03 junio 2017 2:52
Om Nama Shivaya, querida amiga Claire.quiero en especial destacar su atención y dedicación por la transparencia y su esencia de diagnosticar la verdad de cada ser. En su proceso evolutivo y sanador. Un excelente Coach profesional y entregada con amor y luz a su trabajo, Namasté.
25 mayo 2017 12:43
My husband had a persistent ear infection. Claire gave treatment, advice practical help and support. We can't recommend her highly enough. She is a caring sympathetic person yet highly effective!
25 mayo 2017 4:42
La meva experiència amb la Claire ha resultat altament positiva. És una professional seriosa, atenta, clara, pacient, amb un elevat coneixement de tot el que tracta; i una grandíssima persona. M'ha resultat d'una gran ajuda i no puc fer més que recomanar-la!
21 abril 2017 13:50
I have had the wonderful luck of finding Claire, at certain stages in my life I have needed Guidance and Coaching and have found Claire to be an excellent Mentor and Coach and Friend who provides excellent Practical and Insighful advice to help a person advance with their life. I have no hesitation in recommending her.
29 marzo 2017 22:14
Vaig anar amb la Claire recomanada, tot i que tenia els meus dubtes de què algú pogués solucionar - ho. Vaig confiar amb què alguna cosa podria fer. Tot just obrir la porta ja em va inspirar pau i confiança.
Com a persona crec que és meravellosa per la senzillesa i sinceritat. Com a professional i a criteri propi diria que és excel·lent. A mi la veritat és que m 'ha sigut de gran ajuda. La recomano totalment.

Escribe una reseña



Calificación general: