30 agosto 2021 11:37
La experiència ha estat molt bona, personal eficaç, amable, i un servei impecable.
01 julio 2021 15:25
La compania Gestor Garro Sl y Farmavita nos a robado 120 euros con este banco, sin contrato, sin papel, a quedado los dineros sin el servicio, tan poca integridad, tan informalidad, este senor es un persona mala.
19 mayo 2021 2:43
Molt amables. El señor de caixa Pol, molt amable i eficaç. Una maravella vaja!
30 noviembre 2020 1:15
Es una vergonya que al segle XXI per cobrar un xec al portador s’hagi d’anar a la oficina d’on l’han expedit perque sinó et cobran comisio. Tan internet, tan tot es fa amb el mobil, tans automatismes i una conte no es la mateixa a una altre oficina del mateix banc, tan fer anuncis on volem mostrar modernitat i això es del segleXIX
La llàstima es que ells tenen la paella pel manag i s’en aprofiten
El Sr. Oliu fa uns dies va dir que volien ser tractats com qualsevol empresa privada envers els impostos. I estic d’acord, pero llavors tornin tots els diners que els vem donar els ciutadans per salvar-los perque llavors no els van tractar com qualsevol empresa privada
22 noviembre 2020 2:30
Vergonyós, que tot un banc de sabadell amb el prestigi que sembla que tingui, els seus caixers es quedin els diners al fer un ingrés, diners retirats anteriorment d un altre caixer perquè els detecta falsos.
25 agosto 2017 7:57
Seria necessari el fet que obrissin almenys un dia a la setmana a la tarda, per la gent que està ocupada pel matí, per exemple treballant i no pot anar, però necessitar realitzar unes gestions, que almenys tingui un dia a la tarda per fer-les.

Gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: