12 septiembre 2018 5:11
Grans professionals, atents en tot moment, bones idees i amb implicació des de l'inici al final. Ens han creat la nostra imatge corporativa i les il·lustracions que donen sentit al nostre projecte.
09 mayo 2018 9:48
- Son un equip molt professional, compromesos i responsables amb els seus clients. Les seves idees, consells de disseny i funcionalitat, y la seva metodologia i execució del treball es digne de considerar per qualssevol professional. Estic molt satisfet i content amb tot l’equip de Bakoom - Joan Marc Ubach, Director General
17 septiembre 2017 1:14
Grandes profesionales. Nos ayudaron en varios aspectos estratégicos de nuestra web. Muy recomendables.
15 septiembre 2017 4:43
A Bakoom Studio hem trobat un equip molt professional, implicat amb el projecte, amables i millors persones.
14 septiembre 2017 13:31
Interpreten rapidament les teves necessitats i les saben traduir, aportant aquelles idees innovadores i originals que et falten. Saben adequar el que vols a les noves tendències tecnològiques i estètiques. Per nosaltres són els nostres "partners" més propers. Entenem que formen part del nostre equip. Molt recomanables.
19 agosto 2017 22:17
Ha sigut molt fàcil comunicar-nos i hem vist que el vostre treball amb la web de Tram Solucions ens està donant ja fruits de prospectes comercials.
Heu actualitzat la nostra imatge corporativa millorant-la i fent que s'ajustés al que oferim als nostres clients. Estem contents de treballar amb Bakoom.
05 mayo 2017 7:47
Per nosaltres tenen una cosa molt difícil de trobar: compromís i responsabilitat en un àmbit de treball en equip.

Grans professionals i molta qualitat.

Escribe una reseña



Calificación general: