17 octubre 2023 17:05
Sempre m’ha buscat el viatge que millor se adapta a les meves necessites
10 febrero 2023 12:46
El meu debut en viatge amb el imserso, trio aquesta agència aconsellat per amics que en són bons clients. Al hora de contractar correcta, fem cues però s'enten.
Arriba el dia que hem de anul·lar el viatge, i com varem contractar assegurança, inicio les gestions.
Envio 3 mails demanant la informació de com he de procedir, com no contesten, truco al majorista que en diu que vagi a l'agència i que enseguida, s'arreglarà. Vaig a l'agència, diuen que haig de esperar a que el majorista confirmi les despeses de anul·lació i després fer les gestions amb l'assegurança. Quedem que enviaran mail. El mateix dia rebo el import, i al cap de 17 dies encara no han dit res, torno a escriure i responen que hi vagi un matí (en negreta), quan hi vaig, que la persona que ho porta, no hi és, que torni més tard, que vagi a fer recados, que ella, responsable de la agència i la que sempre m'havia atès, no en sap. Molest demano full de reclamacions, diu NO EN TENIM, insisteixo, llavors es mou, i en 5 minuts té els papers fets. Una mica miserables, potser en tornaran 30 euros o menys, no és el import, es el tracte, suposo que un "pensionista" li dóna poc negoci. Srs pensionistes, hi ha més agències a Mataró, jo a, aquesta no hi tornaré.
Sols va ser amable i servicial quan el dia que vaig anar a cancel·lar, en vaig interessar per uns creuers, com deu tenir poca memòria, ja no ho recordava, i jo menys ganes de recordar - li. Bon vent i nova agència.
31 mayo 2022 8:21
Muy buena agencia con unas asesoras muy profesionales.sandra y ana muy atentas
17 abril 2022 10:50
Molt amables. No obstant, si ofereixen un servei no pot ser que a les 19: 20 et diguin que se’ls hi ha acabat el cupo de clients per aquell servei i que li sap greu. Penso que si no es pot gestionar un servei per manca de temps o recursos millor que no s’ofereixi.
27 agosto 2020 5:16
Sempre que hi he anat, han tingut un tracte excelent.

Escribe una reseña



Calificación general: