02 noviembre 2023 1:08
Estuvimos cenando una noche de sábado. Hay que recalcar que el lugar es fantástico. La comida es excelente, pero mucho cuidado con la carta. Pedimos pescado, y no indicaban el precio, ponía precio según mercado. Culpa nuestra de no preguntar el precio.y nos cobraron 80 euros por 1 plato de pescado! Y éramos 3 pax pidiendo lo mismo! Así que hacer cuentas. Pagamos 247 euros por pareja! Abusivo sinceramente. Así que cuidado con eso. Por el resto, genial.
06 octubre 2023 14:09
Local moderno y con mucho encanto,
El servicio bueno y atento.
La comida había dos opciones a elegir, tapeo o menú, escogimos tapeo y la verdad que estaba todo muy bueno, sin duda repetiré.
02 octubre 2023 22:11
Vam celebrar l’aniversari de la mare al Bages 946, Teníem reservada la sala Business per 8 hores, el preu no va ser baix (605€) pero ens feia il·lusió celebrar-ho en un entorn tant bonic, l’aperitiu el vam fer a terrassa encara que quan vam arribar no hi havia res preparat i al comentar-ho ens van dir que no sabien que l’aperitiu es feia a la terrassa però amb un moment ho van tenir llest i ho vam disfrutar. Desprès es va servir el dinar, el menjar bo però fred i vam haver d’insistir perque ens servissin el vi, ja que les copes es buidàven i els cambrers no venien.
Desprès del dinar els cambrers van anar recollint i abans de les sis van desaparèixer, haviem quedat que tindriem un cambrer tota l’estona i no va ser així.
Vaig pujar a recepció per queixar-me i la noia va entrar a dintre la cuina per comentar-ho, va sortit un senyor dient que la sala la teniem per 8 hores i que això volia dir que a les 19: 00 hores haviem de marxar, i que no tenien previst un cambrer. Per ell les 8 hores començàven a les 11: 00 del matí quan els cambrers van començar a preparar la sala, jo no vaig entendre res ja que la lògica em diu que es quan comença la festa osigui a les 13: 30 i vuit hores es fins les 21: 30. Finalment ens van servir algunes copes que van tardar bastant. Hi havia gent gran que no tenia gots per beure ja que els cambrers els van retirar de les taules i vem haver d’insistir perque portessin gots i aigua.
En resum, el servei no va estar a l’altura del preu que vam pagar i van haver tot una serie de malentesos que crec que van ser per un tema de mala comunicació entre els professionals que treballen en aquest restaurant.
No crec que hi tornem.
10 septiembre 2023 9:17
Primera vez que venimos. Primero de todo el servicio excelente, muy amables y atentos todo el rato. La comida ha sido increible, suelo ir a sitios muy buenos pero tanto el arroz de vaca como el pastel de queso me ha dejado sin palabras.
01 septiembre 2023 8:12
Comida fantástica, gran servicio, día agradable. Laia fue fenomenal y muy amable. ¡Definitivamente regresaremos para hospedarnos en las cabañas!
26 agosto 2023 14:44
Magnífico lugar agradable y buenas vistas
Buena cocina muy elaborada
Falta de personal servicio muy lento, no es culpa del personal
Tendrían que vigilar la vajilla, platos descascarillados no cuadra con la imagen que quieren dar
Estamos en una bodega y solo podemos elegir un vino?
Volvería por la comida
16 agosto 2023 9:30
El sitio es precioso. Y la atencion muy buena. Fuimos al wine bar y comimos unas tapas y el menu. Las tapas estaban muy buenas. Pero el menu no nos gustó demasiado. Los canelones de pato estaban muy buenos. Pero todo lo demas estaba soso en exceso. No tenian nada de sal y carecian de condimento alguno. He de decir que la coccion de la corvina y de la presa estaba muy bien. Los postres estaban ricos. Repetiremos porque los comentarios del sitio son muy buenos y tal vez dimos con un mal dia. Nos quedaron muchas tapas por probar e ir al restaurante. De todos modos muchas gracias porque en confunto fue una agradable experiencia
05 julio 2023 15:55
Comida excelente, presentación muy cuidada. Servicio muy atento y amable. El restaurante pertenece al complejo Mas Oller, precioso y con vistas a la montaña de Montserrat
03 julio 2023 13:00
Comida exquisita, elaboraciones originales y riquísimas. Vino buenisimo. Servicio excelente con trato muy agradable. Un lugar precioso y tranquilo. Con mucho que ver. Un 10 para cocina, servicio y todo. Sin duda volveré. 100 por 100 recomendable.
23 junio 2023 21:14
Restaurant Bages 964

Situat al celler Oller del Mas de Manresa

Una carta espectacular i possibilitat de fer menús degustació amb maridatge

El vi no pot faltar a taula, Oller del Mas de la DO Pla de Bages. Nosaltres varem optar pel Càndia 2019

Preu aproximat a la carta 50€ a 70€ persona

Nosaltres optem per compartir diversos plats de la carta:

ostres al natural, Croquetó de calamarcets, Pizzeta amb calçots de les Arnaules amb formatge Cabana d’Ancosa i cansalada, Amanida de temporada, Peix de mercat, un turbot per 4 exquisit i de postres Passió per la xocolata amb textures de cacahuet
20 abril 2023 8:49
És fa molt difícil fer una valoració estrictament econòmica d'un apat quan el servei és molt bé, qua la cuina fa maravelles, quan l'entorn és magnífic. Per això dono la màxima puntuació.
10 abril 2023 19:19
Soup was ok, dessert was very nice, the vegetarian main course felt like an afterthought. Very disappointing compared to what the others in my party were given.
25 agosto 2022 6:34
Avui
Un altre cop i genial, menú del dimarts 20€ per comensal més apart els vins! Molt i molt be!

—————————
Restaurant situat al costat de la bodega de l'Oller del Mas, on abans hi havia un petit bar/berenador, una piscina i una zona del chill out, per pendre alguna cosa a l'aire lliure,
Parking molt gran, sempre hi ha lloc, al costat del camp de golf i les pistes de pàdel.
El Restaurant està construït, amb una arquitectura moderna, incrustada a la zona, les parets del local estan cobertes de barilles de ferro perquè d'aquí un temps les plantes enradedises cobreixin tota la façana. Tenen una sala tipo recepció amb unsmuns sofàs molt pràctica, la cuina visible per els comensals, restaurant interior i terrassa amb dues zones, una coberta i l'altra no. Ara a l'estiu a les tardes / nits fan música en directe. El lloc és privilegiat, al peu de les vinyes i amb la montanya de Montserrat al fons
L'atenció molt professional, atenta i molt educada. Molt bons professionals. El Jordi P, Ens a atès super bé i a mes a mes ens a orientat molt bé, amb el que vàrem menjar. A mes a mes ens va convidar a una ampolla de Cava.
El menjar i el beure un 10! Excel·lent, tots els plats molt i molt bons.
Erem un grup de quatre parelles i tots vàrem menjar plats diferents, uns entrants, un plat principal i postres.
Jo d'entrant vaig menjar un Steak tàrtar de vedella amb cruixent de blat de moro, gelat d'alvocat i "jalapeños " (20€). De plat principal un Corball amb textures de fonoll (18€), i de postres fruits vermells amb gelat de vinagre de mòdena (7,5€). Després uns cafès, i uns Gins tònics a la fresca. Cada parella vàrem veure una ampolla de vi, Petit Bernat Blanc (13€). El preu va ser de 120€ per parella. Per acabar només una crítica constructiva, és una opinió personal, crec realment que es un restaurant d'estrella Michelin, (segur que ven aviat la tindrà), per la seva bona ubicació, servei, cuina, presentació per mi és d'estrella, però la nostre taula que ens va tocar, les cadires no eren gaire còmodes, eren de ferro tipo terrassa de jardí i al costat nostre n'hi havien de més còmodes, i l'altre és que penso que hi hauria de possar estovalles i tovallons. A part d'això tot excel.lent. Per això l posso un 4,5. Felicitats per la bona feina.
30 julio 2022 7:59
Fantástico lugar para comer, cenar o tomar un café. Descanso, relax y vistas fantásticas. Los precios no son económicos pero vale la pena.
La comida está muy bien elaborada, solo debería haber más cantidad de arroz en la paells, está riquísima pero la cantidad es justa.
29 julio 2022 17:10
De 10! Menú degustació de 10 en relació qualitat-preu, personal proper i agradable, en un espai molt ampli i acusticament agradable.

Repetirem
25 julio 2022 12:51
Maravillosa estancia y muy recomendable. Entorno e instalaciones fabulosos, se respira la tranquilidad de la finca por cualquiera rincón donde te encuentres. Sobretodo vivir la experiencia de la cata de vinos y el tour por la bodega.
24 julio 2022 1:32
Restaurante espectacular, con maravillosas vistas a montserrat. El mejor steak tartar de España y puede que de parte de Francia. Mejillones y pescado a la brasa top.
18 julio 2022 21:45
For being part of an inclusive with our tour, the food was very good. I have never had gazpacho, but if this is how it’s supposed to taste, then I’m sold! Chicken was very tasty, the potato that came with was delicious. A bit disappointed the asparagus was over cooked and slightly cold, but still happy I got some. Desert was very good. Raspberry sauce that accompanied the cake was fantastic. All of the wines we tasted were great. I ended up purchasing 4 bottles of wine and 2 bottles of olive oil. Overall an unforgettable experience. Book this tour with trip advisor. It is the ONLY tour of Monserrat that includes a winery visit, which made the experience feel extra special. Our tour guide’s name was Toni, and he made the experience so fun!
17 julio 2022 17:45
Too much love will kill you…

I thought about the title of this Freddy Mercury song was just perfect for my review about this place.
They get all my stars because they are trying really hard as a new business to accommodate all customers needs. Literally. That night they were prepared for 5 people or two tables. Instead they had 9 tables to attend with the same staff. Poor guy did a very decent job, but with this type of shortage, kitchen messed up a couple of times with the dishes. Not their fault, nothing to complain about, we are not tyrants here and instead we had a laugh about it… but be careful guys and handle the success properly since not everyone reacts the same way about this things and not everyone is as understanding.
Now the food… it’s true that the menu gets confusing as the chef is tending to always mix fish with meats and the other way around. It sounds weird… but it turned out to be pretty good. As I always do, in order to be able to produce a well based review, we shared all three mains which basically was pretty much all they had as main, and it turned out to be good enough for me to come back. We were staying at the hotel, so next morning came back for the included in the rate breakfast and I could confirm the high quality of the kitchen and their product selection.
Then, on top of that, you have the Montserrat mountains view right there for you, which makes the experience completely unbeatable in this area.
14 julio 2022 8:17
La calidad La profesionalidad y la sensacion de descubrir una explosión de sabores en cada plato que tomé del menú de degustación hace que uno se lo apunte en la sección de lugares donde tengo q repetir
09 julio 2022 16:09
Una experiència excel.lent. Vam triar un dels menús degustació. Us puc dir que tots els plats des del primer entrant fins les postres van ser deliciosos. El servei dels cambrers de 10, atents i coneixent molt bé els plats i els vins. Vam triar un vi d’Oller del Mas i la vam encertar. Fresc, equilibrat i acompanyant els plats sense dominar. I l’espai és preciós. Molt bona feina!
07 julio 2022 11:39
Vam dinar al restaurant com a part de l’experiència de les cabanes de l’Oller del Mas. El menú degustació era molt bo i van canviar-me algun plat sense cap problema ja que no menjo carn o peix cru. El lloc és tranquil i agradable amb vistes espectaculars. Vam fer el cafè a la terrassa.
06 julio 2022 0:32
Bonito lugar, buenas vistas del campo de golf, de las viñas y de Montserrat.
La cerveza Vitis Picapoll es una delícia.
Los vinos son excelentes.
25 junio 2022 19:54
Restaurante con magnificas vistas en un entorno privilegiado. Productos de muy buena calidad y elaboraciones exquisitas. Trato con el personal de sala muy cercano. Experiencia muy recomendable!
11 junio 2022 1:00
Menu defustacio amb aromes i gustos contundents amb cos i bones textures molt bo, cambrers molt be bona professionalitat pero a sigut molt lent, molta estona entre plat i plat
10 junio 2022 21:35
Restaurant força selecte.amb una decoració molt acollidora.
Disposen de menú migdia entre setmana per 30€ que inclou 1er, 2n i postre. Amb 4-5 plats de cada.molt ben elaborats i saborosos.
L'entorn preciós tot i que encara li falten una o dos primaveres per a tenir la vegetació que esperen.
Hi vaig estar abans de la pandèmia, i no té res a veure. Estan fent un canvi espectacular.
El recomano
08 junio 2022 19:09
We visited this place as part of a day trip with lunch and wine tasting included. (During March 2022)

Their lunch was great! It is a three course meal with starter, main dish and dessert and a glass of wine. They were also very kind as to include one more glass of wine for everyone that day.

You can choose to get soda if you do not drink wine or have a younger child visiting with you.

They served vegetables soup, duck confit, and crema Catalan cake. The duck meat was the best duck meat that I have ever tasted. It was amazing. The cake is nice too, and not too sweet.

I chose this lunch package in the tour as I have diet restrictions and do not eat much salami or ham and sausages, which is included in another tour package, and this is so much more worth it in my opinion.
08 mayo 2022 2:29
We came here as part of a tour package that included a lunch here and we were pleasantly surprised by the quality of service and the food.

It's a remote location a considerable drive from Barcelona or even the relatively nearer landmark of Montserrat but it's well worth the journey. The lunch offers a menu with ingredients and produce that are locally sourced from the surrounding land and it shines through in the menu.

The menu seemingly adapts based on what's available but we had a fabulous gastronomic experience over 3 courses including a bread basket with their locally pressed olive oil, a vegetable soup, duck confit, a cake take on crème Catalana. The flavours were fresh and refined and surprisingly satiating - not to mention servings of the Oller del Mas wines to go with it. Definitely worth a trip out of the city!
05 mayo 2022 20:36
Muy buena atención, comida diferente a lo habitual, fue un menú degustació, fue muy bien, lo único que destacaría, es que la bebida iba a parte, considero, que era el precio elevado y al menos un vinito del oller debería haber entrado, hubiera sido perfecto. Las vistas maravillosas. La cata espectacular, Carla nos lo hice ameno, agradable y muy entendible y cultural. Muchas gracias
22 abril 2022 18:32
Cenamos el menú degustación y comimos a la carta al día siguiente. Servicio muy bueno y platos exquisitos. El consomé de calçots, el cono crujiente, el tartar y el pastel de queso del menú, los mejores. Fuera de menú recomiendo las croquetas y los pèsols del Maresme.
19 abril 2022 15:18
We did a guided tour with castle experience which included the wine tour at oller del mas.
It was an amazing experience, but I have done better wine tours in Italy, so I think this wine tour could have been a lot better. They did not take us to the fields to show the harvest, neither did they show wine barrels or the history of wine making here. The food that we ate in lunch was missing salamis and cheese which is a signature of a wine tour. There were so many shortcomings, but the place is indeed nice, the view of fields is amazing. I hope they will improve their wine tour.
03 abril 2022 5:36
Excelente, sin duda una apuesta muy potente que hacía falta en el Bages. Menú degustación muy equilibrado.
Comida 10, Entorno 12, Servicio 8.
Repetiremos seguro, su terraza es ideal para hacer un vermut, con vistas a Montserrat.
Gracias a todo el equipo de Oller del Mas, gran trabajo.

Escribe una reseña



Calificación general: