOMENABLE! Professionals i atens tramits molt rapid y bona adaptacio d'horaris, molt content.

Escribe una reseña



Calificación general: