15 octubre 2023 6:18
Feia temps que no em feien una sessió de massatge d'esquena tan ben fet. Gràcies Rosa.
02 octubre 2023 16:22
Grans profesionals, et solucionen les molèsties i lesions, plena confiança! I sempre et troben un forat a l’agenda quan t’urgeix!
27 septiembre 2023 16:27
Sempre una atenció excel·lent tant dins la consulta com amb exercicis i estiraments per fer després fomentant la recuperació activa. La Rosa fa que les sessions tinguin sempre una mirada positiva. Sens dubte, estic en les millors mans!
24 septiembre 2023 4:39
No hay mejores manos y mejor acompañamiento! Centro super completo con personas maravillosas que te cuidan y te ayudan de manera respetuosa.
24 septiembre 2023 3:03
Excelente atención y grupo de profesionales. El espacio es muy agradable, impecable higiene e instalaciones. El seguimiento que recibí fue maravilloso.
28 julio 2023 17:16
Molt agraïda de la professionalitat i el tracte rebut a Axis. La Rosa una professional molt competent que fa bon acompanyament i orientació. Molt molt recomanable!
15 mayo 2023 10:54
Por el problema del covid me quedaron secuelas yo creo que de por vida tube y tengo muchas escuelas y una de ellas fue la voz y estuve más de 14 meses sin apenas voz algo que no quiero ni Recordar un buen día me aconsejaron el centro de Axis Fisioterapia & Oteopatia y Gracia a Laura a mi me cambio mi vida fue recuperar mi voz yevo 2 años llendo cada 15 días no puedo estar más satisfecha y agradecida por nada dejaría de pasar por el centro me atiende desde el primer día Laura pero también tengo que decir que por motivos x también e sudo atendida por Yolanda y mi experiencia con ella también me fue maravillosa bueno no me extiendo más porque sería interminable todas las experiencias vividas que no tengo palabras para agradecer todos sus buen hacer y sólo puedo decir De todo corazón Gracias por tanto bien recibido Gracias Laura Gracias Yolanda Gracias Axis
23 abril 2023 8:15
25 anys de fisioteràpia mensual, fins que a Axis des d’una perspectiva globalitzada estan aconseguint que millori. Moltes gràcies!
09 abril 2023 9:24
Estic molt contenta de la meva experiència amb la Rosa Fernández al centre Axis. Com a apassionada del CrossFit, sempre he patit de molèsties a les genolls que m'han impedit entrenar a un nivell òptim. Però des que vaig començar a rebre tractament amb la Rosa, he notat una gran millora en la meva recuperació i una reducció significativa del dolor.

La Rosa és una professional excel·lent, que no només té una gran habilitat tècnica sinó també una gran capacitat d'escolta i empatia amb els seus pacients. En el meu cas, em va dedicar temps per entendre el meu historial mèdic i les meves preocupacions específiques, cosa que em va fer sentir molt ben atesa.

Els seus tractaments són efectius i personalitzats, i sempre em va explicar els exercicis i les tècniques que em feia per ajudar-me a millorar. Gràcies a les sessions amb ella, he notat una millora significativa en la meva capacitat de recuperació, el que m'ha permès entrenar de manera més efectiva i reduir el dolor.

Si busques una fisioterapeuta professional i empàtica que t'ajudi a millorar el teu rendiment esportiu i a reduir el dolor, definitivament recomano la Rosa Fernández al centre Axis. Ha estat una gran ajuda per a mi i estic segura que ho serà per a molts altres pacients. Moltes gràcies, Rosa!
02 abril 2023 16:52
Fa més d'un any que acudeixo a Axis amb regularitat i sense dubte va ser de les millors decisions que he pres. Tant la Laura com la Yoli, les dues professionals que m'han portat, han estat excel·lents, atentes, curoses i molt professionals. En tot moment les explicacions donades als tractaments han estat explicades amb detall, coherència i donant-me molta tranquil·litat. Des de que vaig al centre estic molt millor i per mi és un ritual de benestar i cuidado imprescindible a dia d'avui. Gràcies de tot cor noies!
21 marzo 2023 8:39
Fa més de 4 anys que la Laura em tracta i ho recomano 100%. A Axis ha format un equip de professionals genial, sempre enfocats en el pacient i les seves necessitats, anant més enllà per trobar l'arrel del problema i posar-hi solució.
14 noviembre 2022 12:21
Este año por problemas de contractura muscular acudí a Axis, me vino genial, me sorprendieron muy positivamente, a mi me atiende Yolanda.
No solo tratan la zona que te duele, saben identificar de acuerdo a tu profesión o hábitos (posiciones incorrectas), donde te molesta más a menudo.
Tratan el foco del dolor y el porqué aparece, en dos sesiones se me quitó la contractura y en la tercera quedé nueva del todo.
Ahora una vez al mes voy, es mi momento para cuidarme y dedicarlo a mí.
03 septiembre 2022 16:19
Excel•lent tracte i molt professional en la teràpia aplicada. Serà una pena deixar de venir quan m'hagi "arreglat"
20 julio 2022 4:24
La Rosa és una gran professional i estic molt contenta amb els resultats. El tracte és fabulós.
Lloc molt recomanable.
16 enero 2022 13:34
Recomendado 100%, en especial Yolanda, grandísima profesional, la cual se nota que le apasiona su trabajo y sigue formándose constantemente, cosa que se ve reflejado en el resultado tras sus sesiones.
Gracias!
13 enero 2022 12:06
Os recomendaré al 200%. Grandes profesionales y mejores personas, me han ayudado con mi dolor y les estaré siempre agradecida
19 mayo 2020 21:15
Después de haber ido a muchos traumatólogos y demás especialistas durante más de un año fue Laura la que dio con mi problema. Ella es fisioterapeuta y osteópata y busca el origen del dolor y a mí me lo resolvió en la primera sesión. Si la hubiera conocido antes me hubiera ahorrado tanta ingesta de analgésicos. 100% recomendable!
30 abril 2020 22:11
Sufro migrañas des de pequeño, debido a una tensión cervical, no solo he mejorado con el tratamiento si no que hemos reducido mucho los episodios. Muy contento con Laura ya no solo por las manos sino por el trato humano, los consejos, seguimiento y un largo etc.

Muy recomendable.
25 abril 2020 9:19
Laura y su equipo son los mejores profesionales que he conocido. Trato de 10, cercanos, amables, de las mejores clínicas que conozco. He empezado a ir semanalmente por un problema en la clavícula y ya no me cambio. Muy recomendable!
21 abril 2020 1:39
Mi experiencia con Laura siempre ha sido fantástica. Buena capacidad de diagnosticar el origen del dolor y tratamiento suave pero efectivo.
Ex deportista de élite, valor añadido para todos aquellos deportistas que buscan una fisio y osteópata que entienda sus necesidades.
Muy recomendable.
19 abril 2020 17:49
Molt bon tracte i molt professional.

Jo que sempre pateixo del turmell, hi vaig anar, mel va remenar una estona, va fer "crack" i des d'aleshores vaig com la seda.

Molt content!
30 marzo 2020 21:38
Un trato inmejorable, una gran profesional! Repito seguro! Todo super explicado y una mejoría inmediata!
12 marzo 2020 14:49
Tractament ràpid i eficaç de les lesions.

Jugo a rugby i pateixo lesions bastant sovint, però estic tranquil·la perquè sé que em perdre el mínim número d'entrenaments o partits i sense gaires sessions.

Diversitat de tractaments, confiança i bon tracte. El millor lloc per arreglar-te el cos.

Escribe una reseña



Calificación general: