28 diciembre 2023 4:32
Ha sigut una molt bona experiència per fer amb amics o familiars. No hem passat gens de fred tot i ser hivern ja que anàvem molt ben equipats. El recorregut que hem fet no era molt difícil i ens ha agradat molt. El Jaume, el nostra guia ens ha fet sentir segurs en tot moment i ha fet que l'experiència sigués més divertida. Ens hem quedat amb les ganes de provar nous recorreguts, així que TORNAREM!
08 diciembre 2023 5:32
Una activitat excepcional! Molt divertit poder fer barranquisme a ple mes de Decembre amb aigües termals. Un 10 pel Jaume, que en tot moment ena va fer sentir molt segurs i gaudir del barranquisme.

¡Una actividad excepcional! Increíble poder hacer barranquismo en pleno invierno con aguas termales. Un 10 para nuestro guía Jaume, un gran profesional!

Unbelivable experience! It was amazing to canyoning in the middle of winter with thermal waters. The best, Jaume our guide a great professional!

Unglaubliche Erfahrung! Es war erstaunlich, Canyoning in der Mitte des Winters mit Thermalwasser. Das Beste, Jaume unser Führer ein großer Profi!
08 diciembre 2023 0:43
Experiència de 10! Hem fet el curs d’escalada i ha estat genial l’experiència amb el Jaume. Sense dubte un gran guia de muntanya i un gran professional que s’ha adaptat en tot moment a les nostres necessitats. Recomanat 100%
04 diciembre 2023 18:18
Muy buena experiencia, un guía fenomenal en su trabajo y como persona un 10, interesante y divertida actividad!
25 septiembre 2023 0:04
Fantastica experiencia, repetiremos seguro. Guia que te da seguridad, te explica, te propone retos, habiamos acabado la actividad y ya te daban ganas de hacer otra. Lo dicho repetiremos seguro.
21 septiembre 2023 8:55
Meravellosa experiència! Jo i un company vam visitar amb Bavaresa la Cova Fou de Bor -Tuta Freda (partint desde el poblet de Bor) i no va poder ser millor. Tot i no haver fet mai espeleologia i tindre cert respecte vaig sentir seguretat i inclús ho vaig gaudir sobretot gràcies a instrucció d'en Jaume, un autèntic professional. Es inevitable sortir d'allà sense morats però a això venim! Inolvidable, desitjo poder repetir activitats amb ell segur!
Moltes gràcies!
18 agosto 2023 2:58
Una experiència super autèntica! Era la primera vegada que fèiem barranquisme i la vam fer tota la família. La veritat que tant l'equipació (amb molt bon estat) els guies Jaume i Sergio, que amb les seves explicacions et donaven tranquil·litat, com tota la baixada del barranc, amb tirolina, ràpel, tobogans, salts de totes les alçades. Una experiència amb l'adrenalina a flor de pell i molt completa. Segur que tornarem, gràcies, Bavaresa!
11 agosto 2023 15:38
Fantàstic! Experiència irrepetible. En Jaume t'ajuda i et guia en tot moment. Tot acabant amb salt d'uns 10 metres (encara que pots acabar amb uns salts més petits, segons la edat o valentia del participant). Amb ganes de repetir. La nena vol fer-ho per finalment poder fer la baixada en tirolina i el ràpel (aquesta és la part, en teoria, més complicada de l'aventura). La pujada és una mica més del 45 minuts que marca la web però el camí per on vas és un paratge inigualable per la Cerdanya francesa. Ja estem planificant amb la mateixa empresa (i en Jaume) la pròxima aventura. Un barranc a l'hivern en aigües termals.
09 julio 2023 12:23
Hicimos reserva por bizum para dos personas y por un esguince el día anterior documentado tuvimos que cancelar. Nos dijeron que podríamos hacer la actividad sin problemas más adelante y que nos guardaban el dinero. Justo vino el COVID y por circunstancias personales no pudimos activar el tema hasta ahora 3 años después. Se niegan a hacer válido el dinero depositado entonces apelando a la letra pequeña de las condiciones. Sin embargo en la conversación telefónica con ellos nunca nos dijeron de una limitación temporal. El caso es que ahora ellos tienen 40 € nuestros y no nos permiten consumirlos. Aviso a futuros clientes de cara a reservas que es dinero a fondo perdido.
07 julio 2023 3:38
El Jaume és un guia de barrancs excel.lent! Vam gaudir moltissim del Llech. Sense cap dubte repetirem.
31 mayo 2023 8:33
Experiencia única.
Jaume gran profesional y lo difícil te lo hace fácil.
Apasionado de pasión.
31 marzo 2023 0:56
Llegamos al punto de encuentro 10 minutos antes y Jaume ya estaba allí con todo preparado. El material lo tiene en buen estado (además trajo tallas de más por si acaso). Jaume, el guía, un 10. Se nota que es un profesional con años de experiencia, un trato muy agradable y explicaciones claras de lo que va haciendo para ayudarte a comprender el porqué de las cosas. Recomiendo acudir a él para cualquier actividad.:)
26 marzo 2023 3:59
Sortida en raquetes per la Vall de Campcardos el 28 de gener, molt bona experiencia, excursio matinal perfecte, en Jaume t'explica didacticamemt la natura de l'entorn al maxim, la fauna, flora i mes. Molt recomanable de fer.
07 marzo 2023 10:23
Repito
Y no voy a hablar de la clase de persona que eres, cobrando el servicio de guía de personas que no hacen la actividad y usar a los clientes como mozos de carga.
Un saludo
25 enero 2023 15:48
Superbe expérience d’escalade en falaise, Jaume nous a emmené grimper toute la journée dans un magnifique coin de Cerdanya sur des voies qu’il a lui même ouvert! Jaume est très pro, convivial et peut communiquer en français si besoin!
01 noviembre 2022 23:16
Una experiencia genial, digna de repetir en breve.
Hicimos Les encantades con Jaume y todo fue perfecto. Es un recorrido ideal para una familia con niños (no muy pequeños).
11 octubre 2022 11:14
La ruta de Brranquismo, de 10. Y jaume.un verdadero crack! Muchas gracias por todo! Gran experiencia:)
29 septiembre 2022 20:39
Hoy hemos hecho barranquismo con Jaume y ha sido una día inolvidable. Era la primera vez que hacíamos algo parecido, ¡pero hemos sobrevivido! Muchas gracias, Jaume, por enseñarnos tantas cosas y guiarnos tan bien. Desde luego, una experiencia llena de autosuperación (mucha autosuperación) y aventura:)
22 agosto 2022 16:57
We had a really great experience today. Professional guidance by Jaume and a lot of fun! Good communication during booking and Jaume is responsive. Thanks!
21 agosto 2022 10:26
El meu primer barranc i quin encert! Alta muntanya, molt variat, llarg recorregut i el guia, el Jaume, un crack! Molt professional, atent, proper, amb un bon somriure i aportant detalls de tot allò que ens envolta amb molta passió. Algun més caurà de ben segur! Moltes gràcies! I fins aviat!
13 julio 2022 12:46
Increible aventura liderada per el granJaume! Guia super-professional i un gran apassionat de la natura i el folclore! De camí als barrancs ens anava explicant les llegendes i curiositats d'aquest entorn d'ensomni. Sens dubte repetirem!
06 julio 2022 8:12
Hem fet el barranc de les Encantades i no podríem haver-ho passat millor! Ha estat una experiència fantàstica i única. L'entorn és meravellós, bellesa en estat pur. El guia, en Jaume, una gran persona, transmet molta seguretat i es nota que és un gran professional del barranquisme amb molta trajectòria. Moltes gràcies per tot, per guiar-nos tant bé, per transmetre'ns tranquilitat en algun moment de més neguit, pel teu sentit de l'humor, per haver fet possible aquesta gran aventura! Fins aviat!
30 abril 2022 15:58
Una experiencia espectacular. Fuimos con Jaume por Thues y disfrutamos todos un montón. Un guia muy bueno! Se adaptó a nuestro nivel rápidamente, nos hizo sentir muy seguros y nos lo pasamos genial. Repetiremos pronto!
26 febrero 2022 9:19
Fantástica escapada de aventura con Jaume de guía! Tanto la actividad de espeleología a la Cueva Fou de Bor como el increíble barranco termal, con pozas de agua bien calentita, ha ido fenomenal. Era una actividad nueva para nosotros y no es difícil, disfrutas mucho y además Jaume te hace un buen reportaje fotográfico gratis!
17 noviembre 2021 21:01
¡Genial en todos los Sentidos! Tuvimos la mejor iniciación de Barranquismo en 'Les Encantades' con el mejor guía conocido: Jaume Aisa
04 noviembre 2021 19:43
Ha sigut una aventura única i espectacular! El nostre guia, el Jaume, té molta experiència i molt coneixement del territori, ens ha fet gaudir de valent! #trekkingaquatic #6agost2021
07 octubre 2021 18:33
Vam fer el barranc de les Encantades. Tracte boníssim. En tot moment senties seguretat i professionalitat en els guies. Per a gaudir del barranc al màxim i sense por. Recomanable al 100%! L'any que ve repetim.
04 octubre 2021 22:41
Un grupo de amigas hicimos el Barranco de Les Encantades. ¡Fue una experiencia increíble! El lugar es espectacular y la actividad fue una gran experiencia.

Jaume, el guia, fue muy profesional, amable y divertido. Además, de ayudarnos en todo momento, nos explicaba curiosidades del lugar. Sin duda, repetiremos!
29 septiembre 2021 20:01
Increíble experiencia! Totalmente recomendable! Es un gran equipo que te ayuda y anima en todo momento. Siempre pendientes de ti. Muchas gracias Jaume por la aventura de hoy.
Repetiremos pronto!
18 septiembre 2021 1:03
Vam fer el Barranc de les Encantades i ho vam gaudir moltíssim. El Jaume t'ajuda en tot moment i s'assegura de que tinguis la millor experiència possible. 100% recomanat!
08 mayo 2021 6:21
Hemos hecho en familia la actividad de espeleología, y hemos quedado muy contentos con la experiencia, nueva para nosotros y el trato de Jaume, el guía, a sido excepcional. Por supuesto repetiremos y probaremos mas actividades con él. Gracias Jaume los niños han quedado encantados contigo.
29 abril 2021 18:32
Hemos hecho espeleología con el jaume y nos ha encantado. Muy professional y muy buen guia. Aparte de un ambiente muy familiar. 10/10
09 diciembre 2020 8:54
Increïble experiència, en Jaume un gran professional, amb ell et sents segur al 100%, a més de divertit i pacient, sens dubte tornaré a repetir
22 noviembre 2020 2:26
Ferrat d'empalomar amb el Jaume d'iniciació ha estat fantàstic! Bon tracte, experiència, seguertat i en general hem estat molt a gust, molt recomanable! Segur que repetirem
18 noviembre 2020 16:24
Una gran experiència. Vam fer l'activitat de la cova fou de bor, ens va agradar molt i ens vam sentir molt segurs durant tota l'activitat.
En Jaume un gran professional i una persona molt agradable.
Molt recomanable.
11 octubre 2020 15:16
Very fun activity with great instructors. They even gave me a lift from Puigcerda to the canyoning location.
06 octubre 2020 7:29
Mi primera experiencia en barranquismo ha sido increíblemente buena. Hicimos el barranco Llech y vale muchísimo la pena pese estar un poco lejos, ya que los toboganes, ràpels y saltos que se pueden hacer allí son una verdadera descarga de adrenalina. Además Jaume, nuestro guía, majísimo, me transmitió mucha confianza y veló por nuestra seguridad en todo momento. Sin duda repetiría!
03 octubre 2020 11:20
El barranquismo es una maravilla, nosotros hicimos el barranco Encantades, fue muy bonito y divertido, siempre con sensación de seguridad. Nuestro monitor un crack se notaba que sabía lo que se hacía en todo momento.
01 octubre 2020 13:49
Hem fet el barranc del Llech amb en Jaume! Molt bona persona i un gran professional, totalment recomanat i amb ganes de tornar-hi!
30 septiembre 2020 4:29
Hicimos la parte de abajo del barranco con Dani. En buenas manos y muy agradable, super profesional. Una gran actividad para toda la familia desde los 8 años. El próximo año repetimos. TOP RECOMENDABLE
28 septiembre 2020 14:15
Guies de muntanya que coneixen molt bé el territori. Activitats segures, amb tota l'equipació necessària i ben dirigides. Ho recomano 100%
28 septiembre 2020 4:51
Hem fet el barranc termal de Thues. Molt xulo i curiós el fet que sigui amb aigües termals.
Un barranc sense salts, amb pocs tobogans però amb ràpels i gorgues d'aigües termals que el fan especial i diferent.
Hem anat amb tres nens. Ha estat molt bé. El guía, en Jaume, un deu. Els neoprens i material perfecte.
En resum, molt bona activitat que hem fet en molt bones mans.
27 septiembre 2020 23:52
Hem fet el barranc termal i ens ha agradat molt l'experiència. En tot moment ens hem sentit molt segurs. Incialment voliem fer el de Les Encantades però desafortunadament el temps no ha acompanyat i ens han suggerit el d'aigües termals. Hem estat de meravella. Tornarem per fer Les Encantades quan el temps ens ho permeti.
27 septiembre 2020 8:18
Experiència molt bona! El barranc de les encantades super divertit i molt més si tens de guia a en Dani. Molt bon professional, la seva passió i vocació per la feina es transmet en el servei.
26 septiembre 2020 14:53
Un dia genial, molt recomanable i bons professionals gràcies Jaume i Dani per tenir tanta paciència, tornarem!
25 septiembre 2020 8:46
Venim de passar un matí fent barranquisme i només podem dir coses bones. El descens, els tobogans, els trossets de rappel, els salts. Un trajecte perfecte! En Dani, el monitor, un crack! Et dona confiança en tot moment i t'ajuda a superar-te en tots els trams! Repetiriem amb els ulls tancats. Gràcies!
22 septiembre 2020 17:02
Un dia estupendo en el barranco de Las Gorgas encantadas con Jaume y Mireia.
Un saludo de parte del grupo de Cristian de Rubí/Terrasa.
21 septiembre 2020 2:57
Nous avons fait un super canyoning. Très bon matériel guidé sérieux et sympa qui parle bien français. Prix correct. Je recommande
10 septiembre 2020 4:39
Una experiencia estupenda. Hicimos barranquismo en familia.edades comprendidas entre los 53 y 11 años.todos quedamos muy satisfechos con la experiencia. Jaume, el monitor, muy profesional, amable y paciente. Nos sentimos seguros en todo momento.
08 septiembre 2020 21:05
Hem realitzat activitat de barranquisme en familia. Fantàstica atenció tant en totes les indicacions prèvies a l, activitat com durant la mateixa. Repetirem segur! Ganes de veure les fotos!
01 septiembre 2020 9:16
Un guía amable, amb molta experiència i paciència. Una experiència molt recomanable fins i tots pels que no són super valents.
22 agosto 2020 12:44
Una experiencia increíble! Muy bien organizado por parte de Jaume y Dani, los guias que nos acompañaron.
Y en cuanto al barranquismo, muy divertido. Saltos, tirolina y rapel! 100% recomendable
15 agosto 2020 23:24
Hicimos barranquismo con ellos, ruta de Les Encantades, y es una pasada de paisaje. Aparte de lo profesionales y divertidos que son los monitores. Una experiencia de 10 sin duda.
09 agosto 2020 3:19
Primera experiencia de barranquismo y ha sido una maravilla. Y Jaume, el instructor, una persona superprofesional y encima simpática y amable, que te hace la experiencia aún mejor y te ayuda a superarte a ti mismo. ¡Gracias por todo!
06 agosto 2020 14:38
Hem fet el barranc de les Encantades, un 10 pel recorregut i pel guia! Bona organització, seguretat i diversió assegurada! Se’ns dubte recomanat! Gràcies Jaume per la teva dedicació i paciència!
18 julio 2020 16:28
Un dia genial per iniciar-nos en el descens de barrancs amb tobogans i diferents salts, l'últim.de 10 metres! L'aigua estava freda i vam esperar a que sortís el sol tot el dia sense èxit però en Jaume ens va equipar de meravella i no vam passar fred. També ens va guiar i animar a fer-ho de molt bon rotllo. Tornarem!
03 noviembre 2019 16:48
De los mejores guías que he conocido. Realizamos con ellos un barranco en Francia y el trato en todo momento fue espectacular. Sin lugar a dudas repetiré con ellos.
02 noviembre 2019 0:53
Fue una gran experiencia! Nuestro amigo Carlos nos llevo y nos gustó muchísimo! Gente amable y que dan muy buen rollo! 100% recomendable
01 noviembre 2019 13:42
The experience with Bavaresa Guies de Muntanya has been awesome! Jaume and Oriol took very good care of all of us regardless of our level of expertise. We went to Les Encantades canyon which is perfect for anyone: multiple slides, jumps, abseiling and zip-line, which can be optional if you prefer to avoid any.
The surrounding nature is breathtaking and you feel blending in. Do not hesitate to go for this or any of the other activities Bavaresa is offering.
29 octubre 2019 10:28
Hem viscut una molt bona experiència tant pel tracte rebut per part dels monitors com pels companys d'aventura. Totalment recomanable! Salutttt i barrancs
29 octubre 2019 9:33
Una experiencia inolvidable! Y Un día fantástico con un guía de 10 Gracias todo Jaume! Y sobretodo por el té calentito a medio camino! Recomendable 100% repetiremos pronto!
23 octubre 2019 8:38
Experiencia molt recomenable! Personal molt professional que ens fet gaudir del barranc de forma molt divertida i amb total seguretat. Fins la propera!
17 octubre 2019 5:16
Los mejores guías de montaña de la Cerdanya! Jaume es un crack! Llevamos más de 15 años haciendo actividades con ellos y todo va siempre como un reloj! Se quema mucha adrenalina, pero siempre con seguridad! Planes ideales para familia y amigos! Seguiremos repitiendo! Gracias Jaume!
08 octubre 2019 19:01
Una activitat fantàstica! El guia, en Jaume, molt atent, divertit i molt segur per aquests terrenys, tot un veterà del barranquisme! Hem quedat molt i molt contents i a la vegada ben cansats. Repetirem seguríssim!
29 septiembre 2019 11:37
Guías con un alto nivel de experiencia y conocimiento, muy amables al modificar su planing debido a que no podíamos ir hasta donde tenían planificado realizar el barranco.
26 septiembre 2019 20:15
Vam fer amb ells el barranc de Les Encantades, junt amb el nostre fill de 14 anys, i va ser una experiència fantàstica. El barranc es molt divertit, amb salts, tobogans, rapels i unes vistes espectaculars. Els guies moooolt professionals i molt simpàtics. Una única recomanació pels que vulguin fer aquest barranc: porteu guants de neopré, perquè l'aigua està molt freda i vam trobar molt a faltar els guants!
22 septiembre 2019 8:15
Un aventura genial en familia, ens ho hem passat molt bé amb el Dani i l'Oriol que han sigut uns guies fantàstics. Repetirem segur, molt recomanable.
20 septiembre 2019 10:07
Una gran día tanto como la actividad como el sitio espectacular! Y otro ole por el guía Jaume buena atención y paciencia jejejej repetiremos seguro!
08 septiembre 2019 5:13
Nos los hemos pasado súper bien! Experiencia de barranquismo TOP! Tirolinas, rappel, saltos de pozas. Super recomendable! Gracias Jaume!

Escribe una reseña



Calificación general: