03 agosto 2023 16:21
Son de esos bares que solo sirven para tomar una cerveza, una coca cola, un café. Todo ello por un agradable terraza, muy tranquila, bien puesta y le da buena luz. No recomiendo comer nada ahí, ni ir al lavabo de ahí, ya que su cocina y el lavabo solo se diferencian por un inodoro y unos fogones, también, el mesero no es para nada trigo limpio, he visto tratar varios trabajadores de una manera nefasta y al igual que varios clientes.
30 junio 2023 3:12
Anoche, las croquetas de bacalao que pedimos, no eran de bacalao, las trajeron de Ceps y además frías, por dentro congeladas.
Camareros con muy mal rollo y el jefe se mostró hacia trabajadores mal educado y chillando, las tapas muy pequeñas y pulpo gallego nos lo sirvió sin patata.
Después, la tapa de callos ridícula y los calamares nos pusieron 4 unidades, para precio también ridículo.
Después de quedarnos con hambre, y el trato muy desagradable.
Pedimos 3 irlandeses y vimos como le preguntaba la camarera al jefe y le contesto que nos comentará no hay nata.
Después vimos sacar 4 irlandeses y los sirvió a otra mesa.
No volveremos a ir!
El local WC eran el mismo tanto hombres como mujeres y estaban sucios y con olor muy desagradable.
La terraza muy oscura y no se veían los platos.
04 mayo 2023 10:54
Molt amables i atents, amb productes d'alta qualitat i plats de temporada. No entenc com no estigués ple a tope
18 marzo 2023 7:13
Els cambrers més amables que he vist i el menjar super bo! Val molt la pena i tornarem sens dubte.
16 febrero 2023 13:43
Camarero muy amable y sirve muy bien pero tarda mucho y en el local haría falta un poquito más de limpieza
10 diciembre 2022 22:15
Acabem de dinar unes tapes molt bones, de la mà d'en Manel, que ens ha atès de manera excel.lent. Les carxofes arrebossades, el capaccio de tonyina i els callos 100% recomanables!
Si teniu la sort de gaudir d un migdia de sol a la terrasseta.què més es pot demanar?
Moltes gràcies.
Marta, Xavier, Manel i Angie
02 octubre 2022 17:16
Molt bona experiència en el sopar de tapes al bar Manel. Una esqueixada bona, la sípia a la planxa també molt bona, destaco els calamars a la romana i unes croquetes excel·lents. Tot a un preu molt correcte. El servei també molt amable.
22 septiembre 2022 5:25
Bon lloc per sopar a la terrassa ara a l'estiu. Bon menjar, tracte familiar i terrassa molt àmplia
29 julio 2022 15:22
Un sitio dentro de la història de la tapa en Igualada. Tapas y raciones excelentes y con una terraza impresionante
17 julio 2022 16:45
El menjar i el tracte d'en Manel excel·lent com sempre. I a més acaben de renovar tot el bar i fa molt i molt goig!
12 julio 2021 4:30
Molt bon tracte, tapes molt bones, i a l"estiu a les taules de la plaça, són perfectes per menjar i gaudir de l'estiu
02 abril 2021 15:13
Bar con servicio de atención muy Educado, y atento ojo muy limpio todo tipo de almuerzos con bocadillos fríos y calientes, ojo platos famosos callos y púlpitos a la plancha, también menú diario de lunes a sábado.
27 junio 2020 0:25
La terraza muy acogedora. Servicio sobre todo simpático. La comida riquísima, pero un pelín caro para lo que es.
30 noviembre 2019 10:17
Pequeño restaurante de barrio con buenas y ricas tapas caseras, destacable el trato, la simpatía arrolladora y don de gentes de su dueño Manel.volveremos!
01 noviembre 2019 2:56
Como vecino de la localidad y sabia de este establecimiento de oídas, pero nunca habia acudido alli.sin ir más lejos he ido a comer y dónde el trinomio calidad, precio y simpatia se dan la mano. Buenos guisos y donde la sencillez te pyede dejar el estómago satisfecho. Amenazo con vokver.
30 septiembre 2019 17:07
Tapes bastant bones i servides quasi al moment, s'han despistat un parell de cops i les braves eren patates amb maionesa, però per la resta perfecte
28 septiembre 2019 5:33
Repetirem perquè sempre val ls pens pssssrvims estona amb dl Manel. Simpatia i a més tot es moñt i molt bo
20 septiembre 2019 16:32
Només he sopat una vegada, a la terrassa. Per cert, la taula estava a prop de la calçada i venia mala olor d'un desaigüe del carrer (no és del local). El Manel molt simpàtic, i el servei correcte. Vam menjar unes tapes per compartir i bé, és millorable; massa arrebossat, la salsa de les braves no és brava, i el pop petit. Vi blanc del Penedes, i uns 14 € per cap. Preu qualitat, no està malament.
11 septiembre 2019 9:38
Fuimos a tomar algo y solo le quedaba una mesa fuera fuimos a sentarnos nos pregunto si íbamos a cenar le contestamos que no y nos dijo que la mesa era pacenas esto a las23: 00 pero luego rectifico y nos dijo que bueno que nos podíamos sentar!
26 agosto 2019 16:53
Un autentic desastre! Anavem amb uns amics clients de sempre. El Manel sempre de conya, brometes, simpatia. Mentre tot funciona cap problema. Ara, quan tens un problema ja pots picar pedra. Resumeixo, cambrera, safata tapes, desequilibri i patates braves plenes de maionesa van a parar al bolso d’una de les persones que estava a la nostra taula. El bolso de palla, irrecuperable, nosaltres amb tovallons treient maionesa i netejant l’interior del bolso. Ell servint taules com si res hagues passat. No som gent de buscar brega, nomes li comentem a ell pero desvia la concersa malgrat estar tots fregant maionesa. La pobra cambrera salvant la situacio humiliada amb les cares de rebuig del Manel. A l’hora de pagar li comentem l’incident. Continua sense dir res de res i ebs cobra tot el que ds va demanar menys les braves de terra, nomes faltaria. Tanta comedia que fa per fer-se el gracios i no ens va dir ni adeu. Impresentable. La terrassa plena de gent que ho poden corroborar. Vull donar un 10 a la cambrera, ensopegar ho podem fer tots, disculpar-se nomes la gent amb dignitst i ella en tenia. Manel hauries de revisar el teu decaleg de bones practiques!
20 agosto 2019 11:00
El Manel és un crack. Podria ser un relacions públiques genial i sap vendret el menjar amb humor. Dóna gust el seu sortit de tapes
01 julio 2019 20:46
Excelente bar de bocadillos y platos combinados y también sus excelentes tapas para entre horas o unos buenos desayunos de tapeo. Trato muy amable y correcto. Cocina exquisita y muy bien cuidada y presentada.en relación calidad precio excelente. Situado en la parte alta zona media de la ciudad.
05 abril 2019 13:21
Bar familiar, de tota la vida. El propietari és super-simpàtic, però el jove que hi ha de tardes podria millorar.

Escribe una reseña



Calificación general: