30 octubre 2022 6:03
Val molt la pena! Toquen súper bé, captiven als infants i fan espectacles molt adients i adequats a les edats. Fa diversos anys que venen a l'escola i cada any ens agraden moltíssim tant als infants com a les mestres.
07 octubre 2022 22:41
Molt contentes d'haver vist i gaudit de les seves audicions. Totes les famílies van quedar meravellades de la qualitat musical i tots els continguts que es treballen, a més de la posada en escena.
Cada any repetim amb una audició nova i sempre ens sorprenen! Que la música no pari!
07 agosto 2022 3:13
La nostra experiència amb Bataudicions sempre ha estar positiva. Sempre han vingut a l’escola a fer el concert per secundària i ha estat molt ben valorat pels alumnes. Les actuacions de qualitat, repertori atractiu i el millor és la posada en escena ja que alterna la música amb breus explicacions amb suport visual. El tracte amb el personal sempre és molt proper i l’atenció personalitzada i ràpida quan sol.licites una reserva online. Jo ja fa molts anys que repeteixo i seguiré fent-ho.
07 febrero 2022 4:58
De todas las audiciones didácticas a las que he podido asistir, de las mejores. Sin duda, tanto por la variedad temática de sus audiciones, cómo la calidad del contenido.
30 enero 2022 11:12
Si el que els responsables escolars demanen a una audició per als seus alumnes és criteri didàctic i creativitat; si el que el músic vol quan el contracten és saber que tracta amb gent complidora; i si el que el nen i la nena volen (sense saber-ho) quan entren a l'auditori és quedar-se embadalits i aprendre alguna cosa (sense adonar-se), amb Bat Audicions ho tenen garantit. Ningú es manté durant dècades en una activitat sense donar el més alt nivell. I Bat Audicions en porta més d'una i de dos.
20 enero 2022 11:40
Una vez más os habéis superado Bat audiciones! Hace más de 10 que os veo en acción y de año en año os superais. Joan Carles podría ser la voz de cualquier documental de la 2. Buen trato, seriedad y siempre con una actitud positiva a pesar de los quebraderos de cabeza que os podemos dar desde el cole. Ánimo en estos tiempos que corren y que siga la música!
27 diciembre 2021 5:02
Continguts que m'han servit com a mestre de música per desenvolupar projectes molt interessants! Emocions, història de la música. I sempre amb músics de primera divisió!
Es nota l'experiència en la forma de ficar-se al públic infantil a la butxaca!
29 agosto 2020 20:22
Conec el grup per l'escola on treballo. Les seves audicions són d'alta de qualitat, tan pel que fa a la música, com pel fet que sempre són didàctiques, educatives i apropiades a l'edat dels infants a qui van dirigides. El darrer espectacle que vaig veure "Jana i els sentiments" és una delícia. Aprofondeix en el coneixement dels sentiments i dóna claus per superar aquells que ens produeixen més malestar. Les cançons són magnífiques.i estan recollides en un CD que agrada molt a tots els infants.
27 agosto 2020 11:23
Vaig treballar amb BAT Audicions durant molts anys i puc assegurar que a més de ser uns grans professionals, són una gent magnífica. Didàctics com pocs.
14 agosto 2020 6:47
Porto 1 any treballant amb ells i n'estic molt content. Grans professionals que m'han rebut de braços oberts des del primer moment!
13 agosto 2020 23:08
Estuve en bat audicions durante muchos años y nunca tuve problemas en asuntos económicos con ellos.
11 agosto 2020 10:03
Fa més de 10 anys que venen a la nostra escola curs rere curs, I sempre han estat molt professionals, grans músics, puntuals, i s'adapten a les nostres necessitats. Tenen molts espectacles diferents i per totes les edats.
Us els recomano 100%.
Que no pari de sonar LA MÚSICA!
28 julio 2020 0:13
Moltes felicitats per una feina ben feta. Musics molt professionals i amb expèriencia. Endavant!
26 julio 2020 23:59
Grans músics amb uns programes molt treballats i complerts dirigit a estimar la música des de ben petits.
El primer cop que els vaig veure tenia 4 o 5 anys en un teatre que no recordo, però, recordo arribar a casa i explicar-li emocionat a la mare.des de llavors els he anat trobant a les diferents escoles on vaig estudiar, fent una gira d'apropament dels Beatles, (una experiència magnífica poder viure un directe dels Beatles, que escoltava a casa en CD). Un altre de músiques del món, que obria un ventall de noves possibilitats que molts companys no coneixien. I per últim els vaig veure a Gràcia, ja de gran a Tradicionarius fent la "JANA i els sentiments", els valoro la actualització i la introducció de nous suports tecnològics complementaris adaptats als nous funcionaments d'estímuls visuals dels més petits. Ànims.
20 julio 2020 16:42
Empresa de trato fácil, muy profesionales y con todas las facilidades. Un placer tratar con ellos. Muy recomendable y calidad.
18 julio 2020 0:11
Un excel.lent proposta, per aprendre i gaudir amb les audicions que fan! Molt recomanable!

Escribe una reseña



Calificación general: