02 septiembre 2023 2:38
Nada más llegar ves que seleccionan a las personas clientes no clientes, servicio nefasto , dos personas para atender a más de 20 , parece cualquier cosa menos un banco, cero recomendable, hasta los cajeros ponen pegas , cero recomendable
29 julio 2023 20:30
Me parece muy ilógico que solamente tengan una persona atendiendo en mostrador mientras hay 3 personas sentadas en sus escritorios viendo como la cola crece y la gente se impacienta
13 febrero 2023 19:28
Per el personal, perfecte.pero amb una sola caixa oberta i la quantitat de gent que hi va, totalment insuficient.
08 diciembre 2022 4:15
Accessibilitat: tenen un puja-esglaons que només poden manipular els treballadors del banc, se'ls ha explicat clarament i en múltiples ocasions que això no va bé, especialment quan no es horari d'atenció al públic, però ho ignoren, de fet, ni tan sols posen un timbre, així que en horari d'atenció al públic, cal demanar a algun client que avisi els treballadors i aquests no tenen precisament gaire pressa.

Cal que es pugui accedir SEMPRE als caixers automàtics i que l'accés a oficines per fer tràmits sigui a peu pla.

Personal: Quan vaig necessitar rebre una targeta nova, em van tenir més d'un mes sense targeta, l'única "solució" que em van oferir, es la de treure diners al taulell, però sense explicar-me clarament que tenia una comissió, literalment vaig tenir que pagar per culpa del seu error, quan a casa em van preguntar "què passa amb aquesta comissió? " Vaig flipar molt fort.
04 diciembre 2022 8:57
Fatal, colas de 20 personas porqué solo tienen un mostrador abierto y con el personal saliendo de oficinas y dando vueltas, siendo incapaces de ponerse ni 5 minutos en el otro mostrador para aligerar.
Mas de 45 minutos para una gestión que se hace en 2.
09 octubre 2022 0:39
Havia de presentar una denúncia per un frau amb la meva targeta, i la meva gestora (d’una altra oficina) em va dir q podia anar a qualsevol oficina per presentar-la. La gestora que m’ha atès no ha volgut col·laborar, instant que no era feina seva i que ho havia de fer la meva gestora. Després d’insistir ha introduit la denuncia en una incidència interna q ja està tancada i m’ha dit q això ho haig de parlar amb el meu gestor. Molt males maneres i poca educació i MOLT poques ganes de treballar. No ha servit de res la gestió que ha fet.
20 septiembre 2022 12:37
No solucionan los problemas que ellos generan, llevo dos semanas que me pasean de un sitio, otro ya sea entre oficinas o por tel! Indignante!
27 septiembre 2020 22:07
La. Meva puntuació va pel director de la oficina! L'horari de caixa és una vergonya! De 8 a 11? I només una persona a Caixa es insuficiente! Els caixers la majoria dels dies no dóna cambi! D'altra banda puntuaria amb un 5, per el señor de Caixa, l'Albert, és tot amabilitat, t'ajuda en tot i és de les poques persones que veus que li agrada la seva feina i està x ajudar! I han d'altres que deixen molt que desitjar. La tal Neus deixa la amabilitat abcasa abans de anar a treballar.
23 septiembre 2019 7:33
Mheu anulat una cita que tenia aquest mati, quan estaba dintre loficina.aixo savisa avans per telefon o correu electronic.mi heu fet anar per a res.
28 junio 2017 15:22
No he aconseguit que contestin al telèfon
30/10/15 - Entre les 9 i 10 del mati, tampoc ho he aconseguit
01 marzo 2017 5:33
El Banc que no agafa, quasi mai, el telèfon.
Vaig demanar un certificat urgent de liquidació d'una hipoteca d'un aparcament i un pis, el dia 9 de desembre, aquest document l'han de demanar a Madrid i diuen que tarda 4 dies, doncs a dia d'avui 30 de desembre, encara no ha arribat. Ràpids i eficients a la central del BBVA ho són 0.

Escribe una reseña



Calificación general: