09 febrero 2024 13:08
Ja fa uns dies varem anar amb dos especialistes, el tracte molt just i poc eficient, sense cap solució, això si, passa per caixa a pagar.i no poc. Jo sempre venia aquí per privat i confiava amb els professionals ara NO, BAYES és una màquina de fer calers i prou. Haurem de buscar altres llocs.
11 septiembre 2023 4:43
Les noies de recepció tant la de la plaça Catedral, com la de la Ronda Camprodon són unes mal educades, haurien de fer millor la selecció del personal, és un centre privat i vols estar ben atès.
29 agosto 2023 1:49
Una experiència molt gratificant. Els professionals amb gran delicadesa en el tracte. Vaig anar-hi buscant solució a un problema d'al.lergies i no hi va haver cap problema en fer totes les proves necessàries fins que van trobar la causa i el millor tractament. La recomano a tothom
03 agosto 2023 23:35
No hi penso tornar! Sempre fan esperar moltíssim i a sobre amb mala educació. Creuen que els altres no han de fer res més al dia que esperar-se. I això sent privat. Tracte irrespectuós i vergonyós.
Replantejeu-vos el funcionament del vostre centre, és l'únic que et fa esperar tant i que té gent tant mal educada treballant
No vull que em contesti aquest sr mentider que defensa el que no es pot defensar i que només li interessa fer calers
Gràcies
11 julio 2023 18:21
Organització, atenció i puntualitat un 0.
No parlo d’un dia, ho dic de cada vegada que hi he anat.
19 mayo 2023 17:10
Otorrino doctor Molinero, m'ha semblat un molt bon profesional, amable, explicacions clares.totalment recomanable
09 marzo 2023 16:29
L'organització és dolenta i la web per cita prèvia pitjor! Impossible reservar cita prèvia
04 marzo 2023 16:48
Més d'una hora esperant per una visita programada al cardiòleg.
Sense cap informació, sense cap disculpa.

Que hi pugui haver un endarreriment és comprensible.
Que et tinguin una hora esperant sense avisar-te no és tan comprensible.
I que altres pacients del mateix metge arribin quan han passat 45 minuts de la treva hora programada i entrin abans que tu encara s'enten menys.

Les disculpes me les podíem demanar quan estava allà. Ara ja és tard.
13 octubre 2022 8:31
El servei un desastre. Molt "Bayes" (renom) però com a clínica privada te molt a millorar. Al entrar, li dic a la dona de Recepció que m'he deixat la mascatera i em diu: son 50 cèntims. Li dic que a d'altres cliniques les donen gratuites i em diu literalment: . "si les tinguessim de donar estariem arruinats"! Després d'esperar més de 30 minuts per la Dra Laia (dermatòloga) vaig decidir marxar. Se suposa que el servei ha de ser bo (puntualitat sobretot/especialment quan vas pagant la visita privada) no entenc com no coordinen millor les hores de visita / tema logístic de les visites.

Escribe una reseña



Calificación general: