09 noviembre 2023 1:08
La Bea es de les millors massatgistes que he trobat, havent viatjat i sent una persona que pateix de mal d esquena desde sempre i havent provat molts massatges.pocs massatges m'han funcionat tan com el de la Bea, te un talent natural.

Els seus massatges no nomes ajuden a nivell fisic, sino que a nivell emocional, si tens ansietat o bloquejos al cos, son una gran ajuda també en aquest sentit.

Tenia com una lumbalgia estranya i em va passar totalment despres d'un dels seus massatges, a part de reduir-me l'ansietat moltissim.

Ella ofereix una terapia bastant personalitzada on convina diferents tecniques, pot utilizar copes, tecniques de masatge tailandes o quiromassatge, fa una convinació individualitzada per ajudar-te amb el teu problema.

Recomano el seu massatge cent per cent!

A part ella com a persona respecta el teu espai, crea un ambient de relaxació total, i es molt atenta.
21 octubre 2023 5:31
Muy aconsejable todo lo que ofrece.
El trato es inmejorable.
Ir allí es paz, tranquilidad y salir como nueva.
15 octubre 2023 8:35
Encantada amb tots els tractaments que m'ha fet. Jo sempre la recomano.
14 octubre 2023 17:41
Servei i tractaments complerts i amb resultats visibles des del primer dia. Tracte genial!
11 octubre 2023 21:51
Encantada con todos los servicios que ofrece.
Yo me he depilado con ella, las uñas, maquillaje, masajes. Siempre encantada con el servicio y con el trato recibido.
Bea es un amor
27 septiembre 2023 16:01
Per a mi la Bea, es un 10 com a professional, la conec fa més de 10 anys i sempre m'ha atès amb la simpatia que la caracteritza i tots els tractaments fets amb ella han estat amb molt bons resultats, ja siguin de estètica o massatges.
X recomanable.
15 septiembre 2023 4:02
Fa molt temps que conec la Bea, i he fet diferents tractaments amb ella i és magnífica! Te un talent especial pel que fa. Des dels massatges limfàtics amb diferents tècniques, massatges a nivell muscular, massatge tai, tractaments de bellesa per la cara i pel cos.a més a més, es forma constantment i no estalvia esforços en tenir la tecnologia necessària per oferir un servei de 10: pressoteràpia, lasser, etc.
Tot el que fa, ho fa amb el cor.tant si el que busqueu és un tractament d'estètica, com si és un espai per al vostre relax i autocura, us la recomano 100%.

Escribe una reseña



Calificación general: