03 marzo 2022 23:09
Grandísimas abogadas, me ayudaron en todo de una forma muy cercana y profesional. Para mi, el mejor despacho penal y penitenciario de Barcelona.
19 febrero 2022 15:35
Mi experiencia personal es muy buena, son muy buenos profesionales y excelentes personas que ponen mucho interés en los casos.
19 mayo 2021 18:36
La Mariam Bataller és una excelent professional i una bellíssima persona, empàtica, lluitadora, afectuosa. I avui ens ha donat la millor notícia que ens podia donar! No dubteu en contactar amb ella. Ho aconsegueix tot! Gràcies mil!
04 mayo 2021 0:16
Mariam Bataller y su equipo son excelentes profesionales que además de su gran profesionalidad te ayudan y apoyan personalmente. Su cercanía, su ayuda y su excelente trabajo hacen que sean totalmente recomendables.
28 marzo 2021 17:17
Un experiència molt positiva, per sobre de tot per la professionalitat i qualitat humana, destaca la calidesa en l'acompanyament del client i les expectatives reals del cas. En un moment tan difícil com és la sentència que implica pena de pressò, tenir al costat persones de tota confiança fan que el procés sigui menys dur i la seva disponibilitat total ens ha donat l'esperança i l'energia que necessitavem per seguir confiant en la justícia.

Escribe una reseña



Calificación general: