25 enero 2021 10:08
Excel·lent! Un dels millors estudis de so d'aquest país. Dues sales de gravació, molt d'espai per a reunions i descans, i amb places de parking incloses! Una passada!
16 septiembre 2020 19:34
Excellent studio to record at! From the moment I entered until they sent me my recording it was totally professional, confortable, smooth and enjoyable! I highly recommend this studio for good quality sound and the staff that works there are all very personable, fast working and know their stuff! Top quality at a top studio!
05 febrero 2020 11:47
Hi vaig ser aquest dimecres gravant una cançó amb uns companys i va ser una gran experiència. L'estudi és fantàstic, el piano sonava molt bé i el Pau ens va ajudar en tot el que vam necessitar. Moltes gràcies i espero poder tornar ben aviat!
24 enero 2020 19:30
Me he sentido como en casa! Mucha profesionalidad, un trato excelente y muy buen equipo e instalaciones. Volvería a grabar aquí encantado!
10 enero 2020 20:35
Fantàstica experiència en aquest estudi. Excel·lent treball i tracte càlid i generós. Espai ideoni, recursos tècnics i humans d'alt nivell, tot predisposat per a fer el millor treball artístic possible.
18 diciembre 2019 8:44
La gent de l'estudi i el resultat final són excel·lents. L'única cosa que no m'ha acabat de convencer ha estat la situació geogràfica, al mig de Barcelona. Tot i això és molt ampli i agradable.
Són uns autèntics professionals.
17 diciembre 2019 17:53
Com a casa però amb la màxima qualitat. El lloc perfecte per portar a terme els teus projectes amb una professionalitat absoluta. Brutal!
30 noviembre 2019 8:07
Genial!
Súper professionals;)
L'estudi està realment molt bé, reformat i amb totes les comoditats. El piano de cua sona súper bé!
Les cabines són grans i es comuniquen per finestres, molt còmode per gravar a la vegada, però separats.
La nostra experiència per gravar un disc sencer d'una banda sonora va ser immillorable. Teníem molt poc temps i ho fam fer molt ràpid i súper professional!
Tornarem sens dubte
29 noviembre 2019 2:44
Mala experiencia. Un estudio demasiado caro para lo poco profesionales que son. Más pendientes de facturar que de los resultados. Estudio sucio y desordenado. Planning de trabajo caótico. Y el trato deja mucho que desear.

Escribe una reseña



Calificación general: