26 febrero 2021 23:33
Avança no és només un gimnàs o una escola de ball on hi ha moltíssima varietat de classes, per tots els gustos. És un ambient segur, acondicionat i ple de bona sintonia. És alegria, diversió, desconnexió i felicitat assegurades. Tenen uns grans professionals que preparen les classes demostrant l'amor i passió que senten per la seva feina i la implicació cap als seus alumnes. Sempre estan disposats a escoltar i ajudar-te, et cuiden moltíssim. En el meu cas personal, no només he renovat la meva passió pel ball sinó que he trobat un oasi particular de bon rotllo i alegria, a més de sentir-me com a casa. Les 5 estrelles es queden curtes!
02 febrero 2021 11:37
He anat a molta gimnasos i escoles de ball i realment cap com aquesta. Cuiden tant els detalls mes tecnics / professionals com els detalls mes humans i personals. Si vols apendre a ballar bé sense presions i al teu ritme aquesta és la teva escola de ball
16 enero 2021 7:11
I'm extremely happy to be a client of this gym. I do Zumba and Sexy Style every week. The studio is very professional and they have a very well-organised timetable. The teachers and instructors are very helpful and kind as well as professionals. I feel very comfortable in the classes. The programmes and coreographies that we do are exceptionally good and enjoyable.
11 enero 2021 19:19
Porto poc temps en aquesta escola i ja són el que em fa feliç cada setmana. He ballat en diverses escoles, però mai m'havia sentit tan bé com en aquesta, sona a cliché però és cert. No només els professors i personal són maravellosos, sinó que són humans! Quan he tingut dificultats hem pogut parlar i m'han ajudat a poguer seguir ballant, tot i confinaments, covids i altres problemes. Sens dubte si el ball és la teva passió o el teu hobby no hi ha escola on el disfrutaràs més que aquí!
El que feu és increïble! Família️
15 marzo 2020 6:51
Academia de baile, cuenta con unas magníficas instalaciones donde podrás aprender a bailar lo que te guste, ya que tiene unos profesores muy expertos en cualquier modalidad que elijas.
22 marzo 2018 3:28
La mejor escuela de bailes de girona sin lugar a dudas, buenos profesores y muy variados estilos desde salsa, bachata, flamenco, funky, hip hop, y un sinfín de cursos. Múltiples salas donde puedes aprender a bailar también la puedes alquilar para dar algún curso o hacer algún evento como congresos o fiestas incluso bodas, en fin no hay duda que es unos de los centros de formación de danza más grandes del país.

Escribe una reseña



Calificación general: