28 junio 2023 18:21
Lloc comfortable i acollidor per llegir o per demanar llibres en préstec. Bibliotecaria molt amable i amb molt bona predisposició perquè ens hi sentim bé. Molt ordenat, amb força novetats centrades en un espai, tant per petits com per adults. Lloc reservat pels menuts per llegir. Serveis molt complerts i nets. Molt recomanable per a totes les edats.
26 junio 2023 19:18
Li cal mes silenci, per poder llegir amb tranquilitat, malgrat tot, es entranyable veure nens i nenes de totes les edats estudiant, llegint i fent deures, com els avis al sofa amb tota la premsa del dia.
29 mayo 2023 20:39
Una biblioteca que tot i no haver-hi separació entre infants i adults és un lloc perfecte per totes les edats, molt eficients i amables, hi tornarem!
25 mayo 2023 17:53
Poso una estrella per posar algo, és de tot menys una biblioteca: xiqui parc, associació de veïns i jubilats. IMPOSSIBLE HAVER-HI SILENCI, sinó són els nens cridant són la gent gran i sinó tots junts! I el personal de la biblioteca impassible davant tot això, servei molt molt deficient
03 febrero 2023 20:48
Hola.
Us espai molt acollidor, per estar tranquil i amb l' afegit de les Bibliotecàries que estant pendents i tenen molta cura dels Usuaris.
Proveu-ho! Us pot sorprendreu!
21 octubre 2022 6:34
Lloc comfortable i acollidor per llegir o per demanar llibres en préstec. Bibliotecaria molt amable i amb molt bona predisposició perquè ens hi sentim bé. Molt ordenat, amb força novetats centrades en un espai, tant per petits com per adults. Lloc reservat pels menuts per llegir (observant les mesures covid). Serveis molt complerts i nets. Molt recomanable per a totes les edats.
07 enero 2021 22:11
Molt bon lloc pels amants d'una bona lectura i per poder estudiar. El tracte del personal és magnífic. Un lloc d'obligat pas.

Escribe una reseña



Calificación general: