18 septiembre 2022 13:01
Muy buena atención durante todo el proceso de reserva de nuestro crucero. Una oficina de viajes altamente recomendable. Nos atendió Gemma y fue muy profesional a la vez que amable y amistosa.
11 septiembre 2022 1:09
I was very happy with the customer service dedication and care my Travel consultant demonstrated. Gemma you made a dream come true thank you so much. God bless
05 septiembre 2022 4:32
Vàrem contractar un viatge a Rivera Maya per aquest mes d’Agost. Hem tingut molt mala experiéncia amb l’agencia ja que el viatge ha estat un desastre i al contactar amb ells desde l’estranger per buscar solucions ens diuen que parlem nosaltres amb el majorista que ni sabem qui es, cap solució ni disculpa per part de l’agencia. Demanarem responsabilitats ja que el que varem pagar no es correspon al que hem rebut. Totes les opcions que ens varen donar per canviar d’hotel un cop erem allà eren pagant mes de 2000€, un hotel de la mateixa categoria. Els vols ens va dir l’agencia que era un vol propi d’Iberojet i vam anar en un low cost de wamos (10hores de vol). Vareu contestar els emails pero cap solució per part vostre ni asumir cap sobrecost per solucionar res un cop erem allà.
18 julio 2022 4:10
Contratamos un viaje en la oficina de Sabadell a Riviera Maya y la verdad que Montse nos asesoro y ayudo genial, muy contentos, repetiremos
20 octubre 2020 0:01
Molt bon servei. Atenció molt personalitzada i amb molta implicació dels profesínals que hi treballen
12 octubre 2020 4:37
Nos ha atendido Ricard. Muy amable, professional y atento. Voy a recomendarlo a todos mis amigos y conocidos. No sé si voy a viajar en esta ocasión. Però tenemos claro que, si vamos de viaje, lo buscaremos a él.
14 abril 2017 15:00
Muy buena atención recibida. Muy amables y atentas, la información muy adecuada a las necesidades que teníamos respecto a nuestras vacaciones.

Escribe una reseña



Calificación general: