05 abril 2024 18:11
Dependiente muy amable, facilitándonos toda la información y facilitándonos la toma de decisiobes
16 febrero 2024 1:53
Compré una lavadora LG hace 3 meses. Se me estropeó hace 2 meses, y he intentado activar la garantía sin éxito: 1 semana esperando que alguien viniera a verla, 2 semanas esperando las piezas. Me dicen que ya no tienen más piezas, que me cambian la lavadora. Otra semana esperando que me la cambien y finalmente hoy, que tenían que venir, me cojo el día libre para estar en casa y no aparecen. Un mes entero sin lavadora. Impresentables.
23 abril 2023 2:04
Descontentos con la compra de la lavadora nos la aconsejaron y no parece de calidad aparte q el servicio de montaje un desastre.
07 septiembre 2022 13:27
Los artículos están bien y bien el precio, lo único discordante es que compras un pequeño electrodoméstico de más de 30 eur y te cobra la bolsa.no vas a ir por la calle con la caja, no?
Igual que incluyes el iva, incluye la bolsa, que es muy cutre cobrarla.
27 agosto 2022 15:39
Després de trucar a uns quants Bazar el Regalo aconsegueixo trobar l'aire acondicionat portàtil que buscava al carrer Padadilla. Vaig anar expressament de fora de Barcelona (30km). Quan arribo m havien preparat un altre que no era i no tenien el que volia. Em busca una altra botiga i trobem un a Balmes i vaig anar a comprar-lo.
Al arribar a casa, casi arriba perdent la caixa pel camí, al obrir-la tenia gotes d aigua per tot arreu, senyal que l havien provat, cosa que no em va fer molta gràcia perquè vaig comprar el producte nou i no era econòmic. Després tenia la bossa de les instruccions oberta i enganxada amb celo.
A la tarda el vaig anar a canviar-lo, però no en tenien allà, em va tocar tornar-me a desplaçar a prop de Via Júlia!
El dependent va ser correcte, però l excusa va ser primer que va venir una ramesa malament, després que ho havia provat a veure si funcionava per això l'aigua, però quan li vaig dir que la bossa de les instruccions estava oberta i enganxada amb celo, ja no sabia què dir. A tot això, faltaven els celos que venia a l altra màquina perquè no s'obri una porta i no es moguin unes cortinetes que té. Tampoc venia una plàstic protector gran de la base de dalt. Era descarat que era una devolució!
Penso que no esta bé enganyar a la gent, s'ha de dir, mira ha estat una devolució perquè no els ha agradat o el que sigui, el provem, et fem un descompte per estar usat, però encolomar-te un producte de 400€ així, no són maneres.
17 febrero 2022 9:42
Muy bien el chico que nos ha atendido muy amable y educado. Sabía lo que vendía y siendo lo insistente justo y necesario.
14 febrero 2022 13:38
El bazar ha vuelto al barrio en el tienes todos los electrodonesticos que necesites TV aspiradores y artículos para la cocina el personal un diez
04 enero 2022 12:11
He anat dos cops per necessitat. Tinc la sensació que t'atenen amb desgana, suposo que pel poc valor dels productes que he anat a comprar. De tota manera, donada l'experiència, quan necessiti un producte de valor, no hi aniré pas. Espero es prenguin la crítica de manera constructiva.
27 diciembre 2021 17:57
Molts bons preus! Molt bon assessorament per part de la Elena i el Ferran. Molt contenta i satisfeta.
23 enero 2021 0:55
Llegar y dar con lo que necesitas, el trato por parte del dependiente a sido excelente. Muy amable y sabe dar buenos consejos. Ayudemos al comercio de proximidad!
07 enero 2021 16:49
Que pocas ganas de vender. Como se nota que el negocio no es suyo y que tienen una nómina a final de mes. Después se quejan de marketplaces tipo Amazon. Os quedasteis sin una venta por no querer atender con un mínimo de amabilidad y atención al cliente.

Escribe una reseña



Calificación general: