26 abril 2023 17:46
Sempre m han tractat molt bé I l'Alba Ballo té molta paciència amb mi.
19 abril 2023 19:36
Atención deficiente. Poco personal para la ventanilla. Fuí a hacer un depósito de dinero a las 13:40hrs. Me atienden a las 14:16 y m indican que la caja la cierran a las 14:00hrs (su horario de atención es hasta las 14:15hrs). Fueron incapaces de resolver el problema y el trato poco menos que cordial. La oficina de Girona de Plaça del Marquès de Camps de las peores del BBVA en tema del trato presencial al usuario de ventanilla. Varias personas habían marchado por esperar mucho.
02 abril 2023 23:31
Servicio al cliente horrible, hacer una gestión de caja és perder toda la mañana, ¿cómo es posible que con 12 personas esperando sólo pongáis a 1 persona en caja? Me parece algo ridículo, ¿es está la imagen nefasta que da BBVA a sus clientes? Me parece que la mejor opción es irse a otro banco (aunque difícil encontrar buenos) con las comisiones que nos cobráis ya podríais poner otra persona para atender a los clientes.
25 diciembre 2022 9:50
Tot el servei en si és pèssim. La segona vegada que vinc a intentar tancar el compte.

La primera més d’una hora d’espera perquè només atenia una caixera tot i haver-hi un grapat de ‘gestors’ separats pel separador cutre aquell que tenen que per política d’empresa prefereixen que es mengi els marrons el cap de torn i fer enfadar al client a veure si acaba marxant. Amb mi aquell cop ho van aconseguir i vaig marxar

Avui, sí que m’han atès després d’esperar uns 20 minutets i, tenint cita prèvia, perquè hi havia un client que els hi ha armat un sidral i han hagut d’avisar els Mossos. La dinàmica la mateixa la pringada de la caixera i, aquest cop la que suposo que és la directora també per allà.

Resolt el tema amb el client conflictiu, em toca a mi. Li comento que vull tancar el compte i que s’ha de liquidar la targeta que ja hi ha prous diners per fer-ho. Em diu que haig d’esperar al mes vinent perquè sinó els hi dona problemes. I que esperi un parell de dies més després de que aquesta hagi quedar liquidada per si de cas.

Començo a entendre el numeret del client anterior, és per llogar-hi cadires.
08 diciembre 2022 10:40
Impossible passar del contestador automàtic, ni posant el DNI ni sense. A sobre, només surt en castellà, sense cap opció a idioma. Magnífic servei.

Escribe una reseña



Calificación general: