21 noviembre 2023 13:36
Se presenta como un canal imparcial, pero su cobertura deja mucho que desear. A pesar de su compromiso con la objetividad, es evidente un sesgo marcado en su enfoque.

El canal aborda temas políticos de manera extensa y con una calidad de producción destacada. Sin embargo, la supuesta imparcialidad se ve socavada por un tono editorial pronunciado y la selección parcial de información, distorsionando la realidad a favor de corrientes progresistas, sionistas, anti familia, anti españa, anti tradición y anticatolica
11 noviembre 2023 3:09
Tuve la oportunidad de visitar, la televisión y radio BETEVÈ.

Me ha encantado, sus instalaciones, es la segunda vez que entro a conocer las instalaciones de una televisora y rádio, lo encuentro fascinante todo el trabajo que conlleva realizar un programa de TV, rádio y podcast.
El trabajo de iluminación, postproducción, sonido, etc

Es espectacular aparte de que conoces profesionales y es una puerta que en futuro se abra llenas de oportunidades
18 julio 2023 5:50
Està prou bé que fessiu l'altre día "els nois estàn bé" en "l'idioma del imperio". Ens veu donar coneixença i ara podrem baixar-la de la mula i veure-la en la clandestinitat en català. El psoE de colònies que criticava que la Generalitat no feia respectar els tants per cent de cinema en català ens ho arreglarà, segur. Ja està aquí el 0% de cinema en català a btv; ja hi era i no s'hi mou ni per cap emergència lingüística ni per cap dret a parlar. CINEMA EN CATALÀ d'una maleïda vegada
27 mayo 2023 16:36
Una televisión de calidad, que apuesta por la cultura, dejando de lado contenidos políticos y opiniones sesgadas de uno u otro cariz, que la hace entrañable para todos. Lo mejor, los minidocumentales “Va a passar aquí” sobre anécdotas históricas localizadas en la trama urbana de Barcelona.
15 enero 2023 3:39
La visité con ocasión del 48h Open House. Instalaciones operativas y modernas aunque se notó que estaban en plena guerra laboral por los recortes. Lo mejor su plató de programas polivalente.
16 diciembre 2022 4:36
Me encantan sus instalaciones y su gente son tan amables y cercanos que se hace una gran experiencia y de querer repetir fantástico así como brilla su plató su gente es brillante.
01 diciembre 2022 15:07
Vaix ser el dissapte per fer la visita de la tele, el guía que em tocó es diu Jaume, molt macu, i implicat en les explicacions que ens va donar en tot moment, moltes gracies per tot, I la seva companya que va intervenir en algún moment, per ser tan simpatica. Una abraçada
20 noviembre 2022 10:37
Visita guiada el dia del open house en barcelona. Muy ameno y entretenido. El personal, de 10. Gracias!
22 julio 2022 18:11
Un mitjà de comunicació que ja pertany per dret i antiguitat en els destacats barcelonins i catalans. Admiració pels seus gestors que, amb molt pocs recursos econòmics, segueixen tirant endavant una programació molt digna. I tenen pocs recursos -sobretot des de l'aportació pública tot i ser un mitjà capdavanter i representant de la capitalitat de Barcelona com a capital de Catalunya- perquè la senyora Colau i la seva secta comuna no accepten cap mena d'independències. Ni polítiques nacionals ni comunicatives de llibertat absoluta d'expressió, tal com els bons professionals no groguistes entenen el periodisme. No hi treballo ni hi he treballat mai en aquest mitjà, però defenso la gestió dels meus companys de Betevé perquè els periodistes ens coneixem tots i caldria que, cap de nosaltres, no ens poséssim benes als ulls ni expliquéssim allò que només ens fa dir "La Voz de su Amo". Caldria que, tal com ens ensenyen a les facultats, fóssim interpretatius, sí, però que no actuéssim per motius polítics personals sorgits del fetge. Ni ho féssim per pures raons crematístiques. Els periodistes i la direcció de Betevé són exemplars i mereixedors dels elogis més importants, tant per professionals com per actors socials. I si no, que algú m'expliqui quin director de mitjà d'alta volada, com és Betevé, s'ha rebaixat el sou de manera notable i voluntària en els darrers anys. Quin, tot i estar atonyinat per tot arreu per l'anonimat poc valent, dia sí dia també? ¿Quin director ha renunciat a part del seu sou? Quin? , tot i saber que això no li ho reconeixerà cap polític amb un sou 10 vegades superior ni ho publicarà cap mitjà subvencionat. Cap. Ni un. Doncs, això és el que hi ha. Endavant i gràcies per la bona feina i la, digna programació de la graella, director Sergi Vicente i equip de Betevé!
04 marzo 2022 6:22
VICENTE PAGA TU!

READMISSIÓ DELS TREBALLADORS ACOMIADATS I MILLORES CONDICIONS LABORALS
Concentració 24 de febrer a les 19: 30h Plaça Sant Jaume!

CARME PONTE A TU TAMBE ET VOLEN FORA
11 agosto 2021 12:31
La televisión de Barcelona siempre tiene algún programa de interés en el que nos explican la historia de algún lugar de la cuidad o algún documental de los que se ven pocos. El programa que más me ha gustado siempre es: Va passar aquí!
29 mayo 2021 6:48
A mi me gusta la casa de la Aguas es de la ajuntament de barcelona. Està carrer torrente de la pedrera 107 Barcelona 08033. És de fundació trinijove
20 mayo 2021 19:24
M'agrada saber les darreres notícies de la meva ciutat. També t'assabentes dels esdeveniments culturals i gastronòmics que hi ha per tots els.barris
15 marzo 2021 11:03
Tv pública de Barcelona, fan programes molt interessants i un parell de vegades a l'any és pot visitar.
22 febrero 2021 22:16
Lugar cómodo para aparcar y descargar material de músicos para grabar actuación. Colaboracion en recepción proporcionando ayuda con carretón de transporte.
16 diciembre 2020 4:57
Sens dubte el millor mitjà informatiu que conec: proper, professional, sensat, amb contingut de qualitat, amb valors que comparteixo, i amb una pàgina web molt ben feta (fins i tot gràficament/UX). Content de que part dels meus impostos vagin a parar a aquest mitjà.
30 noviembre 2020 21:44
Unos profesionales excepcionales que te hacen sentir cómodo y te ayudan a poder hablar de lo que sea
05 octubre 2020 11:58
Me quedado un poco disgustado por no ver el plato de noticias.lo demas muchas salas con reporteros trabajando
09 septiembre 2020 12:24
Tbuenos dias tengo unas peliculas del año 60 digo si querian verlas y pasarlas. 655920251 estrella
10 julio 2020 9:52
Donar les gracies el equip de.ginnas.dels Martins.ens agraderia que aixo continues. El tancament no acabat I ens anat molt be.repeteixo moltes gracias a tot el equip.
12 diciembre 2019 4:47
Ens va encantar la visita guiada#48hoursopenhouse2019. Molt interessants totes les explicacions i veure la realitat del dia dia en els platós, la redació, la realització. Gràcies, Marta!
16 septiembre 2019 15:11
Interessant veure com es per dintre un TV. I la guia molt amena i estupenda les explicacions O respostes.
01 septiembre 2019 3:27
Vam anar-hi amb la escola i ens van rebre molt bé. Va ser una visita fenomenal. Per la primera vegada he estat en un estudi de televisió tot era ordenada i la gent treballava sense parar. Vam veure l'estudi de la cadena mentre estavan gravant programes. Després de la visita ens van regalar bolses maques. Si teníeu una oportunitat de visitar-hi que ho feu sense pensar. Us agradarà molt.
23 abril 2019 16:50
La televisió de Barcelona betvé, gaudeix d'unes magnífiques instal·lacions. Es poden visitar en algunes jornades de portes obertes, o en visites de grups escolars en hores.convingudes
19 abril 2019 1:25
Btv emite radio y televisión local de Barcelona con programación accesible en Llengua de Signos. Aparcamientos para personas con movilidad reducida e instalaciones accessibles.
18 enero 2019 10:10
Una experiencia inolvidable. Una acogida genial y poder hablar de un tema tan delicado merece un 10
17 enero 2019 21:39
Desde la asociación de mujeres migrantes en Cataluña estuvimos presentes en el programa Brics del programa de la televisión de Barcelona (Betevé) agradecidas por darnos visibilidad
26 diciembre 2018 16:16
Fantástico lugar para visitar y poder ver todo lo que hay detrás de la televisión y de la radio.
01 noviembre 2018 11:26
La televisió de Barcelona amb una aposta de programació orientada dedicada a la cultura i molt especialment a la nova creació.
07 junio 2018 16:00
Els estudis de la televisió que ens permet (als barcelonins) evadir-nos de les grans cadenes i descobrir vida i intensitat en mons propers
13 enero 2018 1:41
Mitjà de comunicació de Barcelona per excel·lència.

Molt bona feina i pluralitat en la informació.

Escribe una reseña



Calificación general: