16 junio 2023 18:03
Mes pati d'escola que biblioteca. Els jubilats es pasen el dia xarrant amb les bibliotecàries com si fos una extensió del casal, tots els estudiants eviten la biblioteca dons el silenci i la pau propis de un lloc aixi son inexistents.  Nomes hi ha uns culpables d'aquesta situació,  els treballador que no compleixen amb el requisit bàsic d'un bibliotecari, fer complir la pau i el silenci propis d'una biblioteca.  Despres diran que els joves no anem a la biblioteca i que ha de tancar.
12 mayo 2023 15:44
Es una biblioteca de pueblo, con un buen repertorio de libros y revistas que cumple su función.
Desde mi punto de vista es muy ruidosa, aunque creo que el defecto no radica en la biblioteca sino en la gente incívica, que la frecuenta, entiendo que personas maleducadas hay en todos sitios.
19 abril 2023 7:34
No em sembla normal anar a una biblioteca a estudiar perquè vols silenci i concentració, i trobar-te amb un mercat, n’hi ha més xivarri dins de la biblioteca que al carrera.
Segurament hi ha nens, adolescents, etc. Que no tinguin un espai per estudiar a casa seva o no tenen un bon ambient familiar, van en busca d’un espai tranquil de concentració i es troben amb una cosa igual o pitjor. Hauríem de pensar una miqueta més en les persones vulnerables i destinar l’espai al que és.
02 agosto 2022 17:18
Xerrades de RAMON SOLER, fent un repàs de l'indústria del Berguedà, i del carrilet en el seu cicle de conferències enrriquidores
19 noviembre 2020 11:41
Bona atenció als usuaris i servei de recomanacions. Organitzen actes culturals i familiars. Servei de préstec i bústia de retorn.

Escribe una reseña



Calificación general: