16 octubre 2023 9:51
Felicitats a tot el personal de Avantmedic AQUAH!
Molt professionals tots, metges, infermeres, personal sanitari, administració, neteja.
Gràcies per tot
22 septiembre 2023 11:19
Tot perfecte. Voldria agrair a la Dra. Bellera per la gran professional que és, la intervenció ha anat genial i agrair a tot el seu equip, i també a tot el personal del centre! Moltes gràcies!
08 julio 2022 0:12
Trato espléndido. No he podido estar más cómodo. Se preocupan para que no tengas dolor y no te sientes olvidado en ningún momento.
26 junio 2022 8:42
La mejor puntuación para las enfermeras y personal completo de este centro. Amables, simpáticas y muy profesionales. Espero no necesitar atención médica otra vez, pero si la necesito… espero que me atiendan ellas otra vez. La mejor puntuación del mundo.
17 abril 2022 4:16
He tingut, una experiència dolenta, hem van fer cirugia, i vaig despertar de l'anestèsia amb un dolor terrible, aquesta és la 3 vegada, que passo per quiròfan, i una va ser d'urgència i mai m'havia passat que al despertar, et moris de dolor, vaig passar dos nits a la clínica, em donen l'alta al migdia, i a la nit ambulància i cap a l'Arnau, 18 hores vaig passar a urgències, recuperar-me de falta oxigen i de hemoglobina baixa.
Quin mal record d'aquesta clínica.
10 diciembre 2021 9:35
Desde que entras hasta que sales, te sientes arropado y muy bien atendido.
Profesionales y muy cariñoso. Gracias por vuestra atención

Escribe una reseña



Calificación general: