21 abril 2024 13:00
Bancells Ecotècnics, S.L és una empresa confiable i ofereix un tracte excel·lent. Un plaer haver comptat amb ells per a la instal·lació del sistema d'autoproducció FV
21 abril 2024 6:49
L'Òscar i l'equip de Bancells Ecotècnics ens van fer tota una instal•lació de fins a 19 plaques. Va ser espectacular veure tot l'equip coordinat en un autèntic tiki-taka per tenir-ho enllestit en un matí i mig, malgrat les adversitats d'haver de treballar amb pluja.
Avaluen les diferents possibilitats per on pot anar l'instal•lació i et recomanen la millor opció, causant el mínim impacte visual i estètic.
Eficiència i eficàcia 100%.
19 febrero 2024 2:10
Estamos encantados con el trato y el buen trabajo de los operarios que han venido a casa,son muy pulidos y muy educados,nos lo han dejado todo clarisimo! No se puede estar más agradecido. Muchas gracias
13 febrero 2024 17:26
Bancells ens ha instalat plaques fotovoltaiques i tot perfecte. Bon assessorament i una instalació ràpida, pulida i molt professional. Molt bé.
06 febrero 2024 22:02
Hoy nos han entregado la instalación fotovoltaica con total puntualidad y gran profesionalidad. Conocedores a la perfección de como hay que instalar las conexiones para tener el mayor aprovechamiento de la energia verde, pudiendo cargar el coche eléctrico en cualquier momento de las horas de sol aprovechando al 100% la energia producida. Muy recomendable Muchas gracias.
06 febrero 2024 3:35
Fantàstic equip humà. Tota l'experiencia des del projectat fins l'execució ha estat àgil i fàcil.
03 noviembre 2023 14:24
M'agradaria donar la meva opinió com a ex-client però també com, actualment, ex-treballador. Més enllà de ser professionals, eficients, polits, solvents i efectius, es tracte d'una empresa que es nota neix des del carinyo. Com a ex-treballador, puc dir que el carinyo, amor, cuidado i dedicació que s'hi posa no es fàcil de trobar. Per això tot i els temps que corren i la competència que ha sorgit en els últims anys no podràn amb aquesta empresa.
09 octubre 2023 16:12
He instalado recientemente unas placas, y despues de comparar varias empresas, me decidi por esta, he acertado de pleno, profesionalidad, seriedad y puntualidad. RECOMENDABLE SIN LUGAR A NINGUNA DUDA.
23 agosto 2023 20:58
Hola, bon dia.

M’agradaria agrair-vos tota la feina feta fins ara en totes les etapes del projecte, tant a nivell dels estudis previs, pressupost, sol·licitud de permisos i ara finalment la part d’execució la passada setmana, del 19 al 23 de juny. Ha estat una feina realitzada de manera impecable per part dels vostres operaris, als quals felicito per la seva eficiència i eficàcia en els treballs de instal·lació del sistema fotovoltaic.

La comunicació entre empresa i client en tot moment ha estat fluida i aclaridora quant ha calgut per resoldre dubtes que anaven sorgint.
Sou una empresa totalment recomanable, cosa per la meva part que ja estic fent entre els meus veïns i amics
Us encoratjo que seguiu aquest camí
17 agosto 2023 8:32
Valorem molt positivament l'execució del projecte, tant a nivell administratiu com dels operaris que van fer la instal·lació.
Cordialment, Eulàlia Montoriol i Francesc Colom
15 agosto 2023 19:51
Molt contents amb la instal·lació. El tracte ha estat molt professional i amable des de la primera visita técnica fins a la finalització del projecte. Recomanaríem Bancells Ecotècnics sense dubtar-ho. Gràcies per tot.
01 agosto 2023 11:56
TODO UN ACIERTO.
En mi caso llegue a Bancells Ecotecnics después de descartar otras opciones las cuales se les hacia complicado mi petición de aprovechar la cubierta plana de mi vivienda y que debido a los sombreros existentes de instalaciones daban por sentado que el numero de paneles se reducía a 12 como mucho.
La solución aportada por Bancells de construir una parrilla con capacidad para 21 módulos dejando los sombreros debajo y operativos fue una idea espectacular.
Esta instalación se realizo con primeras marcas se compone además de los módulos fotovoltaicos de 2 baterías un buen inversor sistema de funcionamiento autónomo en caso de corte de suministro y cargador de vehículo eléctrico que aprovecha la energía solar.
Gracias a lo cual las necesidades de la vivienda están cubiertas la 24 horas.
Referente a los operarios que realizaron la instalación debo decir que fueron muy profesionales y pude comprobar durante los trabajos su alto nivel de preparación.
La atención telefónica y la solicitud y seguimiento de las solicitudes de subvenciones complejas pero bien resueltas por Bancells.
Y la planificación y el desarrollo de la instalación seguida de primera mano por Roger Bancells el responsable y persona a la que uno se alegra de conocer y haber tenido la suerte de dar con su empresa.
Y lo que también es importante después de comparar presupuestos puedo decir con conocimiento de causa que a precios justos sin excesos.
Por todo lo cual solo puedo acabar como empece.
Felicitar a esta empresa y decir:
TODO UN ACIERTO.
25 mayo 2023 14:44
Ens van fer la instal·lació fotovoltaica en tres dies, molt nets i tot bé. Preu de mercat. Molt professionals
09 mayo 2023 23:04
El projecte d'instal·lació de panells solars amb Bancells a casa meva ha estat realitzat amb la màxima profesionalitat i en els terminis esperats. Empresa totalment recomanable.
06 mayo 2023 13:58
Molt contents amb la instal·lació i l'atenció rebuda per part de tot l'equip de Bancells.
Tot ha funcionat molt bé i s'han implicat en tots el detalls de l'obra. Una empresa sincerament molt recomanable.
23 marzo 2023 3:26
Tot impecable. Els terminis, els tràmits, la instal·lació, la informació, l'equip humà, el servei post-venda.
19 febrero 2023 1:11
Molt contents amb el resultat i la feina feta. Es un equip d'enginyers i tècnics professional i compromès amb el que fan. Molt recomanable.
30 enero 2023 10:54
Profesionalidad, trato personalizado, cuidadosos con la instalación y los detalles. Servcio de atención al cliente personal. Muy recomendados!
19 enero 2023 14:14
Molt satisfet del material i dels professionals que el van instal.lar. També del bon tracte de la direcció i l'administració. Empresa totalment recomanable!
21 diciembre 2022 13:09
Despres d'haver consultat diferents instal.ladors de fotovoltaica vam decantar-nos per Bancells pel tracte de proximitat, per deixar els diners a una empresa de la comarca, per disposar una oficina fisica i molt important, l'enginyer va venir a casa a revisar i resoldre els meus dubtes abans de fer el primer pagament (cosa poc habitual). Durant el periode de documentació, execució i legalització la comunicació amb l'empresa ha estat fluida i sense entrabancs. Recomano Bancells Ecotecnics.
12 abril 2022 21:13
Muy profesionales tanto en el trato como en la ejecucion de los trabajos. La informacion ha sido muy detallada y han cumplido con todos sus compromisos. Esto muy satisfecho con ellos y con la instalacion.
12 abril 2022 1:54
Bona explicació tècnica abans de la contractació i una instal·lació acurada. Funcionament com s'esperava, així com els diferents tràmits administratius.
11 abril 2022 11:49
Profesionalidad, seriedad, puntualidad y excelente comunicación. Para recomendar sin ninguna duda.
21 marzo 2022 23:00
Una empresa moderna que ha instalat en el meu habitatge una estacio fotovoltaica en molt poc temps i molt eficient a un preu competitiu.
01 mayo 2021 22:15
Empresa seriosa. Tracte molt correcte i cordial. Implicació al 100% i resultats excel·lents. Uns grans professionals del sector de les energies renovables i dels treballs tècnics.

Escribe una reseña



Calificación general: