30 marzo 2023 11:23
Una vegada més es comprova la incompetència dels polítics. En aquest cas d'ERC.
Com pot ser que no hagin evitat que Amazon marxi i es perdin centenars de llocs de treball?
I el cas és que era molt fàcil evitar-ho. L'ajuntament argumenta que s'havia de tractar a tothom igual i no resolien temes com aparcament per aquesta empresa i altres pegues històriques que han provocat que Amazon estigués reiteradament desatès per part d'un consistori de pandereta ple d'inútils.
Al final s'han afartat de tanta desídia i han anat a territoris on els donen totes les facilitats pel bé de la població generant llocs de treball.
Com si Martorelles anés sobrat d'ofertes de treball.
22 octubre 2022 14:51
Sempre que he trucat m'han atès molt bé. De forma amable, tècnica i amb ganes de solucionar-ho. No passa a tots els Ajuntaments.
24 septiembre 2022 10:36
1 y porque no hay 0.lo que no pueden permitir el ayuntamiento e igual que la local de Martorelles. Que los grupos de musica que ensallan o tocan en la MASIA DE CANCARRANCA no este insonorizada para no molestar a los vecinos tanto por la noche hasta las tantas de la noche y los Domingos festivos tenemos que cerrar las ventanas. Para no oirlos. Y si llamas a la local del pueblo y encima nos dicen que tiene permiso del ayuntamientoyo lo veo que ensallen los grupos sin molestar a los demas y que lo insonoricen la MASIA porque esto cada dia ya cansa.haber si os moveis un poquito y lo solucionais ya de una vez el PROBLEMA son años ya.que en los demas locales de Barcelona NO MOLESTAN A NADIE TODOS INSONORIZADOS.teniendo como alcalde este personaje que es amigos de los que ensayan bueno molestannnn no mueve un dedo asin vamos.
23 septiembre 2021 19:39
No apliquen la festa local d'avui, per la qual cosa m'han obligat a desplaçar-me des del meu domicili de Barcelona i perdre mig de matí en desplaçament. Més de 30 quilòmetres.
07 septiembre 2021 3:24
Molt allunyat del centre del poble, pràcticament sense espai per als usuaris, poques places d'aparcament
17 marzo 2021 4:15
Perfecta.inmillorable atencio per part de la persona que aten al public.crec que es diu Nuri.un 10
14 febrero 2021 12:15
Atención estupenda. Gente majisima y con mucha predisposición a ayudar. No puedo estar más encantado.

Escribe una reseña



Calificación general: