06 diciembre 2021 14:09
Negativa, des del febrer que el meu fill està esperant poder fer les pràctiques i examen de circulació de camió. I encara res de res, després de diferents reclamacions, li van dir que ja ho tenien tot punt tot.a punt per a fer l'examen de pistes de camió, examen q feia mesos q ja havia aprovat)
01 diciembre 2021 14:52
Es una autoescuela que cuando necesitas respuestas, te la dan. Buscan siempre la manera de facilitarte y ayudarte en todo lo que sea posible. Estoy muy contenta la verdad, ha valido la pena cada momento. Gracias autoescuela Trac por el apoyo de todos.
12 enero 2021 2:59
Tot el personal que m’ha atès sempre ha sigut molt amable i professional, a més de la gran qualitat dels professors. Tot i els problemes amb la situació actual del COVID-19, que fa endarrerir alguns processos, m’han ajudat i facilitat en tot el possible. Recomanaria aquesta autoescola sense cap dubte!
08 enero 2021 4:12
Muy profesionales, un trato increíble y un entorno muy familiar y cómodo. Recomiendo mucho esta autoescuela a cualquier persona que necesite sacarse un permiso
29 diciembre 2020 0:13
La meva experiència a trac ha estat molt bona. Durant tot el procés, estàs acompanyat per professionals que t'ajuden amb qualsevol dubte i a més a més son molt agradables. La part pràctica també ha estat molt positiva! T'assignen un professor de pràctiques i el tracte que tenen envers tu és molt positiu. Crec que hi ha bona qualitat, professionalitat i bona comunicació sobretot!
07 mayo 2020 20:29
Atenció a les persones dolenta.
Porto 4 dies esperant un mail per el preu d'un curs. Un preu que, diuen, no poden donar per telèfon, tansols presencialment. I si insisteixes, potser t'envien el mail i tot.
A les persones que vivim lluny de Manresa NO ens surt a compte venir a Manresa només per això.
Hi ha empreses que van sobrades.
No recomano gens aquesta empresa. Servei i atenció a les persones no gens acurada.
01 agosto 2019 9:37
Es una autoescola seriosa on he tret practicament tots als carnets i amb:

- Bona atenció
- Amabilitat
- Bons monitors
- Econòmica

Si vols treure el carnet, sen's dubte recomano que hi vagis a aquesta.

Escribe una reseña



Calificación general: