02 junio 2023 22:20
Tenen de tot. Des del diari en paper a material escolar i d'oficina, llibres i revistes, pintures, material de pesca i no sé quantes coses més. I si en aquell moment no en disposen, t'ho demanen sense problema. Molt atents i professionals.
01 junio 2023 5:17
Increïble! Ens ha fet un reportatge familiar i no puc parar de mirar les fotos. Va convertir una sessió fotogràfica en uns instants per recordar! Molt recomanable
31 mayo 2023 21:59
Conocimos a Bàrbara hace unos años cuando nos casamos.
Hicimos con ella preboda, boda y postboda, que gran acierto, sus fotos tienen magia!
Respecto a las sesiones de pre y postboda, lo ideó de manera que quedaron sesiones muy diferentes y súper bonitas!
Ella es maravillosa, súper detallista y natural.
Siempre hace las sesiones amenas y divertidas.
El día de nuestra boda fue increíble que ella nos acompañará, desde entonces hemos hecho alguna sesión familiar más con ella. Estamos deseando buscar una excusa para hacer la siguiente.
30 mayo 2023 12:13
La Bàrbara és una fotògrafa extraordinària, posa moltes facilitats i en cap moment et sents incòmode! Les fotografies traspassen el paper i et transporta al moment, fa màgia! Hem fet el reportatge del casament, d'embaràs i de família, segur que repetirem perquè s'ha convertit en la nostra fotògrafa de referència, sol tenim paraules d'agraïment, una gran professional i millor persona.
20 febrero 2023 11:18
Un tracte fantàstic, també connecta molt bé amb nens, ens ho vam passar molt bé, i van sortir unes fotos espectaculars, la millor amb diferència!

Escribe una reseña



Calificación general: