06 octubre 2023 0:26
Des del Teatre Lliure col·laborem amb Babel des del seu inici. Grans professionals, ràpids i amb criteri, i sempre amb la inquietud de provar coses noves en l'àmbit de la traducció i de l'accessibilitat. Us els recomanem sense cap mena de dubte!
26 septiembre 2023 5:49
Molt contents i satisfets amb Babel Traductors. Gràcies pel vostre suport permanent!
20 septiembre 2023 15:02
Necesitamos a menudo traducciones para organismos oficiales, y Babel es la agencia de traducción más rápida y eficaz. Siempre nos dan respuesta a nuestros problemas.
20 septiembre 2023 11:24
Estem molt contents de treballar amb Babel Traductors. Hem confiat en ells per a les nostres traduccions i la seva dedicació i eficiència han estat més que notables. Són extremadament ràpids, sense comprometre la qualitat, i mostren una gran atenció als detalls en cada treball. La seva professionalitat i compromís amb l'excel·lència han estat un gran avantatge per nosaltres. Sense cap dubte, recomanem Babel Traductors com a socis de confiança per a totes les necessitats de traducció.
22 abril 2021 5:23
Des de Broadcard Films estem molt contents de comptar amb Babel Traductors com a proveïdors, des de ja fa més d'un any. Els encarreguem la gestió de la traducció i creació de subtítols pels nostres vídeos en qualsevol idioma i sempre ho fan dins el termini de temps acordat i amb molta cura i detall. És evident que s'estimen la feina que fan.

Escribe una reseña



Calificación general: