14 febrero 2024 10:10
Fa tres mesos que em van instal·lar les plaques solars i amb la primera factura ja vaig notar un bon canvi.

És una empresa seria, responsable, atents i treballen molt bé (són professionals i nets).

Si tens qualsevol dubte o problema, en la mínima del possible, miren per solucionar-te'l.

Si vols posar plaques solars, amb aquesta empresa quedaràs satisfet 100%.
04 febrero 2024 19:43
Empresa molt seria i equip molt profesional i rapit.
Si algu esta interesat en plaques solar que no u dupti aquesta es la millot empresa. BEQUEL
27 julio 2023 22:35
Son uns hipòcrites i venedors de fum, no valoren a molts dels seus treballadors, volen vendre i guanyar diners, només es preocupen dels clients que els hi interesen. Venen molt be la imatge.
24 julio 2023 15:25
¡Descarga lateral, la descarga fue de 1 hora y 30 minutos! ¡Todo salió bien! El personal es excelente.
28 mayo 2023 1:05
Se encargan de todo desde el minuto uno y siempre contestan muy rápido a cualquier duda. Llevamos un año con ellos y estamos encantadas
07 marzo 2023 4:34
Una experiència perfecta!
Professionals, puntuals i amables.
Instal-lació perfecta.
01 marzo 2023 12:17
Tot excel·lent! Molt bon assessorament tècnic i gran tasca realitzada amb la instal·lació per part de l'equip humà de Becquel.
Estem orgullosos d'haver fet el pas per poder generar energia verda. Amb vosaltres ha estat molt senzill
20 octubre 2022 1:38
Molt professionals, bona atenció i una instal.lació ràpida i polida.
Estem contents d'haver instal.lat a casa les plaques amb Becquel. Gràcies per la vostre suport.
23 junio 2022 3:35
Espero que si vais a solicitar su servicio de instalación de placas solares sea porque no tenéis ninguna instalada y buscáis una ampliación.porque parece ser que no pueden realizar este servicio al no saber ver cómo están conectadas las anteriores.no sé cómo encontrarle la profesionalidad a esa respuesta. Esta es mi experiencia con becquel y espero que os sirva.
11 junio 2022 0:30
Super professionals, molt bona atenció i una instal.lació ràpid i molt polida.
Estic molt contents d'haver instal.lat al xalet les plaques amb Becquel.
26 mayo 2022 23:43
La instal·lació va anar be i ràpida. Els petits problemes es van solucionar oportunament. Per la meva part, m'hagués estimat una mica més d'assessorament administratiu en la relació amb les companyies elèctriques. Després de més de 3 mesos encara no he aconseguit fer un contracte amb la companyia elèctrica per vendre la llum que produïm
16 mayo 2022 9:52
No ho recomane! No ens van assessorar bé i hem acabat amb un inversor que no es correspon amb la potència que produeixen les nostres plaques solars. S'han desentès i no han assumit la seua responsabilitat. Molt mala experiència!
11 mayo 2022 20:44
La instal·lació ha anat molt bé, funciona correctament, i tant els comercialitzadors com els operaris han complert amb seriositat i professionalitat.
. Les dificultats les trobo a l'hora de fer el contracte amb l'empresa comercialitzadora, en el meu cas Energia XXI, que ho fan molt difícil.
08 julio 2021 5:20
Contens de la feina feta per becquel, tracte personalitçat i gent qualificada per fer la feina desde la part de oficina i en especial la gent k realitçe la obra.gracies!
25 junio 2021 4:18
Molt professionals. Gent jove amb ganes de fer les coses diferents. Van anar súper ràpid a muntar tota la instal·lació. El tracte excel·lent i tota la maquinària instal·lada de manera neta i endreçada. A més a més, s'adapten a les teves necessitats i possiblitats sense intentar-te vendre més coses de les que realment necessites. Si aposteu per l'energia renovable, entenc que teniu un punt de conscienciació que va més enllà simplement de l'estalvi, doncs que aquest mateix punt també us faci optar per una empresa com Becquel, jove i amb més objectius i valors que el propi benefici econòmic. Bona gent.
18 junio 2021 3:06
Són molt bon professionals, cumplidors amb els terminis establerts, feina rapida i acurada i bona relació qualitat-preu.
08 junio 2021 1:52
A casa hem apostat per la mobilitat elèctrica i vàrem triar Becquel.

Ens van instal·lar un carregador de vehicles elèctrics i una instal·lació de plaques solars fotovoltaiques.
La instal·lació no era senzilla, doncs és un bloc d'habitatges. Les plaques es troben al sostre comunitari, en cinquena planta (vam obtenir el permís de la comunitat) i el carregador a la planta soterrani. A banda, nosaltres som bastant primmirats.
Aquest fet comporta una feina extra d'instal·lació, la qual va ser resolta amb solvència.
També vàrem tenir diversos problemes externs a la seva feina, els quals ens van resoldre amb professionalitat, eficiència i diligència, demostrant un alt grau de coneixements tècnics.

Van gestionar els permisos amb l'ajuntament i altres organismes, i tota la documentació que ens sol·licitava tant la companyia elèctrica, com la Generalitat (el carregador estava parcialment subvencionat), ens la van entregar correctament.

La relació qualitat-preu és millor que amb altres empreses, i el tracte humà és immillorable.
Donar gràcies des del CEO fins a l'últim dels operaris que han passat per casa nostra. Fer un canvi tant radical cap a la mobilitat elèctrica i el consum sostenible no és fàcil, però amb professionals com Becquel, es fa tot més senzill.

Totalment recomanables.
03 junio 2021 22:55
Nosaltres ens hem instalat una potencia de 3.3 kw (9 plaques) a Lleida, i el servei que ens ha donat Becquel ha estat perfecte, tan en la instal.lació, com en la gestió dels tràmits! Recomanable al 100%
28 mayo 2021 18:13
Rapits, bon servei, el muntatge molt bo i solucions imaginatives d'instalacio.
Molt facil.
16 mayo 2021 14:51
A casa nostre ja fa un temps teniem pensat instalar plaques fotovoltaiques.
La veritat es que quan varem contactar amb Becquel, tot va ser molt fàcil.
Considerem que es una empresa seria que disposa de uns bons profesionals que en tot moment t'assesorent, amb uns preus competitius, 100% recomanable.
Pel que fa a la instalacio, només fa 1 setmana que funciona però estem satisfets.
12 agosto 2020 18:27
Becquel ens ha fet la instal·lació de plaques solars i n'estem encantats, tant pel que fa al tracte, al servei, a la rapidesa, i en tot en general.
Són uns grans professionals i recomanables 100%. Moltes gràcies per tot.
29 abril 2020 20:42
Bons professionals amb un tracte proper. Preu ajustat i rapidesa en l'execució. Molt recomanables!
24 abril 2020 13:25
La instal.lació de les plaques solars a casa nostra ha estat més senzilla del que en un primer moment semblava. La gestió de Becquel ha estat ràpida, eficaç, eficient i molt propera.
Estem molts contents d'haver-vos escollit per ajudar-nos a aportar el nostre gra de sorra a una gestió més sostenible del noble planeta, tot emprant energia renovable!
13 abril 2020 23:04
Sempre he estat convençut que fer el pas cap a l'autoproducció d'energia és una opció socialment necessària si volem uns pobles sostenibles, però pensava que seria complicat fer-ho individualment. Becquel m'ha demostrat que no, que és senzill i gens complex. La veritat és que ho heu fet molt i molt fàcil
05 abril 2020 17:46
Quan ens vam decidir a fer el canvi i ficar plaques solars, estàvem ben perduts. Va ser una gran sort poder trobar a Becquel. Ells ens van atendre i informar degudament, també ens van resoldre els dubtes que teníem, ens van fer l’estudi de forma gratuïta, i quan ens vam haver decidit, van gestionar tota la documentació per poder fer la instal·lació. Ha estat la millor decisió: ja ho comencem a notar en la factura i sobretot en sortim tots beneficiats i el planeta també.
30 marzo 2020 16:15
Fer una compra col·lectiva és una oportunitat ùnica de compartir les despeses, per a introduir-te al món de l'energia solar fotovoltaica i contribuir al desenvolupament sostenible. Amb l'ajuda d'un equip professional com és el de Becquel.
29 marzo 2020 18:25
Molt professionals, instal·lació feta en un matí. Tot funciona a la perfecció. Estàs informat en tot moment de tot el procés. Animo a tothom a que contacti amb Becquel i aposti per l’energia solar.
23 marzo 2020 7:26
Fa més o menys un mes des de que tenim plaques a casa i no podríem estar més contents. Des del primer moment, el tracte i el servei rebuts per part de Becquel van ser excel·lents. La instal·lació va estar feta en un obrir i tancar ulls, tot sobre rodes, sense problemes i amb gran professionalitat. Moltes gràcies Becquel, sens dubte comptarem amb vosaltres per les properes instal·lacions.
12 marzo 2020 22:37
La compra col·lectiva es un mecanisme per avançar junts compartint gastos i reduint costos.
L'energia solar fotovoltaica es la millor manera d'empoderar-se contra el sistema.
L'equip de Becquel es un grup de gent jove i amb moltes ganes de tirar el projecte solar endavant.
07 marzo 2020 17:03
Un equip de professionals en tots els aspectes. Treball perfecte amb un pressupost molt equilibrat, i un estudi del que necessites ajustat a la realitat. Atenció immillorable, abans, durant i després de la instal·lacio. Experiència immillorable.
26 febrero 2020 10:35
Realment ha estat un servei "claus en ma", no ens em hagut de preocupar per res i sobretot de la paperassa. Estem molt contents amb el tracte rebut i amb la professionalitat dels instaladors. Ja em començat a reduir factura de llum i no nomes aixo, tenir la informació de consums i generacions a l'instant i veient grafics de consum en la seva aplicacio acabes prenent consciencia i adaptant els costums per millorar el consum
28 enero 2020 22:31
Equipo especializado en proyectos de producción FV qualificado, simpático, atento y profesional. Instalación hecha en unas horas y produciendo energía renovable el mismo día. Relación calidad precio excelente. Muy recomendable.
19 noviembre 2019 9:46
Ja fa temps que disfrutem de la instal·lació i estem valorant ampliar-la. Tot i havent augmentat el consum real d'electricitat hem reduït la factura dràsticament.
Ens van assessorar de principi a fí d'una manera molt propera i ens van oferir un pressupost ajustat sense escatimar en quant a qualitat.
A part ens van semblar un equip jove dinàmic i professional, fet que ens va fer acabar de decidir.

Gràcies ;)
14 marzo 2019 19:48
Estem molt contents amb la instal·lació de plaques solars al terrat de casa, ja que estem consumint energia neta i hem economitzat moltíssim amb la factura de la llum. És un canvi que tothom hauria de fer de la mà de Becquel.
13 marzo 2019 22:11
Puse las placas fotovoltaicas en mi casa y estoy muy contenta. Muy profesionales, honestos y siempre atentos, Ahorro una barbaridad

Escribe una reseña



Calificación general: