04 febrero 2023 10:27
No he menjat res més que alguna pasta, el cafè amb llet no és bó, el cambrer sembla que no li caiguis bé i si ets a la terrassa t'obliden. Per la resta bé
12 noviembre 2022 17:27
Se come muy bien, con un menú barato y con 3 platos incluidos en él. (bebida y postre incluido). Felicidades por la relación calidad-precio.
12 septiembre 2022 2:34
Restaurant situat al polígon del poble i, per tant, molt freqüentat per treballadors de la zona. És un local molt ampli i amb un servei ràpid i eficient.

Ofereixen servei d'esmorzar amb una gran varietat d'entrepans, freds (formatge, pernil dolç, pernil salat, fuet.) i calents (botifarra, cansalada, truita.). També opcions més dolces, com: croissants, pastes de full, etc. O, esmorzars de forquilla, amb plats que van variant (callos, galta.).

Al migdia serveixen un menú diari migdia que consta d'un entrant, primer, segon i postre. De cada plat, hi ha 3-4 opcions per escollir. En el nostre cas, d'entrant vam triar suc de tomàquet i sopa de síndria. De primer plat, ens vam decantar per la fideuà de peix. La quantitat era generosa. Probablement els fideus estaven primer cuits a l'olla i acabats al forn. Per això alguns havien quedat una mica durs. De segon, se'ls havia acabat el plat de peix del dia: sardines a la planxa; i ho van canviar per lluç a la planxa, amb una mica de picada d'all i julivert per sobre. De postre, vam demanar quins eren casolans i ens van dir que tot els elaboraven ells mateixos. Vam escollir el flam de coco, casolà, gustós i ben fet. Cal tastar-los!
14 mayo 2021 15:11
Excelente lugar para tomar un bocadillo, como por ejemplo un vegetal de pollo, riquísimo. Hacer un buen menú a buen precio. Lugar espacioso y bien iluminado. Buen trato y limpio. Totalmente recomendable.
15 noviembre 2019 16:25
Sólo probé el menú del día, bien de precio y de cantidad. Recomendable cuando se trabaja en la zona.
07 mayo 2019 22:06
Bon menu de tres plats de menjar casolà i bo! Bon servei, molt amables i bon local! Que mes es pot demanar?
30 abril 2019 3:24
Restaurante de menú muy correcto bien la comida bien el sevicio bien el precio. Y además limpio
30 noviembre 2018 23:55
Restaurant de polígon net i ampli, menú de 3 plats molt ben cuinats a molt bon preu.
I tornarem!
31 octubre 2018 12:16
Perfecte per fer un menú de migdia. Menú diari 10 €. Molt variat icomplert, amb entrant, primer i segon. Servei molt ràpid. Es pot aparcar bé perquè està al polígon de Santa Eugènia, al costat de Le Porc Gourmet.
Recomanable totalment.
20 junio 2018 20:07
No me gusto mucho el menu de entre semana, ya que fueron muy lentos y nos trajeron la comida fria, uno pidio pulpo a la gallega y tenia trozos de hielo, o sea que lo calentaron al microondas y listo
09 junio 2018 14:19
Bar restaurante con relación calidad precio muy buena. Buenos bocadillos y platos para desayunar. Menú diario bueno y a buen precio. Trato familiar. Local muy limpio. Aparcamiento fácil.

Escribe una reseña



Calificación general: