09 febrero 2023 15:42
Servei pèssim. He contactat amb ells dies i dies seguits, perquè cap vegada rebia una resposta clara per la seva part, simplement només deien: “no ho sé”, “això ho hem de consultar”. Si des d’un primer ja no interessa llogar/vendre un pis, millor dir-ho clar i així no seguiriem insistint ni estariem esperant rebre documentació que ni tan sols vau intentar enviar. Em sap greu, però el tracte que he rebut ha sigut de despreocupació i poques ganes de fer les coses bé.
31 enero 2023 16:54
Recomendables 100%, un trato profesional y personal espléndido.
Les volveríamos a elegir seguro.
27 enero 2023 18:22
En primer lugar dar las gracias por todo. Soys lo mejor que podíamos haber encontrado. Implicados al 100%, ayudandonos en la compra y realizandonos la venta de nuestro inmueble en menos de una semana. Utilizando herramientas que no conocíamos. Haciéndote participe en todo momento y manteniéndote informado de todo al instante. La verdad que detras de operaciones que dan miedo por la magnitud, han llevado a rajatabla las condiciones que pactamos. Y lo mejor de todo que pasas de una relacion profesional a practicamente una amistad. Gracias a todos en especial al Sr Francesc!
11 enero 2023 9:10
Personal excelent amb un tracte huma poc present en aquests moments a la societat. Ha estat per nosaltres una molt Bona feina la que hem fet. Esperem poderla disfrutar molt de temps. A seguir sent professionals amb tant de valor humà. Encantada de saber que sou aquí️
11 noviembre 2022 7:13
No encuentro palabras para definir a
estas grandes personas, en una época
en que todo está despersonalizado, en
que no encuentras más que
dificultades burocráticas para
cualquier gestión en cualquier ámbito
de la vida, Francesc, mark y todo su
equipo nos han brindado un trato
humano, honesto, honrado, diligente,
eficiente. Y encima han vendido
nuestra casa en una semana y encima
nos han encontrado un piso
maravilloso antes de terminar los
trámites de la venta. Qué más se
puede pedir! Gracias equipazo, nos
tenéis para siempre jamás!
09 noviembre 2022 15:00
Horrible, intento de todo y mas para poder alquilar y ellos si no les apetece alquilarte el piso se inventan lo que sea, a una trabajadora le he desmentido todo lo que me ha dicho, le he hecho tragarse sus palabras unas cuantas veces y aún así me decía que no, que no quería alquilarlo, vaya vergüenza
29 octubre 2022 19:12
Cuando la profesionalidad se une a la parte humana se llama éxito, y esto es justamente lo que hacen estas personas. Os doy las gracias porque habéis actuado con una profesionalidad nada normal en estos tiempos, venta de mi casa y alquiler donde nos encontramos súper contentos, Francesc tenéis un equipazo maravilloso, no hay duda que cualquier cosa que haga lo haré con vosotros. Gracias.
30 septiembre 2022 2:02
Només puc posar 5 estrelles. M'han ajudat en la compra del meu pis, i el servei ha estat excel·lent. Des de la transparència, al tracte pròxim, han procurat sempre oferir el millor servei.
29 septiembre 2022 10:13
Tracte immillorable. Grans profesionals que compleixen el que diuen. 100% agraits I molt recomanables.
11 septiembre 2022 10:16
He comprado mi piso con el asesoramiento de Francesc y Marc, y la experiencia ha sido fantastica. Recomiendo mucho su servicio, son encantadores y han realizado un trabajo excepcional en todas las gestiones.
23 agosto 2022 8:01
Hemos vendido la casa con ellos y los recomiendo absolutamente.
El trato personal es muy atento y profesionalmente nos han guiado muy bien para preparar la casa y establecer un buen precio de venta.
La venta ha sido rápida y sin causarnos ninguna molestia.
Muy buenos profesionales.
16 julio 2022 17:34
Tot i que al final no vam adquirir cap inmoble, vam quedar molt contents de l'atenció i professionalitat.
11 julio 2022 9:45
No podia passar per alt i volia compartir la meva experiència amb BCLEVER REALTY, des del primer moment, un tracte molt agradable i professional, amb molta transparència i serietat, volia destacar la predisposició en ajudar-te i assessorar-te, sobre la millor opció, Francesc, Marc i Olga, amb vosaltres m'he sentit recolzat en tot moment, moltíssimes gràcies pel vostre tracte, sou una immobiliària molt seriosa, sens dubte la recomanaria a tothom.

Salutacions
25 mayo 2022 1:41
Tracte excel.lent des del primer moment. Tant la Olga com el Marc ens han atès amb tot el que hem necessitat durant la gestió del lloguer del immoble. Súper contents i agraïts! Merci!
06 marzo 2022 9:36
Trato inmejorable. Empatizan con los inquilinos al 100%. Lo recomiendo sin duda. Profesionales y comprometidos.
04 marzo 2022 7:07
Una manera particular de plantejar la visita i compravenda d'habitatges de segona mà. Moltes fotos i molta informació, però no és possible negociar preu i crec que, tot plegat, té un efecte dissuasori en el possible comprador, atès que per comprar cal comparar. L'atenció, però, força correcta.
19 enero 2022 12:13
Nuestra experiencia como compradores a sido excelente desde el primer momento hasta el último. Tienen un estilo muy cercano y hacen que todo sea muy fácil.
16 diciembre 2021 7:40
No confiaba en las inmobiliarias hasta que los conocí a ellos. Muy honestos y profesionales, dispuestos a resolver cualquier duda y a solucionar cualquier problema que surja. Vendimos nuestro piso con ellos y todo fue super fácil y rápido. Los recomiendo a todos y, si volviese a necesitar servicios inmobiliarios, no dudaría volver a confiar en ellos. Sin duda, los mejores de Reus!
16 diciembre 2021 6:22
Molt agraïda Per la feina feta a tots els nivells en la venda del pis. Un tracte excel·lent, i mus felicito per ser tant bons professionals. Avui en dia no es fàcil trovar-ne!
25 septiembre 2021 4:26
Profesionalidad excelente, trato agradable y respetuoso. Si tengo que hacer alguna venta o compra no tengo ninguna duda de que volvería a confiar en el equipo de bclever reality, gracias por todo.
31 agosto 2021 11:32
Nuestra experiencia ha sido muy buena, estamos muy contentos con de haber alquilado con ellos, reservamos el piso sin verlo y al visitarlo era tal cual en las fotos.
También dan buena atención, respuesta inmediata a cualquier problema con el piso y solución rápida.
Amables y atentos siempre.
26 mayo 2021 10:36
Desde la primera visita con Francesc y Marc, ya puedes percibir que son gente con mucha experiencia en el sector, son serios, meticulosos y sobre todo y lo más importante para mí, buscan vender tu casa pero respetando al comprador y eso no lo encuentras en muchos sitios. Eli también muy profesional, hacen un gran equipo la verdad. Tanto si vas a vender, como si vas a comprar, BCLEVER sin duda. Un placer haberos elegido en un paso tan importante en nuestras vidas. Felipe & Núria
15 mayo 2021 16:51
Tengo una excelente opinión de todos los componentes de la empresa. Su profesionalidad, experiencia, el trato con el cliente, la seriedad, la honradez, los consejos y la eficacia demostrada en varias ocasiones que he recurrido a ellos es motivo suficiente para darles la máxima nota, 5 estrellas. Son sin duda los mejores de todos los que he conocido
09 mayo 2021 7:30
Sin duda la mejor agencia, despues de tanto buscar, aqui encontremos nuestra mejor oportunidad y trato al cliente de 10! Gracias!
25 abril 2021 7:02
Somos clientes suyos hace tiempo y no solo son superprofesionales sino lo más importante, muy honestos. Además tienen iniciativa y son proactivos porque cuando surge un problema no te lo pasan si no que son resolutivos. En definitiva recomendables 100%. Los mejores de Reus y me atrevería a decir que de lo mejorcito en toda Cat.
21 abril 2021 23:46
És la primera vegada que llogo un pis i amb l'ajuda de la Elisabeth va ser genial, fàcil i ràpid. És una professional molt propera, amable, honesta i amb molta paciència! Vaig sentir-me com si fos a casa, va ajudar-me amb tots els meus dubtes. És una professional excel·lent i molt agradable, la recomano 300%
13 abril 2021 20:12
Excelente trato recibido, cercano y a la vez formal.

Desde el punto de vista del inquilino estoy muy contento con la atención recibida.

Elisabeth es una gran profesional que ha sabido resolver con acierto y celeridad todas mis dudas.

Una intermediación entre propiedad e inquilinos más que satisfactoria para ambas partes.

A menudo las agencias olvidan la parte de los inquilinos, no es el caso con vosotros.

Si vuelvo a necesitar en el futuro un servicio de estas características, contaré con vosotros.
15 marzo 2021 9:36
És un plaer cada vegada que fem una operació amb vosaltres. Professionals, atents i sobretot àgils. Gràcies per tot!
25 febrero 2021 7:23
Hem tramitat la compra d'un inmoble, el Francesc ha estat sempre molt atent i honest, i ha realitzat totes les gestions de forma eficient i resolutiva. Estem molt contents del tracte rebut i la bona gestió que s'ha fet.
27 enero 2021 7:09
Volíem canviar d’habitatge, a partir d’un anunci al web Idealista contactarem amb ells. No s’ajustaria a la realitat afirmar que el tracte va ser adequat, es quedaria curt, donat que va ser-ho en grau superlatiu.

Per aquest motiu, a més d’adquirir la nova llar de l’anunci, vam decidir utilitzar els seus serveis per posar a la venda la casa en la qual vivíem.

Tant en el primer cas com en el segon, vam percebre la professionalitat i el bon saber fer del Francesc, el Marc i l’Elisabeth: tant en l’estimació del valor del nostre habitatge, el tour virtual i les fotografies, el posicionament web de l’anunci, les gestions de la taxació, la qualificació energètica com en la intermediació amb els compradors i tots els tràmits associats (notari, contracte d’arres.).

Per tot el que he exposat —i més que encara em deixo— recomano 100% a Bclever
22 diciembre 2020 1:08
Elisabeth siempre ha estado atenta y nos ha ayudado con toda la gestión del piso. Muchas gracias por todo.
12 diciembre 2020 4:19
Recomiendo totalmente a Bclever Realty Reus como inmobiliaria para comprar/vender tu casa. Excelentes profesionales, amables y cercanos, muy atentos a todos los detalles dando un buen asesoramiento a la hora de resolver dudas.
Solamente tengo palabras de agradeciendo.
11 diciembre 2020 12:15
Los conocí a través de mi hermana, han alquilado mi piso rápido y con garantías! Excelente trabajo, estamos muy contentos! Gracias
04 diciembre 2020 6:16
Muy eficientes, encuentran una solución a cualquier situación o imprevisto que puede darse. Muy buen trato y soluciones rápidas y correctas en todo momento. Excelente y muy recomendable.
03 diciembre 2020 1:52
No suelo escribir reseňas pero esta ocasion lo merece ya que me han solucinado un problema que me traía muchos dolores de cabeza.
Gracias, hasta la proxima!
29 noviembre 2020 15:31
Los mejores, sin duda. Gracias al equipo de Byclever, en especial agradecimiento a Eli, por el trato y la atención en todo momento! Siempre dispuestos a resolver tus dudas y ayudar en todo.
26 noviembre 2020 23:17
Encantados con el trato recibido en todo momento. Elisabeth fue muy atenta y no dudó en solventar cualquier tipo de duda que pudiéramos tener implicándose totalmente en ello. Profesionales muy cercanos, rápidos y eficaces. Os deseamos que sigáis teniendo mucho éxito. Gracias por todo
19 noviembre 2020 6:35
Grandes profesionales, atentos y siempre dispuestos a ayudar y a garantizarte la tranquilidad y facilidades que necesitas como inquilino, de todas las inmobiliarias con las que he tratado, sin duda es la primera opción que tendría en cuenta de cara al futuro, gracias Francesc y Elisabeth!
18 noviembre 2020 20:48
Hem hagut de tramitar moltes gestions relacionades amb l'herència dels pares i Bclever ha estat al nostre costat sempre i ens han facilitat i assessorat alhora de prendre decisions i poder entendre coses que desconeixiem. També han gestionat de manera professional i molt clara les gestions de la venta de les diferents propietats heretades. Un tracte exquisit. Professionals
16 noviembre 2020 1:34
Tant l'atenció com el tracte són ideals, molt atents i molt amables.
Estem molt contents
13 noviembre 2020 2:38
Hem rebut un tracte excel.lent. Atenció professional i personalitzada en la venda del nostre pis. Gràcies per tot.
06 noviembre 2020 21:59
Trato muy cercano y profesional! Muy recomendable porque desde primer momento me transmitieron mucha claridad y sinceridad a todas mis dudas, supieron captar mis necesidades y gracias a eso en poco tiempo encontré mi vivienda ideal. Gracias chicos por vuestra dedicación!
19 octubre 2020 17:59
Fa poc vam comprar una casa en aquesta oficina i la experiència va ser excel·lent. Molt professionals, honrats i confiables. Des de el primer moment ens van informar de manera transparent i sense ambages de tots els detalls de la compra. Ens van lliurar tot tipus de facilitats des de la primera visita fins la firma. Moltes gràcies Francesc i Marc per la vostra atenció. Sou genials i us recomanaren sempre. Una abraçada. Andreu i Sílvia.
17 octubre 2020 3:14
Continueo mantenint ell nivell de bons profesionals, donant bon servei, no tant sols per captar clients, si no per mantenir-los.
Seguiu així.
04 octubre 2020 12:57
Tant el Marc com el Francesc són grandíssims professionals. Una gran i ràpida gestió en tot. Tracte immillorable. 100% recomanable, estem molt contents amb aquesta immobiliària.
28 septiembre 2020 7:40
Estimados BClever realty, mi experiencia ha sido nefasta al contactar con vosotros telefónicamente por un inmueble para vivienda habitual.
Nula información e imposibilidad para fijar una visita.
09 septiembre 2020 14:35
Vam fer una reserva d'una casa de lloguer un mes abans que es pogués anar a veure, quan la vam anar a veure vam firmar el contracte i passat un parell de dies vam començar a veure petits desperfectes en els quals no ens havíem fixat des d'un inici. Vam parlar amb el propietari i ens va oferir la possibilitat d'anul·lar el contracte que, és el que vam fer. La immobiliària ens va retornar els diners de la fiança i dels seus honoraris. La veritat estem molt contents amb el tracte rebut i les facilitats per part de la immobiliària i el propietari!
22 agosto 2020 17:11
He alquilado un piso con esta agencia con la gran suerte de que me atendio elisabeth una chica encantadora que la verdad da gusto de conocer, siempre tan atenta y siempre dispuesta a ayudarte y arreglarte cualquier problema.tiene un corazon muy grande y tanto profesionalmente y personalmente es unhonor conocer a gente como ella.te da mucha tranquilidad alquilar un piso con gente asi.estamos encantadisimos con nuestro piso y con ellos.un 10 para elisabeth.lo recomiendo 100 x 100.siempre le estare agradecida por el trato y la profesionalidad.
18 agosto 2020 16:20
Fa uns dies vam realitzar una operació inmillorable amb Bclever, tant el tracte com l'atenció, exel.lent, ells es van ocupar tant del tema de compra -venda com del tema notarial. Ells es van ocupar de tot. Tant el Marc com el Francesc uns grans professionals. Nosaltres abans haviem mirat altres inmobiliaries pero cap com Bclever Molt agrarits
13 agosto 2020 20:36
Trato profesional y cercano, transparencia y entrega en sus labores. Me he sentido muy tranquila trabajando con ellos y los recomiendo encarecidamente.
09 agosto 2020 9:57
Muestran mucho interes por ayudar a que tengas lo mejor posible se toman el timpo necesario, amabilidad y simpatia. Gente muy maja y servicial. Elisabeth es un casi una amiga que te ayuda.
27 julio 2020 0:05
Nos atendió Marc y la verdad es que muy bien, dábamos por perdida la vivienda y consigió hacer que fuera posible comprarla.
18 julio 2020 19:36
De absoluta confianza. Realmente filtran muchísimo las visitas y se preocupan por todo. Grandes profesionales.
22 junio 2020 1:02
PROFESIONALES en mayúscula. Te transmiten confianza, son resolutivos, muy responsables y trato cercano pero sobretodo con valores que últimamente es difícil de encontrar. Sin duda volveremos a trabajar juntos. Muchas gracias por todo.
17 abril 2020 12:59
Immobiliaria totalment de confiança. L'atenció és impecable, la gestió ràpida i el pis l'entreguen en perfecte estat.
13 abril 2020 3:13
Magníficos profesionales. Total confianza y responsabilidad para atender de principio a fin la transacción. Recomendables 100% Muchas gracias por vuestro trabajo!
02 abril 2020 17:12
Estamos muy satisfechos con el trato y gestión de la finca. Teníamos unos 4 meses intentado alquilar piso y Mark y francés nos dieron una solución y una confianza que hasta ahora no nos habían ofrecido. Recibiendo los servicios de Bclever Realty Inmobiliaria.
31 marzo 2020 10:22
Profesionalitat, bon tracte i assessorament 100% fiable-
Selectivitat en las sevas ofertas immobiliarias.
17 marzo 2020 15:30
Necessitava trobar un pis de lloguer amb urgència, en una setmana van ensenyar-me diferents opcions i van gestionar-ho tot per fer efectiu el lloguer. Totalment recomanable!
15 marzo 2020 23:22
Per raons d'un canvi de domicili (venda i compra) gestionat per bclever realty, dels quals no solament he obtingut el que buscava sinó que m'han facilitat totes les gestions de manera correcte i molt eficient.
Si us trobeu en un cas similar, no dubteu en consultar-los.
29 febrero 2020 0:45
Hem hagut de tramitar moltes gestions relacionades amb l'herència dels pares i Bclever ha estat al nostre costat sempre i ens han facilitat i assessorat alhora de prendre decisions i poder entendre coses que desconeixiem. També han gestionat de manera professional i molt clara les gestions de la venta de les diferents propietats heretades. Un tracte exquisit. Professionals
19 febrero 2020 2:00
Molt bona experiència de compra, sens dubte tornaré a confiar en ells perquè el tracte va ser molt pròxim, familiar i amable. Moltes gràcies!
06 febrero 2020 3:17
Grandes profesionales al servicio del cliente, con mucha empatía y predisposición a la hora de solucionar cualquier inconveniente.
28 enero 2020 16:55
Inmobilaria 100% recomanable. Tracte molt atent i personalitzat. He realitzat una gestió d’un immoble i he quedat molt satisfet. En Marc m’ha tractat el tema molt eficaçment i en qüestió de pocs dies ha quedat resolta la gestió. Hi tornaré sense cap dubte!
24 enero 2020 3:44
La veritat es un plaer treballar amb tot el Equip, que forma part de lá inmobiliaria, já que fa anys i treballo, per lo profesionals, que son i les facilitats, ens posen sempre, ja que son un molt. Bon filtre, no cal dir son total recomanables, per que o son i la feina que fan es el resultat del seu Exit! Com inmobiliaria.
22 enero 2020 11:01
Sempre que haig de fer qualsevol gestió inmobiliaria, consulta, etc, acudeixo a Bclever Realty. Per mi és molt important l'atenció, la professionalitat i la serietat, per això no tinc cap dubte en recomanar-los als meus coneguts, familiars i amics ja que son una aposta segura. Gràcies Marc i Francesc pel tracte tant proper i la vostra honestedat en tot moment:)
01 enero 2020 18:41
Tracte de qualitat i familiar, com ha de ser, una molt bona experiencia de compra. Sens dubte tornarem a confiar en ells ja sigui per comprar o vendre.
30 diciembre 2019 9:12
Molt professionals i sobretot amb una política d'empresa única: "no entren a casa teva a qui ells no entrarien".
Eficaços, ràpids i de molt bon tracte.
Gràcies per tot Francesc i Marc!
25 diciembre 2019 18:18
Resolutivos y con un trato muy cercano. Totalmente recomendable. Mi familia y yo estamos muy agradecidos, muchas gracias y felices fiestas!
08 diciembre 2019 0:22
No puc deixar de recomenar Bclever. Eficàcia i honestedat és el que es demana a una immobiliària i en Marc ha sapigut gestionar-ho tot eficaç i honestament.

Escribe una reseña



Calificación general: